Коментари - Мъжете изчезват след по-малко от 5 млн. години | IT.dir.bg
назад

Мъжете изчезват след по-малко от 5 млн. години

Британски генетици изчислиха, че след по-малко от 5 милиона години Y-хромозомата ще изчезне, а с нея и мъжкият пол.

Обратно в новината

Коментари - Мъжете изчезват след по-малко от 5 млн. години | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ауууу, колко "научна" статия!!! Направо да паднеш от смях! :-D

Е, гати глупостите! Какво щяло да се случи след 5 млн. години, когато Човечеството вероятно изобщо няма да съществува или ако съществува, вероятно няма да има нищо общо със сегашните представители на хомо-сапиенс... Т'ва просто е поредната статийка от типичния вид "има ли смисъл, щом няма значение"...

Даже отлично. След 5 милона години ще има само мацки и ще си от.ба на воля. То вече и сегашните хлапета са едни мъже, загледани само в порното.

отдавна са изчезнали, какви са тези глупави статии?

До тогава и на жените ще им закърнеят вагините.

Нема как да стане, щото много преди това щели да изчезнат бозайниците. Тааа да си изберат кое е истина....

Най-хубавото е , че много преди това ще изчезнат британските генетици.

По-голяма глупост не бях чел! Основната функция на жената е да ражда деца. Ако в бъдеще децата се износват от инкубатори ще отпадне нуждата от жената а и навлизат роботи. Мъжете са по-силни и по-умни и те ще доминират. При това положение жените ще изчезнат. Не че имам нещо против жените, но това е самата прагматична истина!

Това за по силни и по умни сам ли го измисли или някой ти помогна?

От много бръснене на крака, гърди и подмишници логично ще се стигне до изчезване на мъжете. В България познавам "майки" които купуват тримери на момченцата си, за да си премахват окосмяването при това тъкмо когато са навършили 13 години, и са им покарали 2 косъма на пубиса .... Е това ако не е подтикване към педерастия , здраве му кажи ...

Поредната,меко казано, ГОЛЯМА ГЛУПОСТ.БЪДЕЩЕТО на човешката цивилизация зависи от прекалено много НЕПРИДВИДИМИ фактори,както обективни,така и субективни .И може да изчезне доста бързо при една термоядрена война или природен катаклизъм.Така че, 5 млн. години е доста оптимистичен срок.

Много преди това ще изчезнат жените, защото децата ще се правят в епруветка и раждат в инкубатори.То и сега вече има жени инкубатори.

Цялото човечество ще изчезне много по-скоро от това..както се самоунищожаваме нас си а и ресурсите на планетата

Ще поживеем, ще видим...5 милиона години, колко му е...Друго ме притеснява, след 20 години дали ще има истински мъже у нас, които да са способни да правят деца? Щото както вървят нещата, мъже ще има, т.е. хора с мъжки атрибути и Y хромозомата в гените си, но съвършено неспособни да се възпроизвеждат, щото все повече ще се определят като "социален пол" трансненамквоси...То от сега жени реват, че няма вече мъже и май са прави...

Mi2

Ще има повече жени за истинските мъже. Как на 10 кокошки един петел им стига?

В Англия може и по-рано да изчезнат. Айде стига глупости извратени!

Има такава книга - "Добре охранявани мъже".

И тогава ще отпадне нуждата от Истанбулска конвенция.

Хайде, че да спре това насилие по света.

Пак поредните глупости симулирани на некой компютър.Колкото и да е мощен - си остава симулатор.А не реален свят.

Лошо. Предлагам да си пожвеем славно в следващите 5 милиона години, че след това не се знае!

Всички мъже са малко или много хомосексуални! Едни са явни, други го правят тайно, трети демонстрират хетеросексуалност цял живот от страх да не си помислят нещо другите, при последната група т.н. "хомофоби", хомосексуалната незадоволеност се трансформира в демонстрация на агресия и омраза към такива хора, което след това води до ред други комплекси и психични отклонения, когато достигнат средна възраст. При жените всичко това е много по-слабо изразено, тъй като при тях възпитанието като деца е по-друго ... Това е научното обяснение Няма смисъл повече да се коментира тази тема

По-тъпо нещо не бях чел отдавн... Преименувай се на психотъп

Свободни съчинения. Това Юнг ли ти го пошепна в ушенцето или го изрови от колективното съзнание?

Който мрази хомотата е хомо, а който ги обича и той. Следователно всички са хомосексуалисти. Взех да се бъркам. Като видя някой пед.. ще се чудя дали го тупам или да го гушкам.

Добре, а ти как би обяснил "омразата към хомосексуалистите". Самият аз нямам отговор и наистина ми е интересно. Хомо-тата не са конкуренция на хетеро мъжете по отношение на жените... Бих разбрал окачествяване като болни, но тогава нормалната реакция е да се опитаме да помогнем, но каква може да е причината хетеро мъж да мрази хомо мъж- нито е заплаха, нито е конкуренция?

Не е ясно това какво общо има с новината, но щом си решил да ни занимаваш с твоята хомосексуалност, дерзай. Иначе ме кефи размаха с който правиш генерализации, ЕВАЛЛА майор Михов!

Що за оптимизъм?! Нищожеството годеливо нарекло себе си "хомо сапиенс" няма да изкара още и 200 години, ако я кара по същия начин. Това разбира се ще е добре за Земята, защото ние представляваме своебразно раково заболяване за родната ни планета. На този фон да се правят прогнози за след 5 милиона е просто поредната глупост и харчене на грешни пари.

абе не се знае, прочети на братя Стругацки 'Милиард години до свършека на света' (За миллиард лет до конца света) и ще разбереш защо ..

Е тогава ще има нова конвенцшя.

Те още от сега са започнали да изчезват. Новите нежни поколения не можеш да ги различиш жени ли са, мъже ли са. А джендърите не им давам и сто години.

Като изчезне Y-хромозомата, тогава от кого ще се пазят жените и третия пол с разни там конвенции? А може би затова така интензивно се работи по развитието на Изкуствения Интелект? Който разбрал - разбрал...

У хромозомата има духовно послание към човечеството - достигане на Бог чрез деянията Онанови. Справка: началото на филма "История на светът". Мъжете сме духовната същност на света. Небесата Онанови....упссс Божии.

Като гледам по телевизията как е пълно с третополови метросексуалисти, май ще изчезнат много по-рано

Мъжете все по-често имат репродуктивни проблеми. Такава е тенденцията за жалост...

Те и жените имат. Затова и процъфтява ин витро индустрията (не, че е чак толкова ефективна, просто продава надежда на хората).

Ще има да чакат феминистките...

ох оплаших се първо си помислих че са 5 милиона а те били 5 милярда и ми олекна

Те за у други ден не могат да кажат с точност прогнозата за времето, тръгнал да ми обясняват за след няколко милиона години, при положение, че човешката раса с простотията си ще се затрие по-рано.

Това би могло да се случи само ако жените масово използват за размножаване индивиди от новосъздадения чрез гласуване в парламента трети пол.

Като изчезнат мъжете ще останат само грозни дебели жени, които ще се карат!

Скъпи драскаци на уникални новини. Защо сте сложили снимката от статията за брадата ? Какво общо има този който си брадата, освен че е мъж. Нямате ли снимки на мъже, а ползвате една снимка за безброй новини ?

Бъди благодарен, че не е сложена полицейска кола ... Щото думата "изчезват" много пасва на полицайката ;-)

Това е Стоян Гогов, бе!

поживеем, ще видим.

Всъщност едно от най-изненадващите открития на "британските" учени е, че те били "индийци" :):):)

Изследването е представително и е направено сред 80% от населението на острова . . . За другите 20% учените имат съмнения, че са "араби".

И к'во, "венецът на природата" ще изчезне?! Ха-ха-ха, неведоми са пътищата ...

Вече като чуя английски учени и ми изтръпват мъдята ... само тъпотий човек , само тъпотий и дебили!!!

Ами лекувай се като толкова те тормозят реалностите и споменаването на част от тях. Проблемът е в тебе, не в света. Стига врещя.

... какво казват, казваш?..

Това , че нещо ти се струва за истина , не значи че е ! Тея не разбраха , че животът е непрекъснато адаптиране !

Лошо нема..аз и без това повече си падам по жени от колкото по мъже ;-) Майтапа на страна ама ако изчезна мъже, ще изчезне и жената и тяхно място ще има нещо като хемафродит.

Триумф за феминизма, а?

Скъпи дами, нападайте ни сега, че след само 5 милиона години ще ни търсите, ама няма да ни има! Подпис: Един истински мъж. :D:D:D

В Западна Европа мъжете отдавна са изчезнали. Сегашните "мъже" там са само такива по документи. Иначе тези "мъже" биват приучвани от малки да пикаят седнали.

ЕС е 5-6 пъти по-малка територия от русия въпреки това населението му е 4-5 пъти по-голямо от това на русия дай да смятаме къде има повече секс между мъже и жени?!

Аз не мога да пикая седнал, ограничава ме твърде много.......

соросите гледам са спокойни,тая новина не ги засяга

Думите британски и учен не бива да се употребяват в едно изречение. От там нататък цялата статия е просто една лъжа.

Спокойно в Европа и по-рано, по-младичките да започват да тренират за трансджендъри......

Обърквам се на кого да вярвам повече: А - на бомбастичното начало т.е. мъжкият пол ще изчезне. Б - на изчисленията на британските гейнетици В - на оптимистичния край , че мъжете няма да изчезнат. Всъщност канадски учени, бяха открили, че след 4млн. години температурата на земята няма да е подходяща за бозайници от мъжки и женски пол.

отдавна са изчезнали

Така е.Причната да няма мъже в сайта е,че е той е педерастки.

Тук пишат само третополови жени.

Може, може, само че мутацията при два индивида е по-голяма и бърза отколкото при един и в този смисъл приспособимостта и усъвършенстването ще вървят много по-бързо при двуполова система и затова тя се е наложила. Друг е въпроса че след 5 милиона години няма да има изобщо нужда от и от жени, а деца ще се отглеждат от клетки с генно комбинирана ДНК в кувьози или направо ще караме на роботи

мъжете ще изчезнат щото с такива жени няма смисъл

Гроздето е кисело, викаш.

...просто марулята е пифтикясала.

Вкиснато, вкиснато, мила.