Коментари - Microsoft представи новите таблети Surface | IT.dir.bg
назад

Microsoft представи новите таблети Surface

Софтуерният гигант Microsoft представи в понеделник два нови модела на таблета си Surface в опит да засили продажбите и да предизвика конкурентната Apple и нейния iPad. Засега Surface не е пазарен успех.

Обратно в новината

Коментари - Microsoft представи новите таблети Surface | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма по-грозен графичен интерфейс от плочковия. Хардуера е добър но кой ги кара да ползват тези грозни плочки не знам. Все пак човек прекарва часове наред пред екрана и не е без значение какво вижда.

пак наскачаха зомбитата, спокоино, няма пръстов отпечатък, нито е в иновативен цвят.

помня на презентацията на първият Surface, как заби а презентатора си имаше резервен, скрит под плота на катедрата :)

Ми като непомниш как на Били Гейтс му заби компа мисля когато презентираше USB принтер... само, че тогава нямаше резервен да го извади изпод масата.. :) :)

Браво. Чудно. Цени - страхотни. Евала! Пак 1% маркет ще вземат от продажбата. Дано да изкарат от таблети пари, поне да си платят тока и климатиците на хората, които ги разработват. Очевидно докато Google продават готини таблети за около 200$, то М$ иска да продава за 800-1000$. :)

Хора не разбрахте ли вече, че за сега Майкрософт не желаят да завладяват пазара чрез собственни устройства - предпочитат това да го правят техните ОЕМ партньори! Има някаква минимална вероятност това да се случи само при WinRT и може би WP...

Surface е доста сполучлива серия. И с мобилната клавиатура избиха рибата. Просто Майкрософт са си 1.

Ти болен ли си нещо? MS са избили пот по челата да мислят глупости. 1. Клавиатурата е ОТДЕЛЕН АРТИКУЛ, не е в комплекта на Surface, и се плаща ДОПЪЛНИТЕЛНО. 2. Всеки Apple Store продава bluetooth клавиатури, даже има избор. Всъщност iPad работят с произволни bluetooth клавиатури. 3. Всеки магазин продаващ Android таблети, продава и bluetooth клавиатури, които работят с Android. Досега основно негативни коментари съм чувал относно тези клавиатури, най-вече защото не са с правилната за една клавиатура геометрия. Т.е. неудобни са.

КАто цяло съм спокоен за тях. Навремето купиха много акции на Епъл и ще се държат още на гърба на конкуренцията. :)

james

Бил Гейтс купи, не Майкрософт.

Какъв е проблема като остават 20GB? Има ли usb 3? Има! Има ли слот за SD card? Има! Можеш да си закачиш 2TB когато си поискаш!

За чий х*й ми е тогава таблет на който ще виси 2 ТБ външен хард диск? При това 2ТБ дисковете са 3,5" и в кутията ще е голям почти колкото таблета, да не говорим дали изобщо това ЮСБ ще успее да го захрани.

Ми да речем тогава, че ти дават безплатно 200ГБ SkyDrive за 2 години + 1 година международни разговори по Skype... това се равнява на аванта от $380. Това малко ли ти се струва? Ми купи си тогава версията с 512GB SSD..

От почти две години има 2.5" дискове с вместимост 2ТБ...

МС навреме се сетиха и разкараха оня малоумник Балмър, ама май новия е още по-малоумен. Кой "професионалист" ще тръгне да работи на 10" таблет? И изобщо кво ни занимават с тая ч*кия не мога да разбера? На всичкото отгоре и с уиндоус 8. Добре, че са му сложили i5 процесор и 4 ГБ РАМ, че да запали.

А кой професионалист работи на 11-14 инча? Защо трябва да се мъчи? Нормален човек който си изкарва прехраната с работна на компютър и не се налага да е в постоянно движение би си взел голям външен монитор... а когато тръгне на път би предпочел нещо по-мобилно, но с достатъчна мощ за да си свърши работата ако се наложи.

Защо въобще се опитваш да излизаш с разумни аргументи, доводи и факти пред човек, който явно мрази Майкрософти и е непоклатим в негативната си оценка спрямо техните продукти. Пешо, Стив Балмър все още е изпълнителен директор на Майкрософт, така че няма "нов". Ако искаш да те възприемат сериозно, поне фактите си проверявай преди да се изкажеш.

Нека не забравяме че от тези 64 GB 32 ще се заемат от Windows OS.

Гигабайтите, които остават свободни са точно 23.02! Това го няма при никой от конкурентите, като там свободни остават поне 86% от гигабайтите! Surface е провалът на 21-ви век, за съжаление :(

200GB на Sky Drive малко ли са ти или на село нямате интернет?

На тези цени да си ги използват със здраве. По-добре лаптоп.

с такъв процесор си е лаптоп от където и да го погледнеш, даже ултрабук

Ти работил ли си на 10 инчов лаптоп за 2000 лева или само се гъзариш с него?

Да де, ама 11" Макбук Еър с i5, 4ГБ РАМ и 128ГБ ХДД е 999 долара в щатите, а модела с 256 ХДД е 1200 долара. Пък вече си е лаптоп с напълно функционална клавиатура за която МС ще ти вземат още 120 долара.