Коментари - Мъск не позволил на Киев да ползва мрежата му "Старлинк" над Крим, за да избегне ескалация | IT.dir.bg
назад

Мъск не позволил на Киев да ползва мрежата му "Старлинк" над Крим, за да избегне ескалация

Високопоставен представители на украинските власти каза, че това е позволило руски нападения, и обвини най-богатия човек в света, че е "извършил нещо лошо"

Обратно в новината
| Редактор : Аделина Томова

Коментари - Мъск не позволил на Киев да ползва мрежата му "Старлинк" над Крим, за да избегне ескалация | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обаче, тва урките нямат насита. И по-специално зеления наркоман и тия около него. Хората им дават оръжия, пари, ракети, инернет и какво ли не - безплатно. А те вместо да кажат "благодарим" какво правят? Казват "малко е, дайте още". Семейство урки бяха прибрани в апартамента на мой познат в Пловдив. Без наем. Беше им казано - ВРЕМЕННО! Мина около година, човека намери клиенти за апартамента и каза на урките - изнасяйте се. И какво последва? Български хелзински комитет и съд.... и решение: Човека НЯМА ПРАВО да ги изгони от собственият си апартамент, който им е предоставил БЕЗПЛАТНО! Защото - урките били бежанци и имали нужда от помощ.....

Хората са дали гаранция за териториалната цялост на Украйна, за да стане неядрена държава. Ако имаше 1700 ракети с ядрени бойни глави Руслямска държава нямаше да ги нападне или поне Москва щеше да е изпарена

Пак е имало "ма дайте да дадем", само дето на бай ти Елон (по нашенски Иларион) тея изобщо не му минават.

Историятяа е от началото на войната бе, русодебил ненаврещял се. От времето, когато ако Мъск не беше им спрял достъпа можеха да унищожат половината руски флот в Севастопол докато руснаците се усетят. Отде ви изравят все такива умствено изостанали гении за русодебили бе.

"Защо някои хора толкова отчаяно искат да защитават военнопрестъпници и желанието им да извършват убийства? И осъзнават ли, че извършват нещо лошо и насърчават злините?", попита съветникът на Зеленски Бахти наглите свине!!!!!!

Мъск разбра че могат да му изпушат сателитите ако продължава и навреме се усети...

Ako Илон Мъск не беше раздал комуникации на украинската армия, войната отдавна щеше да е приключила. Запомнете го. А това че има прагматичен подход и все пак желае тази война да спре, без да бъде унищожен половината свят (най-малкото, клиенти му трябват!), показва че разсъждава доста логично. А украинския нещастник, вместо да благодари за това, което са му дали БЕЗПЛАТНО, за да може все още да съществува, естествено мрънкя за още и още. Така са свикнали, сър.

Старите хора са казали "ти го пуснеш под одъра, то се качи на одъра".

Елон Мъск по майка германо-швейцарски еврей Елон работи яко за братовчедите хазари в Кремъл Москва

на крив фуй (тебе) - космите му пречат!

А руснаците как са се оправили и без Мъск?

си проси и със свещ си търси скоропостижната ликвидация!

Подводни дронове със сателитна връзка към старлинк, ебаси ?!?! Явно законите на физиката не важат в тая война.

Да им спира всичко. При всички положения нацистите ще го изкарат враг на Украйна.

Помолих Мъск да не дава достъп до кадрите от "войната" и той се съгласи. Така че имитацията на истинска война и конфликт може спокойно да продължжи!

Все пак по договор има ангажимент към Пентагона.

Мъск вече е в списъка на Миротворец.

Усрайна съществува благодарение на подарените земи от Ленин и Елцин! Русия да си ги връща обратно укросвинете не заслужават подаръци!

Тия глупаци ,не разбраха ли ,че ги държат на изкуствено дишане..и всеки момент ,ще им спрът тока и филма ще свърши..

Най-после един здравомислещ мъж който има големи топки и не му пука какво ще каже Украйна.

lu4ka

… и пари.

Щом и тоя откачения ги отеВа укропитеците,пиши ги тотал щета....Между другото кво става с "перемогата"??? Нещо и зеленясаля боклук напоследък не го отразяват 24/7 по телевизора с неговото дайте?

Без помощта на западните държави Украйна е кръгла нула. А с помощта - надут балон с мръсен въздух.

Кримн в част от Украйна неможе някой да си я анексира как си иска, утре ще ви анексират Аляска и какво ще изключиш и там интернета ли да не стават ескалаци а?

Какво му пука на Мъск за Аляска, той не е американец. И е прав човека, Старлинк си е негов, ако иска сте го спре и над цяла Украина и копче не може да му каже оня дърт неадекватник. Пари има за 1000 живота. Такива като него дърпат света напред и ще бъдат запомнени, а алчните военолубци и оная мумия дето сам и гъза не мойе да си обърше ще ги съди историята.

Мъск е пич

Всъщност Мъск е спасил живота на Подоляк и Зеленски и на още много украинци

Вместо да се оплават, те трябва да му благодарят

Ми браво на Мъск, това е негов частен бизнес, да не е програма към УНИЦЕФ. Още повече, защо да се милитаризира неговия бизнес по такъв неадекватен начин. Отново - браво, че не му пука и още повече - отстоява си позицията, а не е политически коректен имбецил като Джо Бидоня, например. В момента, в който Байдън загуби изборите, украйна я пишете капо.

Само в наивните ти представи. Едно се говори пред хората на изборите, но националният интерес на САЩ е съвсем друго нещо. Чакай си Тръмп да спаси Русия.

Че украйна се защитава и е толкова дълго във войната, благодарение на американския данъкоплатец и европейския. Факти.

Най-вероятно директно Путлер

Че руския флот, който е спасил, продължава с рскетите ди да убива цивилни, да руши инфраструктура и съсипва зърно.

Бандеровците, докато 8 години избиваха цивилни и разрушаваха Донбас, дали се замисляха, че един ден ще им се върне? А трябваше!

Не ви ли писна Едно доказателство не сте дали

Дали са ама ти не искаш да четеш и гледаш че господарите ти от ФАЩ не ти разрешават.

Дет са вика храни куче да те лае. Ако не им харесва старлинк да спрат да я ползват.

И Мъск като Опенхаймер

Няма да е зле Мъск да им спре интернета на тия от Украйна.

Ако не лъже, Мъск е бил в ролята на полезен идиот

Умен човек, поддал се на кремълска манипулация

Поредното доказателство, че няма по-нагло същество от украинеца. Ползват Старлинк безплатно от началото на войната, и пак им е малко и искат още, а иначе ще хапят ръката, която ги храни...

Не е точно безпатно. Просто други плащат сметката.

Да, имах предвид "безплатно за Украйна"

И за "безплатно за Украйна" не си прав. Нищо от това което получават не е безплатно. Загубиха земята си, натовариха се с дългове, а за останалото ще плащат с задниците си.

Глобално погледнато да, безплатен обяд няма. Но конкретно Старлинк не получават нищо от изброеното от теб. Така че твърдението ми, че Мъск предоставя безплатно сателитен интернет на украинците, е вярно. Това, че други печелят на гърба им, е отделен въпрос.

И кой е гласувал за този, че да взима такива решения? Днес това, утре може Бил Гейтс да реши да охлажда климата.

Че олигарсите са по-мощни от държавите? Че някъв африкански предприемач наследник на мини за брилианти е по-силен от Пентагона? Добре бе, ей са ви повярвах. Те Руснаците не му свалиха спътници на господин Американски Мечтател. Не. Тва е 3д Руска опорка.

За руснаците не знам ( виждат ми се доста лабави, явно има някаква договорка и театро , жалко за жертвите), но китайците му го казаха. Ако използва спътниците и мрежата за военни цели, ще ги свалят. И са прави, ама абсолютно прави....

Театрото е да се докара Европа до просешка тояга, което ще я принуди да приеме мизерията измислена от Давоските олигарси. Следене, синтетични храни, карбонови данъци. Фашизъм. Тия неща ще се наложат глобално. Разликата е, че тия дето имат ресурси ще живеят по-добре от тия дето нямат. Иначи всички ще сме в дигиталният концлагер със социално рейтингче.