Коментари - Cortana на Microsoft срещу Siri на Apple (видео) | IT.dir.bg
назад

Cortana на Microsoft срещу Siri на Apple (видео)

В една от първите реклами на Windows Phone 8.1 Microsoft изправя един срещу друг гласовите асистенти Siri на Apple и собствения си Cortana.

Обратно в новината

Коментари - Cortana на Microsoft срещу Siri на Apple (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не виждам нищо по-нормално от това Microsoft да имат недостижимо superior софтуер над Епъл. Все пак това са Microsoft.

Предполагам джаджата на МС е по-добра от Епълската. Поне Лумиа 800 е по-стабилна от ифон 4ес - бивш юзър и на двете.

сравняват новият си ап с такъв на 2 години :)

А тази Куртана може ли да се ползва на десктоп компютър с Уиндоус 8.1? Или е само за смартфони?

мисля че засега е само за смартфони. Доста е забавна всъщност и разбира английският ми въпреки акцента

а гласовото разпознаване, търсенето и навигацията са на google... ама тия си ги мерят

не съм съгласен с тебе. Ггл-ското е добро но не е перфектно

Те не казват какво говорят на сири

Песни й пеят..

Като видя компания да показва конкурента си в своя реклама, това ми говори единствено за немощ. Те и Самшит така все осмиват потребителите и продуктите на Епъл в рекламите си, а продажбите им спадат драстично. Логично, все пак хората не са малоумни, а и ако си потребител на Епъл едва ли ще минеш на Самшит, след като си видял в рекламат им те показват като малоумен, че не си избрал техния супер дупер продукт. А и фактът, че всички се сравняват с Епъл, само доказва кой е еталонът в тази сфера.

аз съм фен на айфона, ама ти приятелю си се леко самозабравил....спокойно това само машинка...не се впрягай толкова в тези неща. Работата обаче е подобна и андроид фриковете, които са даже повече от айфонерите. iOS>wp8>android

Самсунг е продал 11 млн. Галакси С5 за първия месец, с 1 млн. повече от Галакси С4. Друг път се замисли преди да дрънкаш глупости !

Отбелязаха рекорден спад на печалбата и продажбите си за тримесечието. Все тая колко бройки са продали от пластмасовия си боклук.

Самсунг е дамска марка за телефони. Винаги ми е било смешно, като някой си го извади из джеба и почва да му цъка скриина ;) Същото е и за Епъл - създаден за снажне маже. А чалгаджииките го ползват и то му ползват 10% от възможностите, смех. Друго си е Нокиа - просто нумеро уно направен за унисекс и да върши 100% работа за тия из нази дето ползваме Виндовс и МС Офис в работата си.

Мдааа... верничко е... аз е ползвам Кортана... доста добре се справя. Само малко търговските обекти да си повкарат координатите в Бинг-а че не е чак толкова лесно с БГ Моловете

РУМ (МОЛ) ако не знаеш къде е значи не ти трябва такъв магазин.

А дали е такаааа ? ЛюКой ще ми кажеее ....