Коментари - Петима учени взеха по $3 млн. награда ”Пробив” | IT.dir.bg
назад

Петима учени взеха по $3 млн. награда ”Пробив”

Роденият в Русия френски учен Максим Концевич е един от лауреатите на научната награда "Пробив" (The Breakthrough Prize) за математика.

Обратно в новината

Коментари - Петима учени взеха по $3 млн. награда ”Пробив” | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей от тази пропаганда скоро ще викаме не спутник, а американският спътник, изстрелян от руснаци. Значи всеки друг роден в дадена държава се нарича както е държавата, само тук се казва френски учен, роден в Русия.

Новината пак се оказа обикновена реклама на гогле и фейсче, за МАТЕМАТИКА - НИЩО НЕ СЕ КАЗА, една дума поне... Ма то коя математика изкарва пари, освен ако не е някоя за разбиване на паролките на бедните хорица.

Не е истина колко си зле!

Докато не се спомене за фейс-боклука, не може!

Андрей Сахаров (изобретил водородната бомва), получава нобелова(Нобел - изобретил динамита) награда за МИР

Телър и Улам, много моля. Руснаците само гулаг са измислили. А хеликопетерите и други глезотийки ги питайте техните изобретатели дали са руснаци или не. А може и по паспортите и гробовете им (тези които са си отишли) да ги познаете.

Стига драска глупости, вземи прочети нещо. Аман от разни кретени, които се опитват да налагат навсякъде дивата си русофобия.

Концевич, Брин , Цукърбкрг....абе кво да ти кажа все руснаци и французи и "американци"...няма тук евреи...

Руско евреиска афера за лична консумация.

Без съмнение това е награда основана от руски евреин и предназначена главно за евреи. Няма нищо общо с Нобеловите награди нито като престиж, нито като постижения.

Да, наистина... щом дори Обама получи нобелова награда. Да не говорим, че също така я връчиха заради "вероятно открита нова частица, която е вероятно да е търсеният Хигс бозон".

тя щото Нобеловата е само за неевреи...смешник!

Да бехте написали и за какво точно ги вземат тези награди. Какъв е приносът на учените, в какво поле работят!

На Максим Концевич трудовете му са концентрирани върху геометричното представяне на явления от математическата физика. А иначе, да, трябвало е малко повече инфо да дадат.

Защо тези трудове се считат за пробив? Какво може да се постигне чрез прилагането им?

Браво! Това е компенсация, че няма Нобелова награда за математика. Нобел е мразил математиците, защото жена му избягала с един математик.

Един палав математик и така да прецака всички други... Това според теорията на вероятностите какъв му е шанса да се случи? :)

Няма вероятности тука, това е съдба.

Много злопаметен и отмъстителен ми се види този Нобел. Ако не бяха сумите, които съпътстват наградите, надали щяха толкова да го споменават.