17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То LTE мрежата на Мтел и без хакери се прихваща от извънземни!

Всичко е във интерес на власта-полиция по добре да бъдем следени.

Че кой ползва 4G?! Ах, да, тези, които не знаят колко по-бързо им пада батерията :) За малко e-mail, Tik-App, LibreNMs и 3G стига ;)

Какво говори на всички израза - операционна система с отворен код? Това не е ли същото като дом без врата и ограда? Докато масово се плащаше да ни промиват мозъците, че Андроид била безопасна операционна система, днес всички доброволно си "отключихме домовете" като приехме тази линукска боза. Сега хакерите направо купонясват. Да ни е честито.

колко мъка има по тоя свят ... Огледай се - всичко около теб се движи благодарение на Линукс, разбира се с някои доработки, с изключение на PC-to ти, което най-верочтно е с кракнат Windows и едвам-едвам се влачи, ако не се ъпдейтва де :) Три плътни години ползвам Debian или някой дериват - най-често Ubuntu Server (по-нов кернел out-of-box) и когато ми се наложи да ползвам нещо "заключено" ми идва да го ударя в земята.

Kalki, от години никой не беше писал толкова голяма глупост.

kalki кой те кара да ползваш андроид и линукс? Стой си в пещерата и викай гугу-гага!

А сега, kalki, като толкова "образован" и "компетентен", да сподели какво е общото между протокол за обмен на данни (4G) и операционна система, че на мен нещо ми се губи връзката тука... :D:D:D

човека по-горе го е казал ... гугу-гага!!! ;)

затормозят каква точно дума е?превод от русской?

Какви са тия приказки! Издаваш ВОЕННАЯ ТАЙНА! А именно, че дира е на дотации от руското посолство!

Мале сън не те лови, токлова са те уплашили тези руснаци, че и в кенефа влизаш без да палиш лампата, за да не те видят.