Коментари - Windows 10 ще достигне до потребителите на етапи | IT.dir.bg
назад

Windows 10 ще достигне до потребителите на етапи

Microsoft съобщи, че Windows 10 няма да достигне до всички потребители на 29 юли, а вместо това платформата ще бъде пусната на етапи.

Обратно в новината

Коментари - Windows 10 ще достигне до потребителите на етапи | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Попита ли мама, дали може да си пуснеш играта и пак да правиш торти?

Да ви бие някой по кратуните да си го инсталирате ?

бе язе сум идин прос юзВер , и ни мъ интирисува ни 7 , ни 8 , ни 10 . От няколко дни нямам и скайп , щото дребните мекички направиха новата версия да не върви на дърти агрегати , а на старата отказва регистрация . та ще минавам на линукс . Малкото меко да оди в кучи г.з .

Нещо като 8мицата,но още по-омазан! По-украсен (което е свързано с по-голямо натоварване на процесора и рам паметта) по-малко ефективен за игри,много повече опций,защити и по-несъвместим с всичко. Повече скрит софтуер,а уж се води по-изчистен... Нещо като пасивните скилове във mmorpg игрите ако разбирате какво имам предвид ...

Пич, в Майкрософт, ако знаят какъв спец са изпуснали, ще ти предложат няколко милиарда да ги консултираш :) А иначе, ако знаеш какви глупости си написал, ще умреш от срам :)

Абе, пасивния онлайн ролеви играч. Windows 10 върви като пушка на лаптоп от 2007г, оригинална сглобка (нищо не е променяно или добавяно). 10 отворени таб-а в Хрома, 1 видео върви в Ютюб на 720п, сваля се някъв сериал на торента (с около 3-4 мб/с) и таск мениджъра показва 20% използване на процесора (2.5 гигахерца) и 2.6гб използвана РАМ - още 1.3 свободни. На това ако му казваш "свръхпретоварване" ...

neXus

Ще ме извиняваш, ама май нещо доста си се размечтал. Старият ми лаптоп беше точно от края на 2007 година, допреди да загине го държах на XP, при умерено цъкане в нета бързината беше доволна, но при повече пуснати неща вече вентилаторът почваше да свисти и процесорът отива на 70 градуса. Всичките тези неща, които си изброил, са в сферата на мечтите дори при XP, да не говорим за 10, който очевидно ще е по-тежък. В момента съм с лицензиран 8.1 и макар като цяло да съм доволен, мнението ми е, че 8.1 и новите уиндоуси са доста тромави. п.с. Лаптопът не беше бюджетен, бях броил 2к за него - Intel Core 2 Duo 1.5GHz, 2gb ram, Geforce 8600 512 ram.

Сложих си превюто на Лумия 535. Настъпи погром! Пожела да ми форматира SD картата. Спря ми достъпа до All Settings. Не мога да си пусна Wi-Fi. Добре, че бях бекъпнал всички настройки, та след половин ден борба успях да си възстановя телефона.

Дали си прочел следното: "Insider Preview is for serious Windows Phone aficionados and tech experts. So if you think S/MIME has something to do with trying to escape an invisible box, you might want to stick with Windows Phone 8.1 for now."

Windows 7 + Windows 8 = Windows 10 :)

Дай Боже - никога!

Кое никога?

Да, етапите са в следния ред: 1. Врагове на човечеството. 2. Терористи. 3. Престъпници. 4. Съсловия, който Майкрософт мрази. 5. Съсловия, който Майкрософт презира. 6. По-противното население, като манталитет. 7. Нормалните люде 8. Тези които Мйакрософт харесва. 9. Изключително важни личности и държави. 10. Бил Гейтс. След всеки етоа ще бъдат пускани ъпдейти, като се очаква на 10 етап, системата да е сравнително стабилна.

Очаквам Windows 10 с нетърпение да го тествам.

1, 2, 3 проба, проба 1 2 3...

Ами да беше се регистрирал в InsiderPreview програмата, тъкмо сега щеше да си от първата вълна дето ще го получи на 29-ти. Аз мисля, че всеки нормален човек би преживял факта, че може и да получи ъпгрейда няколко дни/седмици и след 29-ти...

И в момента можеш да го тестваш. Работи много добре.

Ал

Рекламка, а?

От месеци насам можеш да го тестваш, напълно безплатно. Даже който е бил тестър ще може да получи пълната версия след 29-ти тоя месец. Но версията ще е активирана само със съответния профил (на тестъра) и на същия компютър.

Най-добрата шпионска програма EVER!!!! Хахаха!!!!

Ти пък кво се плашиш? Никой няма да ти шпионира голия гъз.

Блажени за вярващите и НЕПРОВЕРЯВАЩИТЕ, чадо...

Андроид-а е първи в този клас, все пак. Но като знаем колко е качествен - нищо чудно че му взимат първото място ...

Ама те щото от Епъл не ти снасят инфото от айфона на НСА ?

Не я инсталирай, моля! Ще им счупиш тъпомера!

На мен пък Windows 10 ми харесва