Коментари - Microsoft сформира основен екип за работа по малки ядрени реактори | IT.dir.bg
назад

Microsoft сформира основен екип за работа по малки ядрени реактори

Използването на такива агрегати ще намали натоварването на традиционните електропреносни мрежи

Обратно в новината
| Редактор : Кристиан Антонов

Коментари - Microsoft сформира основен екип за работа по малки ядрени реактори | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те една операционна система не могат да направят като хората (продължават да скапват Windows-a, неслучайно си ползвам 7-цата и няма скоро да я зарежа), та дори и най-простия email клиент осраха (outlook), айде нема нужда да човъркат в нещо толкова важно. Да не забравяме че няма нито една критична система която да работи с Windows! Да не говорим за 99% от сървърите (вкл. и във вътрешни, локални мрежи) са на Linux и производни, що ли?

Тоя с минуса - да позная ли - сутрин мразиш себе си, следобед всички останали, а привечер тия дето не ги мързи и гледат отвъд Windows, a? :)

Заглавието на едната статия е Майкрософт ... на другата Microsoft ... аре вземете си стандартизирайте писането.

След тази новина, вече наистина става страшно!

Да бе, група индийци ще правят пачове за автоматично рестартиране всеки ден ;) айде у лево и успех с копиране на вече готови програми и операционни системи

Представете си, според Майкрософт, каква е перспективата за нарастване на енергйните нужди на дейтацентровете. Това ги е разтревожило.

Бат’ Били няма да миряса, докато не унищожи Земята

Реактор под виндозе.... тръпки ме побиват. Аз се свети името на контрол, алт и дел.... ама дали този номер ще мине при реакторите?

Не ще да си много умен, щом смяташ, че програмистите писали Уиндоус, ще сглобяват ядрен реактор.

Вижте как му олеква....на завалията.

Ядрения реактор си има доста сложно управление. И ако го направят под "Windows" това хич не ми харесва.

->Alex - няма да го направят под Windows именно защото в Microsoft много добре знаят какъв боклук е. Но тук не е важен ОС-а, а начина на планиране, изграждане, пазарна реализация и поддръжка на един продукт. Все неща където Microsoft не са силни (отвъд монополните и някои повдигащи вежди практики, особено в по-бедни държави) - и затова е опасно подобни ядрени начинания да се правят по този начин. Всъщност каквото е докоснала тази компания го е развалила. Само ще спомена Skype и ви оставям, че трябва да инсталирам поредния сървър (под Linux, естествено).

Ай, това ако забие ще си е... мамата...

На такива компании трябва да е забранено със закон да се бъркат в каквито и да са технологии, носещи дори минимален риск. Всичко произведено от Майкрософт е пълно с проблеми. Всичко, до което се докоснат Майкрософт, се потапя в море от проблеми. Евала, че могат да превръщат всичко в пари, но да не пипат опасни технологии.