Коментари - Едногодишна мисия на МКС - подготовка за Марс | IT.dir.bg
назад

Едногодишна мисия на МКС - подготовка за Марс

На 27 март с космически кораб "Союз ТМА-16М" към МКС ще излетят руските космонавти Михаил Корниенко и Генадий Падалка и американският астронавт Скот Кели.

Обратно в новината

Коментари - Едногодишна мисия на МКС - подготовка за Марс | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дразнещо в целия коментар е-НАСА направила космически кораб за Марс.Те, господата от НАСА да вземат да осигурят един двигател, който да ги качва на околоземна орбита защото в последните няколко години освен ефектни снимки от далечни галактики с нищо практично не могат да се похвалят.Написали са-от преди повече от 20 години е руския рекорд за продължителен престой на околоземна орбита и в безтегловност.Но, НАСА та НАСА.Нали не мислите, че онзи човек не е стоял там да си човърка в носа и да чопли семки, а тези долу не са го фотографирали като нещо от далечния край на Вселената.

Интересно -защо американците са астронавти а руснаците са космонавти? И какво е "космонавт"-човек който си маже космите с нафта?

вземат водка и филми че голяма скука ги чака. Интересно кво ще търсят там една година,той ББ вече беше там и каза че не е срещнал Костов, но видял ефекта от престоя му!

интересно защо са ми изтрити мненията поснати преди това? дали дир. не са съгласни, че имената на тези участници са известни?

Не си оригинален и спамиш идиотщини, затова те трият. Нищо интересно няма.

очаква се добре изпипана мисия. имената на космо-астронафтите са известни сред научните среди: куроткин, кели, педалка.

Чекам Ви...

Мисия до Марс няма да има. Просто е безумна идея без практическа стойност.

А пък Айнщаин обясняваше Теорията на относителността, като дава за пример 2-ма братя близнаци.

Така и не разбраха, че това което е там не ни иска те пак решават да си правят мисия..

аиде сега русофили и русофоби да си стиснете ръцете и да обещаете че ще бъдете добри другарчета

не ги понасям тея космонавти.. харчат народна пара за глупости..

Нали така, само пари за алкохол, чалга и жени. Важно е да има кинти да се кълчотиш посреднощ пиян на масата в някоя кръчма под ритмите на най пошлата чалга. Всички учени са идиоти нали? Друго си е да си пиян всяка вечер и да лепиш с 200 в полунощ прогнилото мноу яко БМВ-е на 20 години.