Мъск към служителите на Twitter: Очаква ви "хардкор" работа

Служителите трябва да работят здраво за най-богатия човек в света, дал 44 милиарда за придобиването на социалната мрежа

Обратно в новината

Коментари - Мъск към служителите на Twitter: Очаква ви "хардкор" работа | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако все още имаше инженер с акъла си дето да не се е махнал от там - след това изказване ще се махне със сигурност. Мъск си разчиства кочинката , ама дали ще има с какво да я напълни след такива действия ...

И ти ще стъпиш на криво, душко. Прекалено много ти чешат егото медиите. П.С. Журналята ... в света има още много куп успяли бизнесмени с различна предмет на дейност. Покажете нещо друго, стига с този топ 3 или топ 10. Американска работа, незнаете нито кой стои зад тях, нито откъде им идват парите. Аман от Тесли, Амазони, Туитъри и Фейсбуци. Поздрави, не съм робот.

Ако действително това е тона на комуникация, едва ли ще остане нормален служител от настоящите да работи там. или ще ги махнат или ще се махнат сами. Никой не обича да го издевателстват, дори и американците с техния фетиш към нула свободно време и дълги работни часове.

Аве тоя май ще излезе българин. Хард кур е българско понятие.

_stankow

Прави са тези, дето казват - "на нов шеф и на малко прасе да не се радваш ...." :D :D

Тъпаци, нямате си и най-малка идея какво страшно пропагандно оръжие на изродите беше Туитър преди Мъск, нали? Аре затъкнете се и стискайте палци поне той да може да го оправи малко...

Един служител в завода за коли прави няколко прости движения и сглобява неговата си част от колата (която не се сглобява от робот). Това е тежка и изтощителна работа и изисква доста пот. Само че, за да го научиш да го правиш това ти трябва 1 месец. С такъв човек можеш да се отнасяш като към роб, защото е лесно да го замениш. Просто взимаш нов и го обучваш 1 месец и готово. Когато става дума обаче за висококвалифицирани кадри, за които ти трябват години за да могат да си вършат добре работата, такъв подход е неефективен. Което навежда на мисълта, че или в Tweeter няма висококвалифицирани хора, или просто Мъск е решил да го закрива, защото с подхода си ще изгуби това, което прави Tweeter.....Tweeter. Само да поясня, че компания като Tweeter подлежи на огромен брой регулации в много на брой направления. Ако не отговаря на тези изисквания я грозят постоянни и сериозни глоби, докато компанията не фалира. Второ, в свят, в който информацията е оръжие, ти трябва армия от пазители на всяка платформа, защото всеки иска да я удари. Утре можем да станем свидетели на пробив и изтичане на данните на всички потребители. Ако имах акаунт щях да си го изтрия още сега. Рекламодателите инвестират в неща, на които хората симпатизират, а нещата клонят към това хората да харесват Tweeter все по-малко. А що се отнася до добрите кадри на Tweeter, те вяроятно вече са си намерили нова работа и на дали ще цъкат на линкове за да потвърждатва, че остават на работа.

Мъск просто ще доведе Tweeter до фалит и САЩ ще го национализират. А според злите езици чрез Мъск вече е национализиран :)

И аз смятам че ще го закрива, иначе няма логика в това което прави

Не ползвам пищялка /twitter/, няма и да почна, фейсбук е достатъчен /съжалявам, че е сложен за повечето американци/ . Не ползвам и инстаграм, по-почти същата причина. А тик-ток...просто е ненужно да коментирам. Tesla няма да закупя, ако ще и да съм милионер, просто защото не мога да мисля постоянно за зареждане на няква шибана батерия. PeyPal ползвам, удобно е и логично. Илон Мъск е просто един спекулант, всеки който го величае е в дълбока заблуда.

Да си работи сам хардкор.