Коментари - Microsoft пуска Windows 8.1 за безплатно теглене | IT.dir.bg
назад

Microsoft пуска Windows 8.1 за безплатно теглене

Американският софтуерен гигант Microsoft пуска от днес дългоочаквания ъпгрейд на операционната система Windows 8.1 за безплатно теглене. В магазините новата версия излиза на 18 октомври.

Обратно в новината

Коментари - Microsoft пуска Windows 8.1 за безплатно теглене | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Просто си заредете Crunch Bang, базиран на Дебиан и много бързо ще забравите за Бил Гей

повече възможности за персонализация: Ай сиктир. Наблъскана система с толкова много спам, гадни програмки, чармове, апове и всякакъв бълвоч, че ще се мъчат и да я персонализират. подобрено търсене: Ами да върнат по-добре XP сърча и става 100 пъти по-добре от сегашната боза разширена интеграция на SkyDrive: Нормалните хора и особено компании си имат фирмена мрежа и не им трябват подобни тъпотии, целящи само кражба на данни и документи. завръщане на стартовия бутон: За класик шел да е чувал някой? Без класик шел Виндовс 7 и 8 са неизползваеми. опция за зареждане на системата директно в класическия десктоп интерфейс. Класик шел, виж по-горе нов браузър Internet Explorer 11 - Че кой ти го ползва тоя боклук? Хром, Мозила, Опера - по добри браузъри бол. Абе изобщо, карам си на XP докат свят светува.

Какво му е неизползваемото на Windows 7 ? Признат от повечето почитатели на XP за много добър наследник. Докато 8-цата бива оплюта.

7цата е Уиндоус-ът. Точка. И моля стига с това ХъПе-няма такъв боклук, като стане дума за драйвери, управление на дискове и намазване на регистри-то. За да го вкараш в употреба трябват 3 часа настройки и модификации. Да не говорим как периодично си забравя периферията.

Споко с WIN XP... За следващия ти комп няма има драйвери и щеш не щеш ще си на ВИН 8...Много хитър номер на M$ да "играят" с писачите на драйвери... Тънка игра дето ги прави все по-големи монополисти на световния пазар /ако изобщо може да има някакъв пазар де/

Хаха всички нагли хейтърчета пишат от нелицензирaния си windows, като са толкова отворени що не си ползват линуксче, отворковци.

Винаги е добре да имаш експерт който знае всеки с каква ОС е :) Дори само на базата на пост под новина в уеб сайт :)

Алоу, ДИР-а, в новина за нов Windows да прикачите видео за чието гледане трябва да се сваля и инсталира microsoft-ски видео кодек. Пичове !

ТОВА Е ПОРЕДНАТА ИЗМАМА НА ГИГАНТА И СТАВА ДУМА ЗА МНОГО МНОГО ГРЕШНИ ПАРИ! ОПРАВЯТ СИ ГРЕШКИТЕ И ПЛАЩАЙ ЧОВЕЧЕ ПО 190DOLARA ЗА ГЯВОЛЪКА НИ. ХА ХА ХА - ТРЪТ! ЗАТОВА ЛИ НАПУСНА СТАРИЯ ИЗП.ДИРЕКТОР ПРЕДИ ДНИ?

Едно ла*но, колкото и да го украсяваш и сметана да му слагаш, торта не може да стане.

Т.е. за неразбралите - не ме украсявайте, все ще съм си ла*но.

Тогава защо го ядеш туй ла*но? Явно ти е сладко и без сметана. Само не ми казвай, че си с ОС различна от Windows.

Няма безплатни работи при M$.. Всяко "безплатно" после излиза добре платено... Такава им е американската логика - ВСИЧКО Е ПАРИ! Колкото до тоя ВИН - когато му оправят повечето бъгове и ще си го открадна.

Защо бе, бати ще го крадеш тоя пусти уиндоус, ти нали си духовен, карай си на линуксче - безплатно е.

БатиГого

Как да карам на линуксче, като всичките ми клиенти са на ВИН. Влез на коя да е странница на държавно учреждение /в секцията дето се подават всевъзможни декларации/ и виж какви "безплатни" продукти са там. Или за ВИН някаква програма, или на ЕКСЕЛЧЕ, или на ВОРД нещо написано /е, понякога и pdf сложил някой объркал се е.../. Колкото до ползващите електронни подписи - Internet Explorer! Я се опитай с Модзила в сайта на НАП да подадеш нещо - ТРУУУУДНА РАБОТА, въпреки обясненията ИМ че става.. Я се опитай да си подновиш Ел. подпис на B-TRUST от сайта им? НЕМА МОЖЕШ - ВИН 7 и нагоре трябва... Защо ИМ трябва да забраняват безплатните работи /линукс версиите/, като могат да накарат всички да не ги ползват? Тарикатски гестаповски похвати - Гьобелс, Гьобелс....100% се въртиш в гроба от яд!

Майкрософт са си номер 1 в ОС за мен. За всичко друго си има Линукс за домашно чоплене.

Всъщност силата на Линукс е точно в сървърите което е далеч от домашното ползване :) И в суперкомпютрите (които също са далеч от домашните).

Бе то май е обратното - за PC-та e перфектен уиндоусчето, но за разни сървъри и подобни индустриални един вид нещица разни юникс базирани os-чета са значително по-добри.

При опит за надстройка изписва "не се поддържа за вашата страна" :)

Някой ползва ли го тоя windows ?

Въпросът не е кой ползва Windows, а защо човек, който се прави, че не го ползва, чете статии за него...

Йе! Тези неща плащат ли се по принцип??

Ъпдейтите - тц.

Явно са решили, че са по-големи католици от папата и 8.1 вече не е SP1, а е нова ОС.

Въпрос 1: Какво общо поговорката "По-католик от папата" с пускането на какъвто и да е нов софт? Въпрос 2: 8.1 като нова ОС ли ти звучи?