Коментари - Учени превръщат мишки в убийци | IT.dir.bg
назад

Учени превръщат мишки в убийци

Учени могат да контролират съзнанието на лабораторни мишки и дори да ги превърнат в убийци.

Обратно в новината

Коментари - Учени превръщат мишки в убийци | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато тази история с луминисцентните протеини и вирусното им пренасяне излезе на бял свят само военните имаха пари да спонсорират науката. И първият им въпрос беше: за колко време може да го направите с хора. Явно напредват. А всъщност най-очевидното приложение е замяна на операция при епилепсия.

Модел 101

Да се смееш ли или да плачеш...

Предполагам че мотивът за подобни опити е за доброто на човечеството и за да има мир и щастие по земята. И всички крави да дават мляко.

Не се стряскайте. Спокойно, нашата раса ще оцелее! Има място за всички мишки на тоя свят Мишок

лазера е най-голямата опаснвост на настоящето и бъдещото -това емощно йонизиращо и канцерогенно лъчение което заплашва цялата функциониране и всички органи в организма на всяко живао същество а има толкова лазерни устройства които серодават легално без да е ситгнализирана на потребителите колко опасни са те и после се чудим защо има толкова много рак и онкоболни!

Ако само знаеше колко видове лазери има... Някои причиняват рак, други не. Някои са опасни за очите, други не. Но всички лазери задължително са обозначени. Виж която и да е лазерна показалка.

Баси негодяите. Арчат народна пара за проститии

Човечеството с огромни горди крачки върви към...не, не прогреса ! А към своето самоунищожение! Евалата, само така!

абе явно на хората им се иска rezident evil наяве. то явно е тегаво да направиш зомби. ма за чий ти е да се опитваш, като просто отиваш в някоя дискотека и пускаш тоя лазер... последния оцелял получава правото да обясни в съдът какво по дяволите го е накарало да трепе наляво надясно. после идва момента в който на някой голяма демонстрация срещу хАмерика се използва тоя лъч... или на някоя манифестация в Северна Корея... абе приложения колкот искаш.

Ама не могат да направят българин-бунтар, нали? Мутри, комуняги, пребоядисани комуняги, западняци, американци.. всички го тъпчат Ганчо и той търпи като теле. Важното е да се свре в панелката и да лочи некачествена ракия. А и да му пуснат Нова, да се хили като полуидиот на Господари на ефира или някоя от другите бози на Магардича.

интересно как не намират от къде се стимулират центровете за любов за концентрация за креативност.... намират център да те правят убиец.... смрад

може да искат да го изрежат тоя център или генно да модифицират хората така, че следващите поколения да не им израснат такива клетки и убийствата в световен мащаб да спрат. Информацията е ценна, както винаги и всичко зависи как ще бъде използвана.

А някои искат да им се извиняват публично, че им била свръхразвита амигдалата и се разчуло, че са масови убийци... :-)

пак ли си клечал в гаровите кенефи?

Ако искаш поезията ти с химически молив да стигне до мене ще трябва да я постваш и тук, не само да я мажеш по кенефите. Но пък сега поне знаем кои кенефи са ти мястото за публикации.

Англичаните ще правят от всеки убиец...

Айде и тези започват да използват науката за агресия... Имаше дин разказ навремето, но не помня от кой съветски фантаст беше, за животни, които помагат при производство. Там мишките се използваха при струговане, може би по аналогия със зъбите им?!

а утре ще измислят котки убийци на мишки,ай сиктер бе,толкова ли няма за какво да се дават пари за наука та до мишки убийци опряхме

Науката в служба на прогреса.

У ваше село нали всичко си знаете за кво са ви науки и учени, да. Нахранени да сте, чашката да е пълна - живот бе. Тия дето на това му казват вегетиране и те са учени, нищо не разбират.

Абе, тез учени, като са умни, как не им увряха главите, че от много време насам, всички значими открития или се покриват, или се използват приоритетно за оръжия и средства за потискане и заробване на хората!? Или славата и парите да докопат, пък на хората майната им. След нас и потоп.