Коментари - Мета ще съкрати близо 500 работни места в офиса си в Дъблин | IT.dir.bg
назад

Мета ще съкрати близо 500 работни места в офиса си в Дъблин

Около 2500 души работят за компанията в ирландския град, където се намират офисите за нейния бизнес извън САЩ и Канада

Обратно в новината
| Редактор : Аделина Томова

Коментари - Мета ще съкрати близо 500 работни места в офиса си в Дъблин | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евросъюза глоби Метлата с 1.2 милиарда за незаконно изнасяне на лични данни и Цукито реши да отвръща на удара. Сега да ги изплющят с още една глоба от 3 милиарда, че да видим какъв ще го дърви Метлата.

Въх, к'о тана???

На нашите айтита им се спече говното от тия съкращения. Просто защото пазарът там се наводни с гладни и безработни кадри. И тук обявите се сринаха. Има още де, ама както е тръгнало, скоро ще им гледаме сеира.

Абе не ни мисли :)

Аз не те мисля. Ама банките. Като сте взимали до момента 6к в семейството и 4к са ви заеми - апартамент и коли ....и като слезнете на 2400 общо ....банките ще помислят за вас.

6к за семейство ИТ. Нещо ти е стара информацията. И както каза колегата по-горе - не ни мисли, някои нямаме кредити ;)

И 12 к да сте взимали - 90 процента от тия с големите заплати са се увъртели със заеми. Голяма работа че 10 процента са на кантар. Ама така де . Парите трябва да се харчат и да се взимат заеми .

Отдавна не се вземат 6к в ИТ сектора. Много хора си я удвоиха. Не ви мислим. Ама като гледам каква е алтернативата от СофтУни нето ни залива и ми се ще да побягна нанякъде. Не ви мисля. Ако ста способни няма какво да ви мисля. Ама няма как просто да не усетим отлива от фирми. Вервайте ми.

У нсше село е пълно с ит семейства . Взимат по 12к на човек и почти всичко спестяват. Имат градина и животни . Не ни мисли.

В Бяла Слатина, Кульо горд сияй, Съкращения светят в зората днес. Айтита, нерви, говното тая, Пазарът нападна, гладът се прокрадна. Безработни кадри, гладни души, тъга, Обяви сринаха се, скришом тук там. О, Кульо, силата в твоите ръце, Скоро ще гледаме твоите постижения. Но във този свят, в който живеем, Нека помним, че всички сме хора. Да помогнем, да споделим с вяра, Силата на сърцето да превърнем. Кульо от Бяла Слатина, с тебе сме, Нека ти ръстат крилата към небето. Нека обявите пак се издигнат, И гордо светят, в очите да сияят. Скоро време ще дойде, за това вярвай, Кульо, ти си тук, смелост в сърцето ти. За Бяла Слатина, за всички нас един, Нека се сбъднат мечтите ни, да живеем свободно.

Телус на Македония ги очаква :)

FAANG компаниите съкращават здраво. Язък за онези които решаваха по 400-500 leetcode задачи за голямата пара.