Коментари - Microsoft Office 2019 ще работи само с Win 10 | IT.dir.bg
назад

Microsoft Office 2019 ще работи само с Win 10

Софтуерният пакет Office 2019 ще работи само с Windows 10.

Обратно в новината

Коментари - Microsoft Office 2019 ще работи само с Win 10 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кой е тоя микросуфт? :)

LibreOffice за какво е?

"Като цяло Office 2019 е предназначен за компании, които не ползват Office 365..." === Изобщо не се подлъгвайте по Office 365. Вече три години работя по един проект, в който партньор са и Microsoft. Единственото, което направиха, за да станат партньор е да предоставят последната, пълна версия на SharePoint Server, която включва и Office 365. Това нещо няма и 30% от функционалността на десктоп версията на MS Office. Няма дори и Track Changes в Word, само коментари, които се появяват и позиционират по някакъв странен начин, който никой не разбира. Накрая стана така, че никой не го ползва, всеки си ползва десктоп версията на MS Office, след което качва документите на сървъра.

Забравих. Наскоро излезе LibreOffice 6.0, направили са действително много работа. Съвместимостта с форматите на MS е подобрена доста. Миналата седмица го тествах, вече почти няма проблеми. Дори с VB и макросите работи повече от добре. Дори са се постарали да вкарат и прословутата лента на MS Office (не е по подразбиране, трябва да я включиш). Още малко и няма да има значение дали ползваш MS Office или LibreOffice.

При C2R не можеш да си избераш какво да инсталираш, а ти набутва всичко без да те пита. Микромеките продължават да простеят.

Libre office-най доброто за един линукс.ОЙ СИ ПОЛЗВА УИНДОУС-НЕКА МУ СЕ КЕФИ :)

Значи ние пак ще си работим с Open Office. Супер!

Те го спряха OF и няма да има нови версии, ще се развива LibreOffice.

Аааа, как така за Мак не важало, бързо да го променят и да накарат хората да инсарират уин10 на макове! Хахахаха С безплатните алтернативи офиса накрая ще се използва само от големи корпорации, може би точно това е целта де.

Тази политика на MS е проява на пряка дискриминация срещу ползващите Windows!!! Ответна мярка: Преминаване към Linux и Open-source Office...

Ха, ами като е така няма да слагаме офис 2019 - ще караме със старите. тея не се наядоха - все новите боклуци да им купуваме.

Идеално, тъкмо и без това родителите ми отдавна минаха на безплатните уеб варианти (примерно на Гугъл). Когато ти трябва по-сериозна функционалност винаги има варианти за безплатни офис пакети, които ще ти свършат работа. И в краен случай, когато шефът-идиот държи да ти прати някоя презентация точно в майкрософтски формат, да ти даде фирмен лиценз. То и това ще е проблем явно, много фирми все още са на уин7...

аз още карам на версията 2010 и колкото съм сменял версии в миналото няква особена съществена разлика не видях. някой по-знещ да подскаже има ли смисъл да минавам на няква следваща

Не.

През няколко години ъпдейтват формАта и изведнъж старите версии почват да прецакват форматирането. Със сигурност и 2019 ще има такива ъпдейти.

Аз освен интерфейса, който е по-грозен, друга разлика не съм видял.....

Както се казва в една реклама: За пари лииииии..............?! За многооооооо лииии?!!!