Коментари - iPad Air 2 е по-тънък и по-бърз (снимки) | IT.dir.bg
назад

iPad Air 2 е по-тънък и по-бърз (снимки)

Apple представи новия си таблет iPad Air 2 - по-тънък, с по-бърз процесор и по-добра камера в опит да предизвика интерес на фона на намаляващото търсене.

Обратно в новината

Коментари - iPad Air 2 е по-тънък и по-бърз (снимки) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

по-тънък и по-бърз от какво???

е що на апъл продуктите са толкова некадърно изработени все назад с параметрите и технологиите а са най скъпи ????

Заради логото Огризка. Друго си е да се гъзарееш АРИСТОКРАЦИЯ

Колко по евтини са им телефоните?А с какво по различно могат да се похвалят?

Samsung могат да сложат каквато цена си искат, защото предлагат най-доброто на пазара. Веднага ще кажа и защо: 1) Дисплей, който предлага най-наситените и ярки цветове и възприозвежда 90% от цветовата гама, за разлика от бледо-анемичното ЛСД с неговите 70%; 2) Функциите на TouchWiz - моделът предлага 99% от всички функции и екстри, измислени до момента, за разлика от празната Шитня, където за да пръднеш, ти трябва разрешение от бухала Кук; 3) Дизайн, който е изчистен, не излъчва смешна показност и не е лъскаво-парвенюшко-контешки. 4) Функциите, поне повечето от тях, имат реално приложение в бита, а не разни популистки 64-битови процесори /които са корейски, между другото/ и няма как да се натоварят на 100% и все още няма реална нужда от тях. Доволен ли си?

много глупави коментари чета. сравняващи сигурността на OS X с тази на Windows?!? всъщност е точно обратното. с тъпите ActiveX на прозорците ти влиза изодзадзе бръже бръже. и не само това. при инсталация на нов прозорец, едни от първите съобщения са: защитете се от вируси. сложете си антивирусна... малемалемале колко глупави и със сигурност БЕДНИ (на пари, умения и елементарни познания) са драскачите тук...

Прекалено говориш и то само глупости- смешен лаик :)

Когато експертите говорят, профаните мълчат! Просто потърси на Google за: Kaspersky: Mac security is '10 years behind Microsoft'

пукнете щото имам Samsung Galaxy Tab S 8.4 LTE с 3гб рам

При телефоните нещата са много изравнени. епъл, самсунгс, нокия - скъпите модели имат изравнени сили. При таблетите обаче АйПад е номер 1 и то с много. Не говоря само за аповете (не говоря само за бройка, а и за оптимизация), но и АйОс се сържи много по-добре и бързо от конкуренцията. Сега съм с айпад4 вече две години. Уникален таблет!

Ти от всички имаш по един и ги сравни . Така ли да разбираме???

за телефоните да. за таблетите имам само айпад, но проятели имат други таблети и сме си ги мерили ;) А ти просто влез в youtube и погледни сравнителни видеа

А моя е 9 инчов, дебел и бавен. Смешници.

От Местопрестъплението, Сезон 20 Хорейшо: Оръжието на убийството е Айпад 6 Очилцата ....

Ако ни са гъни, ни го ща...

Той пък някой ти го е предложил.

Очаквайте още по-новия Air under pressure 2015! Не само ще може да се огъва, но и да се разсейва във въздуха...

Високото грозде - кисело

Ако под "високо" разбираш "солено" - да! Ако обаче искаш характеристики и производителност - бегай далеч от ябълките! (и не ги бъркай с грозде...)

Видоко грозде е примерно Wacom - и като качество, и като цена, а и като опит на компанията. Apple са шир потреба на ниска цена с ниско качество. Да си купиш техен таблет и да си мислиш, че е върха, е като да си купиш матаронки Мадстар и да очакваш, че са удобни и здрави като Адидас. Ами няма как да стане.

Абе мъжки, абе то въобще не става въпрос за таблети като тези на Wacom, които са за графично въвеждане на информация... Става въпрос за миникомпютрите с тъч-скрийн, които от няколко години наричат "таблети". Позагледай се изобщо, и после пиши...

И откога овчите дарадонки се продават за грозде? Или вие, ябълкоглавите не правите разлика между грозде и лайна?

То затова на тия смешници таблета им е 400$, а един професионален удря 2000$. Продават въздух на хлапетиите.

Много обичам някой да плюе по нещо което не може да си позволи.Самия дизайн на Apple е къде,къде по хубав и изтънчен от останалите конкуренти на които се чудиш като си с телефон,таблет ли е или по погрешка си свалил GPS от колата,а и не можеш да го побереш в по малка чанта или джоб.Продуктите на Apple не са за всеки джоб,но пък нека да си плюват тук мижитурките,компанията си трупа пари,а вие се задоволявайте с телефон с фенерче(ако го имате като екстра).

Правоъгълна кутийка, но патентована, пълна вътре с най-добрите чипове от Самсунг и с дисплей на Самсунг и други производители. Проектирана в Китай. Сглобена в Китай. Отгоре с друго лого. Къде е разликата от другите производители? В старомодния размер 4:3 - както на ретро телевизорите от 60-те години. Почти никой не го ползва, но Apple обвиняват другите, че ги копират... Суперскъпи телефончета с размер 4", чак наскоро увеличиха размера - за да спрат да измъчват клиентите си... Как ли се чувства една българска мутра с огромна ръка и малко телефонче на Apple... тъпо, нали? Security - нямат такова, вече 4 пъти излизат публикувани интимни снимки на всички жени знаменитости. Защо ли? Ами приложенията за снимане са настроени да "хвърлят" всяка направена снимка със смартфона на iCloud. Оттам всеки начинаещ хакер може да си ги вземе и да ги препродаде безопасно за виртуални Bitcoin.

Самсунг малко след Ябълката пускат такива телефони и таблети,така че не ми говори глупости.

Винаги е весело когато троловете плюят продуктите на Епъл и тъпите безмозъчни американци дето ги купувата , а пишат тия плюнки от дивайс с Андроид или WIndows който са дело на същите тия американци ;) Шизофрения някаква...разбирам да ползвате Бада или някаква подобна шитня ама надали

Я обади как ти и останалите айфонджии твърдяхте, че Епъл са измислили таблета 3:)

Кога бе мойто момче ? Епъл присто го вкараха в ръцете на масовия потребител както преди това направиха и с тъч скрийн смартфоните ;)

neXus

Нещо, което е истина няма как да бъде плюнка. Нарича си се факт. А от американци до американци има разлика. За разлика от Хепъл, Google не третират потребителите си като олигофрени, давайки им боклук /лъскава тенекия без функции/ срещу космическа сума. Да продаваш боклук на космическа цена е мечтата на всяка компания, но никой не е успял в това начинание, освен Шитнята....

функции няма "Хепъл",а Гоогле има?Май много "разбираш" кои американци стават и кои не! По прост коментар не съм чел.

В момента си джиткам игрички и Ви следя коментарите излегнат в леглото на 11,6 инчов Samsung с Windows 8.1.

Друго е да те продават теб самият, прав си. Няма да ме разбереш ама както и да е.

Всички продукти на Apple са с "backdoor" за да може да бъдат контролирани от NSA. Гръмнаха скандали с подлушване на iPhone-те на цялото руско правителство, на Меркел, на правителства от Южна Америка. Каква беше препоръката след това? Ползвайте продукти на Samsung с Android, че са по сигурни и не се подслушват. Samsung имат и специални версии, които и мобилните оператори не могат да подслушват. Последната версия на Android е с криптиране на всички данни - NSA са в паника, казват че ако ги ползвате помагате на терористи и педофили... препоръката е - ползвайте само Apple!

rado_7_6@

Тц, не става. Лизгаро ми върши много по-добра работа да ринем гюбрето. -- Тракторолампи Поптекезесаркин

Докато някой не се пореже - няма да спрат да ги изтъняват.

Dell Venue 8 7840 e 6 mm, алуминиев корпус, страхотен екран и има стереокамера... но понеже Майкъл Дел не е циркаджия и не дава по 1000 милиарда за реклама и ПР, никой няма да научи за този чудесен продукт. Овцете блеят и чакат по опашките за да си купят лъскава тенекия с ябълка на нея.

и то отхапана ябълка)))

Щом си такъв разбирач що плюеш беееееее.

Вярно е, че има OLED дисплей както Samsung Galaxy TAB S 8.4 (AMOLED) и е тънък само 6.4mm и тежък 310g (срещу 294g на TAB S 8.4). Разликата с iPad Air 2 (6.1мм) е незабелижима, но е по-добър от iPad mini 2 (7.5мм, 331g) и с OLED дисплей е по-добър от iPad, разбира се. Все пак никой не го е виждал и купил още, обявиха го през септември, очаква се през ноември.

тук маи не се споменава за наи-важната "иновация" - по-големи и по-плоски икони. плоски като мозъците им.

Нещо като новия Андроид ли имаш предвид с плоските интерфейси?

Не, като мака ти.

И той ли се огъва?

Задължително :-)

За разлика от iShit 6-цата, този можеш вече да си го навиеш на руло и да си го сложиш в джоба на ризата като химикалка!

По изкривената физионемия на Кук можете да се досетите за цветущото състояние на тази маркетингова фирма.

Така си мислиш само ти, защото не си запознат с новите му екстри! За разлика от iShit 6-цата, този можеш вече да си го навиеш на руло и да си го сложиш в джоба на ризата като химикалка!

могали да гледам пиратски филми и порно от торентите и свободен софтоер

Можеш, но само с Jailbreak.

Колкото и да го ъпгрейдват, все още не става за работа. Аз съм дизайнер и не мога да свърша нищо на тази играчка, няма даже нива на чуствителност на натиск, да не говорим за софтуер. Surface Pro, дори по стара му версия е в пъти по полезен от новите продукти на Ipad.

Не можеш да сравняваш iOS с Windows. Първото не е направено за истинска работа.

btmt@mail.bg

Ха ха ха ха...

Изказа се неподготвен (слаб) 2

Само не разбрах- ти си дизайнер който иска да работи на таблет?

Ако искаш да вкараш ирония - радвам се за теб! Но когато си дизайнер или дигитален художник и пътуваш или си навън, или си се проснал на дивана, ти се иска да имаш функционален таблет, на който всъщност може да свършиш нещо. По този начин ранообразяваш работното си ежедневие, окован за бюрото!

Естествено, че нищо не можеш да свършиш на екрана на iPad, ако си дизайнер! Дизайнерите на iPad в Купертино също не работят на екраните на ... iPad, a на екрани големи почти колкото тези в киносалоните.

C каква OS е,ако е с OS Simbian веднага си купувам 1-2 :)

IMAC 5К екран !!!! Пак разбиха всички на тази земя!Просто велики и това си е!

Е то отдавна е ясно. IBM PC пред фалит купиха ги Леново. Dell излязоха от борсата. Hp се делят на две че нещо не върви бизнеса. Епъл върна pc производството в USA и крачат умело напред.

Извод: Делът не не толкова интелигентните потредители в световен мащав се увеличава.

Абсолютни небивалици и фантазии са това. Най-малкото HP не се раздели поради тази причина, но явно не сте работил в по-голяма корпорация или фирма.

1. IBM не искат да се занимават с PC-та и са супер печаливша компания... както винаги. 2. Dell станаха частна компания, за да не се съобразяват с акционери и простотии. 3. HP правят някоя данъчна далавера и са си ОК. 4. Епъл също са в добро здраве, но какво PC производство са върнали в Щатите не ми е ясно? Не знам дали знаеш, но Аппле са чак след Acer в табличката на PC производителите.:) И отдавна не са били на челна позиция :)

Казвам веднага за какво не става за да не се прецака някой тарикат да си го купи. Не става да чупиш орехи с него, да подпираш масата, да слагаш горещия чайник отгоре, да ковеш пирони, да го риташ, да го напъваш на канадска борба, да го вариш заедно с яйцатата и още много други неща за който не става. Това е само един бърз и лек компютър заедно с екрана работещ на батерии. Може да си го купиш ако искаш да се занимаваш в тази сфера. ПП забравих да кажа че чакам с нетърпение клипове от колегите дебили с новия Айпад в микровълнова.:)

Колега, не се изхвърляй толкова. И прави разлика между компютър и таблет. Таблетите все още не са компютри. По тази причина стават само за интернет, снимки и елементарни игрички.

Има и лаптопи, които не стават за повече от изброените от теб неща.

Колега ще бъда честен процесора а8х на новия айпад е по-бърз от този на домашния ми компютър с i5 процесор. Така че според теб излиза че аз на практика нямам никакъв компютър в къщи. :( Кофти излязъл съм от бизнеса без да разбера :):):)

Колега, дефиницията за компютър е ясна, но може би ти имаш предвид друго, така че уточнявай. И таблетите и телефоните са компютри. Какво можеш и не можеш да правиш е друг въпрос. А иначе можеш да правиш с тези таблети неща, които не можеш с настолен или преносим компютър преди няколко години. Така както и с категорията супер-компютър можеш да правиш неща които с настолен не. Ако някой който си върши работата с такива ти каже че нищо друго не е компютър, ще е също толкова нелепо.

Имам въпрос. От User Experience екипа wi вече тестват ли телефоните с човешки задници или още разчитат на тежести по 25 кг? Да не се окаже, че е проектиран за употреба от неодушевени предмети?

При нас няма задници за да тестваме. Виж ако пратиш резюме за тестов задник, може и да те огрее.:);)

Върху Mac Book Air могат да се пържат яйца. Предполагам че функционалността е запазена и в този продукт като част от серията Air.

С часове работя на него изобщо не загрява. Изказваш се крайно неподготвен.

Изглежда яка джаджа. За таблетите май iPad си е най-добре. Имах с андроид но смартфона ми го измести и го продадох.

ай-Стига бе...верно ли?!

То сигурно защото е по-тънък, ще се огъва и той. Докато не може да се сгъва, като хартия, да си го сложиш в джоба, да не ми го хвалят. ;)

Чакам с нетърпение вещите коментари на панелните бг комбайнери

Върху Mac Book Air могат да се пържат яйца. Предполагам че тази функционалност е запазена и в този продукт като част от серията Air.

Явно ще е наистина добър. До сега най-доброто с което съм работил в този клас бе Сърфейс 2 Про.

Нека хейта да започне сега....

Ти пък, хейтване ... Бай Ганьо не е такъв. Той е обективен, трезвомислещ и никога не се отдава на емоциите. Така е при телефоните, колите, футбола, политиката ...

neXus

На фона на Tab S, това е едно жалко недоразумение.....по-бързи процесори, по-бързи не знам си какво и някакви си 8MP. А функциите къде са? Ами екстрите? Или екстрата е парвенюшко-контешкият дизайн, който беше обявен за най-великата иновация от един от дизайнерските шефове на Шитнята?

Ха ха Таб 3 ... вица на годината

neXus

Да не си от неграмотните айфонисти, неправещи разлика между 3 и S? Да беше прочел първо, та после да се изказваш. Ганьовска му работа.

AMOLED дисплеят на Galaxy TAB S с 2 класи над iPad Air, не може да става сравнение, да не говорим за microSD card слота до 128GB и по-добрата цена.

Възможно е и да са 3!

Сигурно си циганин или друг азиатец, за който хубав дисплей е такъв с крещящи цветове, нямащи общо с реалността...

Това което samsung хейтърите няма да могат да проумеят никога е, как с по-ниски характеристики ябълката винаги е x3 напред. Ами така е, и винаги ще бъде така, докато държиш ножа и хляба в ръцете си. Android е шит като Windows.

neXus

Мммммм, как е напред, с процесора, който е корейски ли? Или с бъгясалата ОС, на която нищо не можеш да правиш? Скоро като гледам, ще са под 10%.

Остава да е по-дебел и по-бавен.

Само ако е кръгъл и свършва по-бавно.