Коментари - Наши ученици с медали на олимпиада по математика | IT.dir.bg
назад

Наши ученици с медали на олимпиада по математика

Български ученици спечелиха един златен, четири сребърни и един бронзов медал от 30-та Балканска олимпиада по математика от 28 юни до 3 юли в град Агрос, Кипър, съобщиха от Министерството на образованието и науката.

Обратно в новината

Коментари - Наши ученици с медали на олимпиада по математика | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на децата!Да са живи ш здрави!Честито и на родителите и учителите им! А за тези, които не знаят - ръководител на Национолният отбор по Математика на САЩ е Румънец, а заместникът му е Българският математик Светослав Савчев!

Поздравления на даровитите деца!!! Дано има повече Българчета като ВАС, и дано се справите много по-добре от нас с управлението на България!!!

Ал

Браво!

Съвсем скоро имаше още едно състезание по математика - световно, в Бургас и пак имаме медали от български деца, мисля, че не видях подобна новина никъде.

Браво! Гордеем се с вас, деца!

Браво момичета и момчета ! Научете се да учите, да побеждавате и си търсете щастието , по възможност извън крадливата татковина ! Желая ви успех !

към човека с минуса - не сте съгласен с определението "крадлива" ли? Или може би и Вие сте на хранилка тук ...

Онегавон

Ти си тъп депесар!!!

Браво на децата. Да си живи и здрави. Поздравления и за родителите и у4ителите, които са ги обу4авали.

Пожелавм им успехи и занапред, нека покоряват още върхове!

Тези ученици вече са договорени да заминават извън България. Така е от години, така и ще бъде. Пасивите остават за България.

Тези ученици не са "договорени", а сами ще изберат къде да продължат образованието си. И естествено, че ще предпочетат да получат по-добро образование извън България, което не е само пасив за страната, защото така БЪЛГАРИ получават шанс да се развият, а не да кибичат и слушат глупостите на българските "професори" и после "шефове". Тези хора си остават българи, които след време ще могат да помогнат, вече като утвърдени и богати специалисти, а не като оскотели и неопитни инженери, каквито щяха да бъдат ако бяха останали в България.

Ще помогнат на себе си да се развиват, но не и на Бълхария. Но това си е лично техен избор и където и да отидат им желая успешна реализация.