Коментари - Илон Мъск: Ще комбинирам хората с машини | IT.dir.bg
назад

Илон Мъск: Ще комбинирам хората с машини

Шефът на Tesla и SpaceX създаде нова компания - Neuralink, чиято цел е да комбинира хора и машини в едно - чрез мозъчни импланти.

Обратно в новината

Коментари - Илон Мъск: Ще комбинирам хората с машини | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко това е прах в очите, няма нищо "смело" и "иновативно" в безсмислиците с които си вдига акциите пред простолюдието. Примесвайки някои реалности, като това да качи малко багаж на 300км нагоре до МКС и да направи прилични батерии за Тесла, Мъск дрънка купища глупости, които много добре знае, че няма да сработят. НО... той знае как да ПРЕВЪРНЕ ВНИМЕНИЕТО КЪМ НЕГО В ПАРИ и точно това е целта!!! Ако произведе прекалено много тесли - няма да са интересни, затова следва подхода на огризките - трябва да има голямо търсене и истерия. Комбинирано с космическите програми и дрънканици за картофи на Марс - хората откачат и не питат дори за "дребни" неща като бизнеса му, данъците му, странните тайни детайли в софтуера на колите, цени и разни други "подробности". Ако утре пусне калъф за бастун с лого на SpaceX на достъпна цена - на бас, че стотици хиляди бастуни ще клъвнат моментално!

оти ми триете коментара бе? Ко лошо съм казАл? Че кат ша праи тоз таквоз добро на сички, дано почне по традиция от себе си...

"Мъск заявява, че трябва да бъдат избегнати всякакви потенциални опасности, а връзката между мозък и компютър да става по абсолютно безопасен за здравето начин." Най безопасно е да няма връзка иначе фатал ерор ;)

Много ми напомня тоя на един герой на Т.Колев във филма "Опасен чар". Особено в епизода, в който го раздаваше "архитект" и "строител".

Световното гуру Мъск носено на гребена на вълната на вавилонските медии, разкрива плановете на суетните и горделиви сатанисти за транс хуманизъм. Те не харесват нищо което е направено от нашият Създател и правят всичко обратно на Неговата свята воля и закон. Хуманизъм, транс хуманизъм и сатанизъм са едно и също нещо.

от неговия народ са готови дори с машини да се комбинират, но не и с хора ...

Кой е неговия народ?

ЧОВЕЦИ!ОГЛЕДАЙТЕ СЕ! ПАК ЛИ ПОБЕДИХТЕ ПРИРОДАТА?!!Не разбрахте ли че в сравнение с нея сте НИЩО?!!

Elon Reeve Musk(t) Die!

Аз смятам, че Мъск тоя път е изостанал. В Съветско са измислили човека-машина отдавна - това е русофилския трол. Комбинирали са задник с грамофон. Фращи, смърди и повтаря една и съща пропаганда, каквато са му записали на плочата неуморно.

Защо повечето хора са толкова вглъбени в развитието на материалното?! Според мен ние сме духовни създания и вярвам,че човек с мисълта си и с духа си може да се "самопрограмира". Има регистрирани случаи на хора с шизофрения, при които само една личност от множеството имат астма. Защо не се стремим към тази посока?! Намирам обвързването с материалното за деградивно.

Дух в броня ...

не е ли чувал, че нещата са най-успешни като се правят едно по едно. Както е награбил няколко дини под мишница и добавя по 1-2 нови през 2-3 години накрая няма да има нищо свършено като хората. То не бяха ел. автомобили, то не бяха свръх-бързи влакове, не беше космически кораби, колонизация на Марс, сега и комбинация на хора с машини. Това, че ще се случи някой ден, няма спор...ама едва ли ще е в рамките на близките 50-80 години. Съвсем друга тема е въпросът за т. нар. "безсмъртие" на хората, което да се постигне чрез сливане с машина или прехвърляне на съдържанието на мозъка в компютър. В тази област застъпниците на чистата наука ще срещнат големи трудности, защото не признават съществуването на човешката душа. Няма как да прехвърлиш нещо, което не вярваш, че съществува. Освен това няма и особен смисъл. Човешката душа и сега си е безсмъртна и се преражда непрекъснато. Тленна и смъртна е единствено нейната опаковка - човешкото тяло. Ма нема лошо, нека да дерзае Мъск. В крайна сметка и от това ще произлязат някакви странични ползи - ще се ускори техническия прогрес в областите, в които работят неговите фирми.

не е толкова далече това на Мъск колкото си мислиш. има протези които се връзват към нервната система от поне 20тина години. Дори едно наше войниче дето беше на мисия в Авганистан, сещате се бомбения атентат дето уби много от наще. Та той беше с откъсната ръка и му сложиха май шведска няква беше и тя бе точно такава. Макар и много тромава, тоя я командваше на принципа на истинската - с мисъл. Имаше доста репортажи за него по телевизията щото беше първият в България с подобен вид протеза. И това беше преди 10-15 години! Това което иска Мъск е на същия принцип, но много по усложнено.

МОНТИРАШ МУ В ГЛАВАТА НА МЪСКА ЕДИН ИМПЛАНТ ДЕТО 24/7 СИМУЛИРА КАК ГО УДРЯ ТУХЛА В ГЛАВАТА :))

кат ше праиш добро поне почни от себе си

ТОЯ ЩЕ СЕ КРОТНЕ АКО СЪЗДАДЕ РЕЛИГИЯ МЪСКОЛОГИЯ :))):)))

Такива разработки трябва да бъдат забранени, а същото се отнася и за развитие на изкуствения интелект-не е нужно човек да си създава начини за самоунищожение.

Само ИТ може да отърве човечеството от нелечими болести

от холивуд ли научи за изкуствения интелект?

Путлерстията е насрана яко на изборите, а шамарите връхлитат един след друг отвсякъде. Безсилието и злобата си изкарват на Мъск. На факта, че извежда спътник от 5,5 тона на геостационарна орбита, нещо което руснаците не могат изобщо, поставят минусчета и се издават с тъпотията си. Решетников правилно нарече тез отрепки меко съветофили, но ние си знаем, че са гнусна русофилитична сган.

Освен това са импотентни и с обратна резба, затова им се привиждат гейове и меки китки на всеки метър от тук до края на света!

Ееее, Дядя, и за тебе изгре солнечной круг, каква синергия, какви убави думи текнаха към другаря Малко Кух. Ма така си и требва да е между тъквиз челични спицилисти по просфетата. п.п. Сърдчиценцето ми се пълни с либоф кат вий тъй убаво си гукате. К'ва хардмония само, а!

боже ного са ви зле преводачите бе дира.... lace в случая не се превежда 'дантела', а 'вразки'..... не, не, не може да сте толко прости, сичко си има граници!

Скайнет!

Илон оня ден беше в Торонто. Малко се понапуши, понеже канадците разрешиха тревата.

На тоя докато има кой да му дава пари, няма граници...

Промишлена пералня

От 17-ти век е мечтата на капитализъма да смени човека, който трябва да яде, пие и почива, с чувал оси, зъбни колела, болтове и гайки.

Леле колко завистливи и простия са тия русофили :)))) Чети им коментарите и се късай от смях - жалка работа! Яд ги е, че комсомолецът Елон Мъск - прави автомобили, ракети, електроцентрали по-добре от Руската кочина - наречена Федерация!

Мъскчо, ако плачеш да те лекуват от шизофрениа чрез електрошокове.... ШЕ ТЕ УРЕДИМ. ТУРИ СИ ЕЛЕКТРОДИТЕ ПЪРВО НА ТЕБ.

С достатъчно петилетки е назад за да има даже и шанс да догони китайците. Сега е просто поредният самовлюбен идиот, който прецака всичко заради "АЗ,.. Аз,.. аз...."

с какво точно да ''гони китайците'' ?!? С най-дивия капитализъм в който живеят - 16 часа бач за 2 долара + тотално отровен въздух и вода ? Целия свят е там за експлоатация на робите! За нищо друго. Иначе да добри в копирането, спор няма.

Да догони китайците??? Че в кое китайците са преди Сащ, бе малоумник? Ако беше така Сащ щяха да шпионират промишлено Китай, а не обратното. Ти изобщо от този свят ли си или си от галактиката Андромеда?

е има ли нещо, което хамериканците да не шпионират бе ?!!!!

Така, така. За сефте да видя в публиката единодушие за празнодумието на Илон.

Че Илончо на поразия фърла медийни фишеци - нема спор! Че финансира физически невъзможни проекти като продава нови невъзможни проекти - нема спор! Но па убаво върти пирамидата! п.п. Обаче не те ли кефи колко е префинен, съвсем не е глупак, ногу убаво се е усетил, че едни пичаги са натрупали голяма пара, а от друга страна треперат за тленното си тело - и те 'ше умрат, така де, вечни няма. И к'во праи бай ни Илонча, казва им: споко бе дъртаци, ей ся започвам да префълам душите на дигитала, саму малку кинтаци да ми дадете, за да разработа таа метода, а вие кинтаци имате бол, щот' сте бая рич, ама откъм живота сте ногу къси, немайте грижа ей ся започвам 'кспериментите. Ко успея вий ше сте първите дигитални души и 'ше си арчите парата на воля. Яко а, убаво им зема парата тоа 'визионер', те с режисьора на 'Чапи' са си гратски май, от Кейптаун' са и двамата. Ама Чапи, Елизиум и Дистрикт 9 са си емблема.

туй го знайм! нарича се вибратор!!

Този почна да изперква, прекалено много пари наля държавата в проектите му, а доколкото знам Тесла все още е на загуба, а космическата му фирма има само 1 или 2 успешни полета до момента.

Да, точно така. "Идеите" му стават все по-шантави и несъстоятелни, а зад всяка от тях все повече прозират не-добри намерения спрямо отделния човек.

Май е време да престане да комбинира реалността с фантазиите си.

май наистина е прекалил с халицигениъе ...

Десет дни само на вода и ще се оправи човека !

Илонеее, внимавай, че един наш професор го изгониха, заради Фантасмагории. Ти първо направи една нормална капсула за МКС, дето не се налага да я хващат с роботизираната ръка от ТРЕТИЯ ПЪТ

Що бе руските понякога дори не стигат до МКС, а се е случвало по 2-3-4 опита за скачване да правят въпреки 30 годишния си опит, а ти си се загрижил за Мъск дато от 3-4 години праща кораби до МКС Освен това дока е странично разположен, а не най-отзад, където е руския док.

да си го сложат отзад, бе!

Amnesia the dark descent, дубъл пореден. Не ви омръзна ей... The grunt ...

Само не разбрах за какво му е на копютъра мозък ? ;)

Вижда бъдещето човека. Но малко му бяга идеята за реализирането. Ще му звънна тия дни да си поговорим на тая тема!

я си прави опитите на свой гръб!

Аидееееее, поредната кичозна тъпня, тоя си е бая хитрец, веднага казва т'ва в което хората искат да вярват . . . и те му дават доброволно пари. Абе предприемач. Искаш да избягаш от монопола на петрола - готово ей ти тесла! Не щеш да се блъскаш у метрото - готово фащаш спейсикс и на субода на Марс, аъъ . . скори и на друди планети. Страх те е да не умреш, щото си се нагрухал с толко пара, че не можеш я изхарчи и за 1000 живота - е как бе, нема грижа Илончо 'ше те 'метне' на е'на флашка с крака и ръце да си арчиш парата спокойно. п.п. Ся лебедите 'ше се чупат да дращат тъпни колко е готин Илончо и как е.ал ма.ата на целото свет, щото е ногу умен.

Аз като гледам лебедите само плюнки слюнчат.

Виж ся, Дядя, Илончо е пичага, аз ногу гу 'аресвам, човека продава вяра - той е чудесен предприемач и успява на богато. Докато ти, Дядя умреш да си играеш на стражари и апаши с Калашника по форумите. С две думи: Нема значка к'ви ги дърдори батя ти Илонча - той 'ше върже кинтаците не гу мисли толкоз, ама ти, баце, к'во връзваш докат' му фалиш ракетките, се е'но са ти мъжеството у гащурките, а!?!

Фири

Пълни простотии са това. Да допуснем, че съм свързан мислено с компютър. Мислите обаче блуждаят, често има и напълно ретроградни. Например копчето за ядрените ракети. Помислявм си а какво би станало ако го натисна и опа бум. От друга страна не знам какво би ми до несъл този интерфвйс. Всички знаем , че мъск е един лешояд който се мъчи да обязди всяка идея но зюасега просто се засира. Като гледаме как "колонизира" Марс а все още не може да закара човек до МКС. Абе тоя Мъск е едион кретен и нищо повече.

........ кретен е и е обкръжен от кретеноиди, който му вярват!

Научи се да пишеш (който/които)!!!

Аха, тотално засиране, ама преди дни качи на геостационарна орбита (36000 км) сателит от 5,5 тона, нещо което руснаците в момента не могат, защото протоните и съюзите им качват по 3-4 тона макс. МКС е само на 400 км и Мъск качва до там товари без проблем, доколкото хората също са товар, на теория няма проблем и в момента да качи там астронавти, особенно при наличието на скафандри за 48 часа.

Специално за явно олигофрена редактор, става дума за текста от интрото към една анимация отпреди 30-на години, The Centurions, в която става дума за "съединяване на хора и машини". Ама сега профанчето ще скрие и този коментар.

.............от къдя на къдя!

стари градски песни от стари легенди.

Няма нужда от това

тия с многото милиарди май ни готвят отвсякъде за унищожение,имам чувството че само те искат да живеят

Щеше да е по-добре ка комбинира хора с хора, така че да не създават най-сетне нови и нови "машини" за повсеместно разрушение

Все по-абсурден ставаш Илън, спри LSD-то вече!!