Коментари - 16 мобилни приложения за модерния мъж (част 2) | IT.dir.bg
назад

16 мобилни приложения за модерния мъж (част 2)

Предлагаме ви втората част от селекцията с приложения на Business Insider, които да направят смартфона ви още по-полезен.

Обратно в новината

Коментари - 16 мобилни приложения за модерния мъж (част 2) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

най-после да прочета няколко умни поста, които не са украсени с партийни наклонности. По-полезни дори от самата статия !

Не става. Давайте 3-та част.

Не ползвам нито една от тея безмислици

Защо статията не е обявена като платена?

Хмм, дали? Проверявал ли си скоро в гугълплей? ;-)

Когато един мъж се среща с жена за да се забавляват съвсем нормално е и да правят секс , ама за това мобилно приложение не е необходимо

Тази статия ме кара да се чувствам като неандерталец. Нямам нито едно от приложенията. Ужасно съм демоде. Отивам да се скрия.

Не бе, брато, тая статия е написана за народопсихологията на всеки друг, но не и за БГ-мъжо. Много зле. Мислех, че след коментарите от първата част ще си вземете поука, ама нейсе!

Авторът не се е подписал, значи не е олигофрен, а е рекламна статия, макар и да не се сещам кой би платил за подобна реклама.

Тази статия епо-тъпа и безполезна и от предната. хахах :-) Приложението работело в някой големи американски градове...господа от Дир-а, ние сме в БЪЛГАРИЯ. За чий ми е това пролижение?!? Долното пък доставяло алкохол до дома....много ценно, няма що, даже направо безценно. Дигурен съм, че дори не работи за Европа, камо ли за България. :-) Това за книгите няма да го комнтирам, защото едва ли има нещо на български в него, хахах :-) изобщо пълна трагедия сте.

По принцип си прав, но съм чувал, че има хора, които владеят повече от един език. Съгласен съм с тебе, че са някакви загубеняци и балъци, но съществуването им е доказано безспорно. ;)

е и? Ако чакат на това приложение да им даде книги на английски настина са загубеняци. :-) Да не говорим, че ако са в България, това че говорят английски, няма да им помогне да позлвта приложението, което работи само в няколко американски града. :-)

Мислех си, че не може да има по-тъпи и безмислени приложения от тези, изброени в първата част, но уви... можело.

Няма такава безумна статия, трябва да видя автора и да го запомня (стига да го има, де) и да му следя кариерата.

Авторът е някой американски блогър, взел пари за да включи приложенията в статия или правещ СЕО. Нащите тук са обикновени папагали. :-)