Коментари - Microsoft представи Office за iPad (видео) | IT.dir.bg
назад

Microsoft представи Office за iPad (видео)

Microsoft представи специална версия на пакета Office, предназначена за употреба с Apple iPad.

Обратно в новината

Коментари - Microsoft представи Office за iPad (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Следващия път преди да пишеш глупости, си напиши домашната работа. Офис 365 има за андроид от поне една година, както и rd client, но ти най-вероятно не си чувал за rd client.

Всъщност ти си този, пишещ глупости. Офис е представен едновременно за iOS и Android на 14.03. Единствено за iOS обаче е специално оптимизиран за работа с таблет, а не както е с почти всички андроидски приложения - телефонната версия е просто разпъната на таблета. Андроид винаги ще си бъде изоставаща в много отношения система.

Естествено, че ще е за ios няма да е за цървулите с самсунги я. За какво им е на просяците офис пакет?

Хич не им трябва, но си ползват KIngs Office, който по някакъв съвсем извънземен начин е абсолютно безплатен и чрез него могат даже да се редактират документите ти да видиш само ! Толкова с инфото за хората виждащи само носа си !

Ша има ли версия за прахосмукачка с воден филтър ?

7$/,есец за 'къф... ???

Е как за какво- да крашва като пейсъваш картинка или ако имаш Линк да омажат компютъра тотално и безвъзвратно

Дреме ми на шнура за офис пакета.Ядосам ли се,ще изтрия интернет!

Добре де, от 4 новини на първата страница за раздел Технологии, 3 са за Apple. Дир-а, айде малко по-безпристрастно.

Либре Офис е една прекрасна алтернатива.

Куба Либре в офиса ли визираш?

Ползвам го от 3 години на мак и го търпя само заради наличието на проверка на правописа. Счупили са го ужасно и едвам го ползвам. Не опреснява правилно екрана при сколиране на таблици, поставя курсора на средата на буката и не знаеш на практика кой символ би изтрил - ужас. Нещо счупиха и стария .xls формат. Епълските продукти не записват в офис формат, а трябва да се експортират изрично което при положение, че работиш на споделена папка с други хора е неудобно. Офисът на майкрософт за мак пък няма проверка на правописа на български. От версия 4.х на либрето само проблеми имам.

Аз също съм с Мак и ползвам ЛибреОфис, но нямам тия проблеми. Сигурен ли си, че проблемът е в офиса?

МС оффице няма професионална алтернатива просто.

Да бе, да. 90% от документите са пълна глупост на някоя секретарка или началник отдел, които записват в какъвто формат им скимне...ей сега ще даваме по ххх евро на година за един тъп и забиващ офис пакет. //Да ме извиняват останалите 10%, които ползват офис пълноценно и нищо друго не им върши работа//

Очевидно е, че нямаш и смътна представа от бизнес процеси за да плещиш подобни глупости.

В пакета влизат няколко продукта, скъпа. А ти ако ползваш Оффице само за да пишеш писма то с успех може да ползваш и Уърд пад. Сека кихни и, че Акцеса има профи алтератива в лицето на Либре и ставаш Смехорана. Просто си смешна аматьорка.

Ползваш акцес?!? В 2014???? Mysql примерно