„Майкрософт“ заменя десетки журналисти с роботи

Технологичният гигант обяви, че това е част от оценката на бизнеса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано всички ги заменят, боклуци

Кофти новина за журналистите....те с такова усърдие лижеха з-ници, а сега се оказа, че е било напразно...

Следваща стъпка - да ви чипосат с ваксината и да ви спускат новините директно у левото полукълбо, а цензурата в десното, а в средата - мекичкия еврейски (микро и софт) . Между другото, в момента де що има медия, сичкото се цензурира и управлева от AI (Изкуствен Интелект). Модериране и цензура веки не се прави от лайноходи. И това идва при вазе у пърделника, очеквайте изволнение и си търсете нова раута, щото и пенсионния фодн обраха, та и пенсии нема да имате, загащиха ви яко. И ви мандръсат директно в гащите .

АБСОЛЮТНО ТОЧНО!!. ЗАПОЧНА СЕ С УНИЩОЖЕНИЕТО - II ВЪЛНА ИДВА!!.

да си представя мисирка-робот..... Гулю-гулю-гулю......И тя раболепно да отговори хи-хи-хи....

Те дира отдавна са го направили, ама ползват някакви ранни Алфа версии.

Сичко им се дава на тех по заповеТ, ти ако мислиш, че нещо им се дава те да направът, грешиш. То затова ги избираха с конкурс по тъпотия - трее да е тъпо, да не посегне да свърши нещу кату ората. В буквалния смисъл на думата ги ебът на легане и ставане. Затова тека жални одът и милно плачът за ееврейския хуйчец денем и нощем, требе да им е пълно червото с еврейското мазничкото. Е тука свисват 2-3 трола дето си ги знаеме от десетилетия, същия репертоар.

В нашето време журнализма е обгрижван от специалните служби. Който реши да се занимава - скоро ги среща. Те са едиторите на 'нашето' време. После вече съществуващите интернет системи много бързо проверяват 'фалшивите новини'. Ако случайно се промъкнеш между капките или публикуваш анонимно - те са там да 'спасят' народа. Най-важно - сайтът на Майкрософт никога е нямал журналисти работещи за него. Това е модерната версия на вестник Комсомолец. Бил Гейтс е герой от Оруел. Единственото което може всеки един от НАС да направи е да стои на страна и да не дава ПАРИ на тази машина за убиване.

Ас се изместих на блокчейн, оставих сичкото цоциални медии и новини. Одим си у де-централизираното, и си търсим тематично. Там цензура нема, нема и да има. Въпрос на навик. Що па да пълним джоба на чичко Гейтс. Тека ми писна от малоумниците команяги и зионисти, еврейчета и муртички, че не моем да ги гледам и отрезах сичкото отеднъШ.

Да се готвят и самите програмисти. Короната на изкуствения интелект ще бъде и те да станат излишни. Чака ги / чака ни съдбата на Гилотен.

Интересно дали бот би могъл да се занимава с истинска разследваща журналистика. А иначе т.нар. "роботска" работа, нека да се върши от роботи. Един робот прави каквото му е програмирано, няма мнение и не взима собствени решения. И все пак грешно е да мислим, че новина, която сме видели преди новините не е генерирана отново от журналист. Ако няма хора няма да я има и "четвъртата власт".

Ма на Майкрософт не им трябва разследваща журналистика. Трябва им просто софтуер да им пише прес рилийзите.

Каква разследваща журналистика бе приятелю, такива глупости не им трябват, ами Оруел е напълно прав в "1984", нали по този сценарий се ликвидира Човечеството, а когато се усъвършенства и изкуствения интелект и роботите - биологичната единица наречена човек просто няма да бъде нужна.

Голям праз, роботи!Ние пък ги заменихме джурналистите с мисирки! Те са по ефективни и гледат сайбията право в очите оти нЕма да калват зърно!

Да ама не могат да направят министър председатели роботи, за съжаление нямат толкова мозък. Освен да си сменят чипа

махайте всички журналисти от телевизите и тези които четат новините, в интернет веднага се публикува новината, а вечерта тлевизията казват какви новини ще ти представята а ние вече ги занаем защо се плаща на тези излишни хора...махайте ги

на кой вече му пука за новините, какво толкова ще проруснем?

Тези "журналисти" се занимават със сортиране и статистика на информация. Това не е журналистическо ТВОРЧЕСТВО и за такава "журналистика" не се дава Пулицър.

Не случайно IT са най-мразените хора след политиците. Такива умници, че чак ще затрият света. Ще добутат някоя и друга годинка със спестеното и после чао чао бамбино

Целувки само през маска,а зачеването през интернет

Точно преди 3 години ви го съобщих, и последва масово възмущение ..... Покрай кризата с биркоина, си говорихме за технологии.... и беше кресак и вой, че немало да биде тека. Е сега глей сеир и си погради мустака, бай Ганью.... Не, не ми е кеф, че съм права - просто еееехххх... а можеше некои орица да се постреснат и да си приготвът поне багажеца ... пред ида ги сринът у кенефа доректно у лайната.... ПС; споменах в същия разговор и счетоводители, дофтуря, скфи административни работици, производство, и дори чиновници.... Това, което се задава (и тогава го казъх) не мое да се сравни с нищо друго в историята на чувечеството.... Ке бидете изринати со се гюбрето.... И не, не съм извън историята,... никой от нас нее е....... Изгледайте си пак терминатор, мое и да ви потребва, щото то веки ви се случва, матрицата там, И Иссус, Страстите Божии, че аха и ......

Ква смешница си, самодоволна...

оох добре, че беше ти да ни кажеш. Ако те нямаше, щеше да ми е в левия крачол сега вместо в десния.

Бабо, пак не си си пила хапчетата

Meханични роботи щели да заменят живи роботи.

ИИ е достигнал нивото на мисирките.

си "говорих" два пъти, за около 10 минути с една "answer" машина на кол-център. ЗАГУБИХА ми времето, а просто трябваше да направят един IP address статичен, както са обещали. Накрая се свързах с "истински" човек, който ми каза че трябва да се платят едни 3,60 лева и не свърши работа :). Та машина или човек -все тая ....

Вече няма да има "fake" news...

Верваме ти.

Първоначалната новина разбира се, се пише от човек. Но после може и 1000 пъти да се копира, преформатира и преформулира от робот. А, за какво са журналистите след като новините по "различните" телевизии са 90% еднакви? ЗА какво са нужни толкова телевизии и журналисти ?!?!

Нямаш си на идея, за какво става дума. Вече има системи, които могат да "пишат" новини, не по-зле от човек. Казвам го, като човек, който е работил в тази област. Разбира се, това е страхотно оръжие в ръцете на управляващите в борбата с различното мнение или така наречените фалшиви новини... А ние ще си блеем в дира

Дир-а отдавна е въвел тази практика зомбикомпютър интелект!

Ако бяха, нямаше да правят тези цигански "право"писни грешки.

такива са резултатите!

Новините се пишат от хора редактират от хора и четът от хора какъв изкуствен интелект безмозъчна машина кръстена от някой ФиФи или ИСили ИЙ. Пиеш антидепресанти или ползваш стимуланти за потентност !?

Абе, да са "хора"... колко да са хора, като им чета простотиите нечовешки...

По добре роботи, отколкото подкупени журнал... Следващото трябва да е електронен съд... Особено ценен ще е за България... Ама бързо ще го строшат нашите власти, щото роботът първо с тях ще почне :))))

ТАСС ще назначи още 35 трола и все в порядке

Началото на края... Който разбрал, разбрал...

Простотии без начало и безкрай.

Най после добре новина. Ще изчезнат подкупните подлоги.

Ех, кога и в дира...

Нашите журналисти всичките накуп може да ги замени и програматор от автоматична пералня. Жалко, но факт.

НАЛАГАНЕ НА РОБОТИ ЗА СМЕТКА НА ХОРА , И ТО В СФЕРИ СВЪРЗАНИ С "ИНФОРМАЦЯ" , ГОВОРИ ЗА ГОЛЯМ СТРАХ НА "ОНИЯ" ОТ "ЧОВЕШКОТО В ЧОВЕЦИТЕ" ... ЗАЩОТО ЧОВЕШКОТО СТЪПВА НАЙ-ВЕЧЕ НА СЪВЕСТ , НА "ДОБРО И ЗЛО", НА САМОСЪЗНАНИЕ И ЕГО , А ТЕЗИ ЧИСТО ЧОВЕШКИ КАЧЕСТВА СА "ОПАСНИ" ЗА "ТЯХ" , ЗАЩОТО МОГАТ ДА ДОВЕДАТ ДО ДЕЙСТВИЯ И/ИЛИ БЕЗДЕЙСТВИЯ НА ЧОВЕЦИТЕ, КОИТО ДА ПОДКОПАЯТ , ДА ПОДРОНЯТ "ВЕЛИЧИЕТО НА ПРО-СВЕТЛЕНИТЕ КУКУВИЦИ" ...

Възхищавам се на вашата словесна диария.

…..ЗАМЕНЯТ ПОСЛУШНИТЕ ПОЛУРОБОТИ С ОРИГИНАЛНИ РОБОТИ...КЪДЕ ТИ Е ПРОБЛЕМА...ЦЕННОСТИ....СЪвЕСТ…… ПАРИ....ПАРИ.....ПАРИ!

Ама имат предимства роботите, един даже ти намери поста и ти отговори :)

залагаш думи в машината - бомба, размирици, права и расизъм и те залива втория потоп...от който една шепа журналисти ще трябва да те вадят...и как ми се ще някой да им хакне машините и да се излее пред целия свят...красотата на пейзажа...като...един имаше едно време сбъркан...рекламен екран...

... НЯМА "ФАЛШИВИ" НОВИНИ, Т.Е. "НЕУДОБНИ" МНАНИЯ ЗА "ТЯХ" - "БОЖЕСТВЕНИТЕ"

Яснооо, великият хуманист, нали знаете, че хората като цяло това ни чака, в автомобилните заводи работи и тн, защото хората боледуват, а как е разрешено използването н аизкуствения интелект е вече друг въпрос, защото затова са ЗАКОНИТЕ ЗА ДА ПАЗЯТ ХОРАТА и ТЕХНИЯ ЖИВОТ!!!!!

На моята работа още преди години замениха 3-ма колеги с един компютър. На там отива света.

Браво, браво на Бил! Висш пилотаж на хуманизма. Да живеят ел платките, хората да мрат. Този боклук стъпка по стъпка ни бута към мрачно бъдеще в стил “Терминатора”..

И какво ти е виновен? Журналистиката не е наука, там не се изисква квалификация, винаги представят своята си гледна точка. Не виждам какъв е смисъла от тази професия, след като ИИ може да създаде репортаж за секунди, без да ни натрапва гледната си точка и да е безпристрастен. Нека ние читателите преценим и атализираме новината.

И, какво общо има "Бил" с това?... Майкрофт да не му е ЕТ? Той отдавна е напуснал ръководтството на тази компания и се занимава именно със спасяване на човешки животи, дарявайки десетки милиарди за ворба със смъртоносни болести и с глада. А, ти, като си "хуманист", а не "боклук", като него, с какво допринесе за човешкия род?

То заради всеобщата "комесиализация" поначало и новите са повече "маркетингови" и все по-малко технически, сравнено с преди 15 години да кажем. Сега са изпъстрени с клишета и с общи и стандартно звучащи фрази от рода на "новия продукт е подобрен спрямо стария". За разлика от преди 15 години когато по -технически се пишеше каква е новостта и беше по-интересно. Все пак конкретно тук субективния фактор (в случая хюман-журналиста) може да има предимство пред робота, щото отчита и субективния фактор "интерес" на читателите (ако журналиста е добър обаче), както и такива субективни фактори като дали вече е излизала тая тема и колко пъти. Щот интереса може да е голям, ама ако заради това пускаш с приоритет се такива новини... Според мен като ефект - новините им ще зазвучат още по-шаблонно и клишелизирано.

Тия по едно време си сменяха пирсонала с индийци, сега с роботи.

Явно вече и индийците са ги отсвирили.

Робот не може да напише новина. И ако всички журналисти запомнат да отстояват правата си и да пазят своето авторство, така както го прави самият гейтс, главатарят на микромеките... този "информационен" канал ще се превърне в обикновена технологична клоака. Не че сега не е такъв...

Прави го от 5 години.

Това с изскуствения интелект е свързано с илюминатите сатанисти ...техния сатанистки план за жалост си върви без много хора да се усещат

И от къде ще е подбора, от пишещи новини журналисти! ТЪП ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ! НИКОГА НЯМА ДА МОЖЕ БЕЗ ЧОВЕШКА НАМЕСА!

60% от малоумниците по-света без проблем могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. Даже ще е мноооого по-добре.

Никога? Не! Цели сфери на икономиката ще се състоят от собственици и изкуствен интелект, без никакъв друг персонал. Професии като "застрахователен агент/брокер", "счетоводител", "специалист ПТО (офертаджия)", "брокер на недвижими имоти" и др. ще бъдат едни от първите, които ще изчезнат. Разни агенции, предлагащи услуги, които така или иначе могат да бъдат намерени в интернет, включително и да се намери най-добра оферта, ще изчезнат ... такива са например туристически агенции и такива за недвижими имоти. В момента има цели онлайн магазини, които функционират без постоянна човешка намеса - от приемането на стока в склада и сортирането ѝ, определянето на цена според пазарния дял на търговеца и моментните условия на пазара, през приемането на поръчки от клиенти, обработването, изпращането дори доставката им - всичко се извършва без човешки труд. Хората единствено поддържат машините, когато има проблем ... засега са хората. Скоро и в България ще има такъв магазин, като единствено доставката на крайни клиенти ще е чрез куриери - просто защото манталитетът ни е специфичен и у нас не е прието стока да се счита за доставена ако е оставена пред вратата ... предполагам се сещате защо.

бро, ти знаеш ли кво е счетоводител? Кой ще ти крие данъците, АИ ли? Ха ха , еми добре...

нищо общо с майкрософт!

Не ставайте смешни!

се контролира от същите мисирки е все тая

всяка втора новина от микромеките ще е лъжа защото робота се контролира от човек,докато пишещия човек все някога се отрезвя и пише истината,това важи и за списвачите от дир бг