Коментари - Microsoft плаща за ползването на Bing | IT.dir.bg
назад

Microsoft плаща за ползването на Bing

Microsoft ще плаща на британците да ползват Bing.

Обратно в новината

Коментари - Microsoft плаща за ползването на Bing | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много смешно, наистина :))) И защо само в Англия? Тъкмо се наканих да вдигам една виртуалка с автоматична бинг-цъкалка. Не могат ли да направят като в Мюнхен - направо да подпрат финансово новият кмет, пък той да задължи всички да ползват Win ;)

Трябва да си мазохист да ползваш edge. Броузър в който полето за писане на дрес е скрито и се появява самои ако цъкнеш някъде си е смешен дори са гледане.

Когато майкрософт са правели браузери още не си могъл да ходиш, та успешни са им по принцип.

Айде хаирлия да е! Скоро и за ползване на Windows пари ще дават. От динозаврите - поне кокали останаха, а от тия - нищо.

Доста отчаян ход на Майкрософт.

Щели да раздават точки да им ползвали дървения браузер и лайняната търсачка, а като награда да раздават други умрели продукти. Жалки микроцофти.

Всеки иска да има голяма база с данни за овцете. На самообучаващите се системи им е необходима голяма база. А който я има - той в бъдеще ще "дърпа конците".

Това са така наречените, маймунски точки, защото правят хората на маймуни. Много стар филм. Питайте Еди Мърфи.

Е, така е. Ако не можем да ви задължим със закон да ни ползвате боклуците, ще трябва да ви плащаме. Егати излагацията

По скоро това е нещо от рода на "програма за лоялни клиенти". По тази логика мога да кажа че и Шел ми плащат да зареждам при тях....

Епа да ама за разлика от Shell които предполагам ти зареждат добро гориво, то Bing е далеч по назад в търсенето отколкото Google.

Да, прав си в сравнението, макар че.. не знам дали пазарният дял на Бинг/ИЕ е сходен с този на Шел при горивата.... ;) МС не можем да не избъзикаме обаче