Коментари - Microsoft патентова сгъваем смартфон | IT.dir.bg
назад

Microsoft патентова сгъваем смартфон

Microsoft патентова мобилно устройство със сгъваем дисплей.

Обратно в новината

Коментари - Microsoft патентова сгъваем смартфон | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Измислил го е руснака бреей

Тук в това видео https://link тази технология е представена от Lenovo

Чакаме го с нетърпение!

и аз! пп. гледам ти името, Nokia минаха на Андроид, Lumia серията е официално прекратена от около година, тъй че каквото и да направят Микрософт то с Nokia няма да има нищо общо.

Супер яката идея да сгънеш телефона, така че от всички страни да е дисплей. Така от където и да го удариш/изпуснеш все ще е за смяна.

Да така е. Но пък няма да имаш възможност да го удариш подло в гръб.

хората няма кво да ядът, те нам'коси шми праят...

За такива като тебе има израз: ТЪП И УПОРИТ! Просто ми стана интересно: включваш се под всяка новина. Това с copy/paste ли го правиш или ползваш някаква бот програма?

На ръка го прави, има леки модификации всеки път. Колко тъп(а) и/или упорит(а) е не знам, но със сигурност е обикновен руски агит трол, идеята е да сеят недоволство и негативизъм по какъвто начин намерят.

човека Кабир е от Бангладеш, но ето, развива се, прави разни неща, вече и Бангладеш дори не е като България ..

Тебе нали те хрантутят да грачиш тролския си грак, какво си се зажалвал(а) пак. И твоето ако е живот, да слугуваш на злото грачейки за да ти подхвърлят по някоя троха. На твое място отдавна да съм се гръмнал.

Купувай, народе, новата шитня! Трябва да купуваш, не защото е нещо по-функционално, което много ти трябва, а защото трябва. Всички ще ви гледат в захлас! Ако пък пуснат и нагъваща се шитня, тогава ще бъдете вече номер 1! П.П. Не забравяйте да изхвърлите стария си телефон, че да не би да се изкушите да го ползвате по-дълго отколкото корпорациите очакват от вас.

то инженерно е предвидено и да искаш да го ползваш повечко - да не можеш :)))

Имах на времето един калкулатор Casio, който изглеждаше точно така. Сега същата идея се патентова на ново като мобилен телефон. Да им се не видят и патентите.

Щом ще от Майкрософт значи ще е боклук. Те софтуера не могат да си оправят, хардуер тръгнали да разработват. Нокия им донесе върховни патенти за мобилен хардуер - и тях успяха да оговнят. Лузери.

Нокия беше купена с една едничка цел - премахване от голямата игра. Още съм с Нокия+фенерче и ще съм с него докато издържи.

Отде я набра тая злоба, чесно не звучи като да е от опит. В момента най-добрите таблети на пазара са именно на Микрософт. Хардуер и софтуер 100% Микрософтски. Реално имал ли си Лумия телефон? Едни от най-добрите правени някога смартфони! Ако ги погледнеш като показатели отстъпват на Андроидските по хардуер, но кво от това и Апълските винаги са били назад като характеристики и никога не им е пречило. А ако трябва да сравнявам трите ОС именно Windows е най-лека щадяща харуера. Това че влязоха много късно на пазара е съвсем друг въпрос. Отделно W10 за мобилни буквално го пуснаха нетестван и разбира се безумно бъгав, сами се дозакопаха. Заради това са никъде по продажби и умираща платформа подобно на Блекбери. Отделно като стане въпрос за камери, прощавай но Лумия 1020 дето е на 3-4 години все още е еталон за качество на снимки. За мен ако някой може да раздвижи заспалия пазар на телефони то е именно Микрософт, щото те трябва да се преборят с всички. Самсунг и Апъл ко им пука тях днешното положение ги устройва. Иновации не им трябват грам, само печалби.

Cyce

Lumia 950XL е със Snapdragon 810 - топ варианта към момента на излизането. На Microsoft проблемът не им е хардуера, а че си позволяват да пускат комерсиален софтуер пълен с бъгове и да го поправят post factum. Само че един вече разочарован потребител няма да ги търпи и да чака пачове - минава директно на Андроид или ИОС.

Верно ли боклук? Е...друго си е да ползваш ноутбук или плашет руско производство. Нали така неудачнико?