Мъск показа клип с играеща на видеоигри маймуна с чип в мозъка (видео)

Това е Пейджър, 9-годишен макак, на който е присаден чип на "Нюралинк" в двата дяла на мозъка преди около 6 седмици

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Планетата на маймуните.........

Тоест една маймуна е присадила чипове на друга маймуна, за да играе видеоигри... Много тъжно за първата маймуна.

Ми супер. Маймуните ще си плащат ли игрите? Или ще си теглят от Замунда?

На търкалета. На Мъск фантазиите специално в този случай са чиста форма маркетинг. Засилване на публичният имидж на Тони Старк образа му. За имащите критична мисъл ето храна за размисъл: https://www.statnews.com/2021/04/07/consumer-neurotech-skeptic/ https://www.inverse.com/article/32395-elon-musk-neuralink-noam-chomsky

Ако има кой да ни оттърве от Мъск всичко ще се оправи.

Рогозин, тъпако, ти ли си?

:((( Човечеството бърза да се самоубие, да престане да бъде човечество. Перспективата е ясна - общество от безропотно подчиняващи се роби. Може да ме оплювате, но това е мое мнение. Все още нямам чип в мозъка и мога да мисля и пиша каквото си искам. Просто комбинирах две новини - тази за чипирането и другата за решението на Европейския съд по правата на човека, който постанови, че задължителната ваксинация е напълно законна и не нарушава правата на човека, защото била от полза на обществото. И защото съм песимист, предвиждам едно "розово" бъдеще, в което чипирането ще бъде задължително като ваксинирането, защото е от "полза на обществото". А ня#КОЙ ще определя, кое е от полза на обществото. Виждате - една ваксина е от полза на обществото, защото смъртните случаи са малко. Е, то и много малко от самолетите падат, а авиационният транспорт е от полза на обществото и ползите са повече от риска. По статистика. Ама за намиращите се на борда на паднал самолет... Точно тук е и разликата - никой не може да те накара да пътуваш със самолет. От днес ще ни ваксинират задължително, някакъв като Борисов ще определя, с коя точно ваксина (щото е най-евтина и съответно е полезна за обществото), а утре ще ни чипират задължително - пак в полза на обществото. Сбогом Хомо сапиенс, здравей Хомо Биороботикус.

100+

А-а-а, значи не Бил Гейтс, а Мъск ни готви парти с чипове в главите:))

Ако искаш да печелиш Безплатно биткойн влез през този линк https://freebitco.in/?r=41549837 направи си регистрация.Трябва да си последователен и да следиш сайта ежедневно.Аз лично направих добри пари за определено време.

Моля правителството според Правилника за прилагане на Закона за обществените поръчки, да се свърже с Мъск. Понеже при нас няма как да стане само с по един чип, да обясним, че държавата спешно се нуждае от 3.8 млн чипа против простотия, 2.5 млн чипа против злоба, 4.1 млн чипа против завист, 3.5 млн чипа против наглост, 5.4 млн чипа против хроничен мързел и около 14 млн чипа ( от тези ще трябва да се инжектират на два пъти) за добри обноски.

Очаквах да я видя да играе контра страйк :)

Скоро може да виждаме парализирани хора да се движат по улиците с екзоскелети.

nodevice

Да постави и на наш мунчо чип.Може да стане президент.

Ха, това не е ли дп?

Виждал съм маймуни и без чип да вършат подобни неща. Имаше един женски орангутан Koko която я бяха научили да общува с жестове и се справяше доста добре. А японците бяха научили шимпанзе да прави доста по-сложни неща от това тук. Нека Елон Мъск да си сложи чип в мозъка и тогава да каже как се чувства като е толкова голям хитрец. С Невралинк по-скоро се опитва да примами някой инвеститор да му налива пари, защото това от видеото не е нищо особено освен да се прави преувеличение.

Там работата, че тука маймуната мести мишката без лапите си или жестове, а директно с мозъка си през чипа, може да е в много голяма полза за хора с парализа.

Тези сигнали се пращат от мозъка към крайниците и така те се задвижват. Тоест чипа не е необходимо да е в мозъка, а може да е сензор без оперативно поставяне. Има механични изкуствени ръце които хващат сигнали по същия начин.

Навремето като каза царя-премиер: българите трябва да си сменят чипа, помните ли. Сега вече има надежда за България. Слава на Мъск.

Това е гавра ...

нямаме нужда от чип в мозъка, нали вече си имаме смартфони и фейсбук ни казва какво да мислим и да говорим...

Това е расистко! Защо ги наричате маймуни?! Ааа, да не би защото са маймуни? Е същото е и с негрите , но не можело да ги наричат негри.А и за циганите подобни откровени не са позволени?! ЗАЩО питам аз?!

сега остана да научат маймуни са сглобяват тесла и ще им излезе по връзка бабани разходите по производството

По имам от Путкин гаранция

разлика между тази маймуна и мъск!

следващата стъпка е тези маймуни да изместят напълно политиците от политиката, защото в днешни времена разлики между екземплярите в политиката и пред екраните с игричките просто нема! и политиците играят игрички, докато са чипирани чрез медиите и управлявани от лобистите на мега-концерните... :-))) обаче, щеше ми се някак си да запитам мъск: защо маймуните ги занимават точно с компютърни игрички? не можеше ли поне да търгуват на борсите? или да правят бюджетите на америка? или да управляват фед, мвф, европейската банда и др.. :-)))

Мъск не отговаряше ли за Вселената?! А Гейтс за Земята... Нещо не могат да си дЕлнат влиянието над маймуните. ;-)

Значи ако ритна маймуната ще скочат всички зелени и либерални идиоти, а ако и отворя мозъка и и забия чип, за да експериментирам ще може ли да робува и да работи само за едната храна и да затворим в клетки кретените по света.... тогава няма проблем.... светът върви по грешен път....

+++++

а на маймуната Мъск кой ли й е забил чип под черепа...

Светът не отива на добре

Да, като чета коментарите ...

Абе в Русия има ли маймуни или само тук по площадите

Мъск, маймуни и чипове. Коментар за русия и площади. Шизофрения.

Разбрах ! След като ни имплантират чиповете с ваксините, ще ни накарат да играем видео игри. Яко !

Знаеш ли, че нашият мозък не е подготвен да разделя реално и виртуално? Какво ли е да осъзнаеш, че само ти си мислел, че е игра?

пак закъсняла технология ... ако можеха да я използват преди няколко години на толупис щеше има грандиозен ефект.

А ще си сложили чип на децата, или и той е както Гейтс, дето е пръв поддръжник на ваксините, ама не си ваксинира децата?

Като го знаем Мъск какъв е карък, ще измрат доста хора докато нагласи чиповете!

Що? Колко са измрели досега от дейността на Мъск? И колко руслямци изгърмяха докато правят оръжия за джуджака?

Маймуната ли играе или с нея си играят? Кой иска да е маймуна в ръцете на друг?

Доколкото знам маймуни играят видео игри и без чип ...

Интересно дали със смартфона някой може да накара маймуната с чип да се покатери до отворения ти прозорец, да влезе у вас и да ти откъсне таш...... след което да избяга,.

тоя чип е прототипа на нано чиповете с които ни ваксинират.... след това ше ни пуснат и играта

ами не се ваксинирай бе, путиноиде, хахаха

После и на хора

На маймуни ни направиха!

Направо ме разсмяхте.

че е по-умно от повечето секретарки! Само дето не е по-ебливо, но и върху това ще поработят в бъдеще...

сега я очакват да проговори

Това е бъдещето селяндури. Сваляйте прозореца на голфа и надувайте кючеците, това се случва с или без вас

Койо е бъдещето , че чипират негрите ли ?

Нов тоталитаризъм - чудо голямо!

Аз се чудих защо Славчо мълчи вече 5-ти ден. А те американците в момента го чипирали !

Не виждам разлика от гласувалите за Славчо, мутреси вън и дебъ и маймуните

Чипът и машината, с която го имплантират, са впечатляващи, но досега не сме видяли нещо ново. Същият експеримент е правен още през 2003 та година от Miguel Nicolelis. Този и други много по-впечатляващи експерименти може да видите в някоя от презентациите му, примерно Miguel Nicolelis: A monkey that controls a robot with its thoughts. No, really. Може би тук новината е, че компания на Мъск го е направила, което явно я прави гореща новина.

Ейййй,дайте да ни чипира,че да миряса най-накрая!

А нюро линк чипа за какво и е на маймуната, при положение че стигат до 3то нива на абстракция в програмирането експериментално доказано? Вероятно за да ий прави гъдел .

На Мъск му пожелавам да го хванат чипираните маймуни и да му присадят малко истински мозък в чипа.

само че да му го присадят на МЪСК чипа през дебелото черво.

Това не е маймуна. Това е ученик от София.