Мъск след успешната мисия на "Дракон": Не съм религиозен, но се молех

Астронавтите, както и екипите на НАСА и "Space X" получиха поздравления и от президента Доналд Тръмп.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Великани хора.

Рушняците ги отрязаха и от там, остава им износ на нефт и газ.

велики велики умове сега Мъск трябва да получи Нобел-заслужава Тръмп президент отново..велик велик да живее БКП нашата партия водител

Който и да е, религиозен или не, се моли в моменти когато всичко му е заложено а няма контрол. И аз съм го правил (не съм религиозен).

ако не са ФАЩ - светът ще загине, шъ знайш...

Аре да не ни губите повече времето с раздуто отразяване на бебешките стъпки на НАСА... Да се обадят, когато успеят поне да напуснат земната атмосфера. За Луната изобщо не говорим, що остава за Марс. Дотогава даже трябва да си махнат "Космическа" от името, защото Космос не са и помирисвали.

И какво му е заложено на Мъски? Сериозно ли смяташ, че нещо чак толкова ще изгуби, ако БУМ ? Парите са усвоени вече. И то чужди пари, не негови.

Мошеника вижда във всички хора, мошеници...

Ако се молиш - значи си или религиозен, или тъпак - или и двете. Аз не се моля на никого. Само псувам мръсно после, ако резултатът не е справедлив - и вземам мерки да го оправя.

Овцата мисли, че всички са овци като нея. Това ти е целият проблем.

Охлюв, трай си в дупката.

Поздравления за успеха. Ако не си религиозен на кого си се молил? Не може да се отрича Творецът и същевременно да Му се молим...

молел се е на autocad

Този полу идиот ако не е такъв ще гледа теслата , но понеже е болен мозък инвестира милиарди в този проект . Прочетох че Гейтс инвестирал милиарди в СЗО . Защо ли го правят ? Според мен само от хуманни съображения .

Всъщност идиотът си ти,но е ужасно че не го осъзнаваш.

Мисионери,които променят света,това са екипът на Мъск.Респект и успех! Той го каза "това е универсално добро,независимо къде живеете на планетата Земя".

Мъск съживи надпреварата за Космоса. Респект.

Това че се е молил, значи че се е съмнявал. Както и че е подложил на риск живота на космонавтите. Виж може да не се е молил за тях, а за себе си. Не че няма непредвидим риск.

Затова ли НАСА преди дни си прати марсохода с ракета Атлас 5 с руски двигатели? ЕКА на ЕС също се е договорил с тях и за втора мисия до Марс. А частна компания от САЩ иска да праща туристи на МКС пак през Роскосмос.

Като се има предвид, че ти си този, който нарича всички овце...

Уважение към този напредничав човек и визионер. със този полет погреба Роскосмос и батутите на прасето Рогозин завинаги. Следва Луната - строеж на база за полети към Марс и експлоатация на червената планета. Няма граници пред полета на въображението и възможностите на Мъск. Хора като него движат напред човечеството.

Бравос.Добре че ги прибра.Сега чекаме да отидат на луната.Ама не се знае ,че се върнат ли.

до 77 - ти си не полу идиот а пълен идиот путлероиден комуноид. Ако това го беше направил руснак - то подобно нещо никога не би могло да се случи в Рашистан - щеше да се насереш от възторг робска душо. Ама нали не е някой пиян от боярыщник ватник, ревеш и квичиш като скопено прасе срещу визионера Мъск.

на кого се молят нерелигиозните, ако смея да попитам диктатурата на "толерантните"? без маска, разбира се.. :-)))

Сельо - "че" се върнат, "че" се върнат. Ама това във Пернишката първична партийна организация не ви го казват. Щото Мъск има интелектуални възможности за разлика от свинята Рогозин дето го подиграваше за батутите. Сега - R.I.P. роскосмос.

ти, например, на кого се молиш за социална помощ?

Много нашишкавял бре. Ама иначе евала, такива кат него бутат света напред, иначе сме си за каменната ера...

ето на, паднà ни повод да попитаме "толерантните": вие на кого се молите за социланите си помощи, които получавате, за да цензурирате медиите и пишете фаталните си глупости????? а? ами да! Въпрос Е!!!

на кого се молят нерелигиозните, ако смея да попитам диктатурата на "толерантните"? без маска, разбира се.. :-)))

на Марс е чудесно!!!! "толерантните" - на Марс - без завръщане! плащам горивото!

Майстор си на подлите коментари. Мъск бил подложил на риск живота на космонавтите ... Сякаш самите космонавти и многохилядния екип на Спейс Х предварително не са знаели, че риск има. Както и при всички други смели стъпки на човечеството по пътя към овладяването на безкрайния Космос.

Няма граница за глупостта на овцата.

но това е едно добро начало, за начина, мъск да започне да "рециклира" батериите на теслите си на Марс! екология -пур! и иноваторство - мега пур! пур е чисто, на кисело-млековски... :-)))

'на кого се молят нерелигиозните' Най-добре питай в Китай - новите босове(атеисти) на вашите показно православни шефове.

Да си жив и здрав пич! Такива като теб движат света!

А с тия руски двигатели, които САЩползват горе долу веднъж годишно Русия кога ще изпратят нещо до МАРС ?! Тази фодина три държави изпращат, русия не е сред тях няма и изглед да направи нещо

Айде пак си моторно възбуден, това обсесивно-компулсивно разстройство запускано от името на Мъск ти взе здравето та те отписаха от лечение в клиниката и те препратиха в хосписа на палиативно лечение. Ама нали смени подписа, никой няма да разбере, че си все ти, LOL. И най-нерелигиозните в реалния живот могат да изпаднат в ситуации, в които им се ще да има кому да се помолят, ако и да знаят, че го няма. Това разбира се е трудно да те сполети докато си 24/7 под грижите на медицински персонал, в хосписа или в клиниката.

И не частна компания иска да праща туристи през роскомикс, а обратно. Роскомикс води преговори с частна компания. Друго не им остана на руснаците в кососа освен разлекателния и туроператорски бизнес

ако прочетете, как са се 'справили' със защитата на компютрите от радиацията, ще запалите свещ и ще благодарите на светията на лудите пътешественици. хинт: никак. имат три компа и ако два от тях кажат едно то се приема за вярно. а ако кажат и трите различно почва да звучи "Аааа ве марииииии я' или нещо с Аллах.

да видим как "пича" мъск "движи" света с "новите" си "технологии": пратил двама идиоти с техника, която ни е позната още от времето на първия сателит, който викаше: "пип-пип", а идиотите в "тръбата"... и те викали "пип-пип". а после ги приземил в капсула, което е такава хипер- шикозна "иновация", но само за неандерталците и архиопитеците - "демократи". а на практика върви една скрита приватизация на наса и когато патриарсите -шломо-питеци в сената на неоримската империя се събудят, ще осъзнаят, че народите и данъкоплатците на новоромската империя на "толерантните" пак е спал накриво... и се е събудил с извит врат.. :-)))

да видим как "пича" мъск "движи" света с "новите" си "технологии": пратил двама идиоти с техника, която ни е позната още от времето на първия сателит, който викаше: "пип-пип", а идиотите в "тръбата"... и те викали "пип-пип". а после ги приземил в капсула, което е такава хипер- шикозна "иновация", но само за неандерталците и архиопитеците - "демократи". а на практика върви една скрита приватизация на наса и когато патриарсите -шломо-питеци в сената на неоримската империя се събудят, ще осъзнаят, че народите и данъкоплатците на новоромската империя на "толерантните" пак е спал накриво... и се е събудил с извит врат.. :-)))

"най-новите" технолологии на мъск не са нищо друго освен прекопирани, древни технологии. дори совалката е в пъти по-модерна, днес, от "иновациите" на мъск. пред когото някои лижат земята на марс... :-)))

Горките руснаци, малко ми е жал за тях. Такава “сила” бяха в миналото, ама то май било заради поробените народи. Сега се видя, че и чеп за зеле не става от алкохолиците на жужето цар.

Африканецът се радва като малко дете на старите технологии на НАСА и руснаците и парите на американските данъкоплатци. Има и една платена групичка, която пляска и вие от радост по команда.

Bravo Putler!

От коя радиация тъпако?

Радва се, че с 8000 души и цели 2 милиарда бюджет, постигна и прави по-добре нещата от Роскомикс с 232 000 души персонал стотици заводи и институти и 7,5 милиарда официален бюджет на ракетно-космическия отрасъл. иоще два пъти по толкова неофициално.

И как, тъпако, Совалка ще кацне на Луната или Марс? Кой е приземявал огромните първи степени на ракети на площадка в океана? Кой връща предния капак на космическия кораб? Кой досега е направил двигател с напълно затворен цикъл и то на метан? Кой ползва многократно първите степени? Кой досега е приземил с парашути десет тонен обект от Космоса? Кажи бе, боклук нещастен!

Тоя дръпна един масур в радиоефир! Иначе само поздравления! КОСМОС....НЯКОГА И НИЕ БЯХМЕ ТАМ!!! А тея Дада и Хан Крум да си набият взаимно чембери. #УВАЖЕНИЕ

няма как да ти отговори товариша, паднал вече под масата с полуизпита бутилка бояришник.