"Мета" ще възстанови акаунтите на Доналд Тръмп във Фейсбук и Инстаграм

От компанията обаче обявиха, че въвеждат "нови предпазни мерки", за да гарантират, че няма да има "рецидивисти", нарушаващи правилата й

Обратно в новината

Коментари - "Мета" ще възстанови акаунтите на Доналд Тръмп във Фейсбук и Инстаграм | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той нали си има мего гига супер ИСТИНСКА мрежа на ИСТИНАТА? Не се косите....няма да пропише в други....или поне няма докато не му фалира мрежата както се е случила с почти всичките му начинания!

Не бих писал и аз повече ако са ме блокирали. Така само ще им дам повод да ме блокират отново по какъвто и да било повод, за да си направят нов ПР колко са морални.

и перковците имат право на свобода на словото.

Нееее, изобщо пълна демокрация по западен стандарт..... Ако кажеш нещо неудобно - "съдържанието ще бъде премахнато", и акаунта - блокиран. Е така се прави :) Иначе, демокрация.... хахахах

Ами да! Иначе не е демокрация! Всимсъл защо искаш да забраниш на частна фирма/лице да има СОБСТВЕНИ ПРАВИЛА и да му казваш какво да прави в неговия продукт? Виж, ако това беше държавна институция.....за там си има ясно разписани правила!!!

На кой му пука какви ги поства тоя дядо откаченяк и измамник

Ами на десетки милиони например - толкова гласуваха за него на изборите ! По света са стотици милиони ! А на кой му пука за твоето мнение освен на теб ?

Тръмп му пука за тия!