Коментари - Мнозина видяха светещи обекти в небето навръх Гергьовден (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде сега пак си помислете какво точно иска Мъск от нас и дали пък случайно така не е в комбина с Бил Гейтс... И дали всичко не е кристално, ама кристално ясно какво точно се случва в тоя свят последната една година а? Въпроси някакви?

А какво стана с Хаарп? Ще има ли дъжд това лято? В Перник ще има ли вода?

Видохме че в Битоля имат жици по улиците.

ДАРТВЕЙДЪР И ЧУБАКА ,АТАКУВАТ РЕПТИЛИТЕ В ПАРЛАМЕНТА И ЙОДА ОТ БАНКЯ, ИСТИНСКИ ДЖУРАСИК ПАРК

Колко са големи сателитите, че да успяваме да ги видим на разстояние от 200 до 400 километра?!? Вие като пишете, усещате ли си какви ги плямпате?!? Те трябва да са ОГРОМНИ и силно осветени, а не са!

Тъп, ти ги виждаш, докато ИЗЛИТАТ. Когато са вече на 200-400 километра (в орбита) нищо няма да видиш.

Вчера ли са са излитали? Стига глупости!

Не вчера, а оня ден в сряда и се виждат, защото са огрени от Слънцето. Още не са разперили защитните системи и ориентация за намаляване на отражението.

Аз да питам (ама за един прЕател): как така излитат като "на влакче"? Сами ли излитат? Нямат ли от онези допотопни ракети носители, дето изгарят тонове гориво за 1 кг полезен багаж и излитат по веднъж месечно? Каква е тази нова технология, дето ги кара да излитат "на хоро", че известно време да са видими и после да се "скрият"?

Тричетирипетшестседем седни чети стига задавай тъпи въпроси

съветвам Ви да потърсите информация за ДАРПА и постиженията в дистанционно управление на наноботи чрез електромагнитни полета Старлинк играе много важна роля на това бойно поле срещу Човечеството

Брато поспри са, утре кат са гътнеш от мисли и притеснения кой ще следат с таа мултимилярдна технология? Тамън им беше влязъл в анализите за най-дълго мислене (*те и това следят) и търсеха начин как да ти сменят чипа с по-бавен ректално без да се усетиш

За извънземните ще чуем след 1-2 месеца, когато трябва да бъде публикуван докладът, поръчан от администрацията на Тръмп. Доста високопоставени служители от разнузнаването вече подготвят почвата за шокиращи разкрития. Без майтап.

Верно ли без майтап? Голям майтапл

Ти сигурно живееш в информационна дупка и си пропуснал събития от последните няколко години, най-вече последните седмици и месеци. Ето ти един майтапчия www.youtube.com/watch?v=iNLCfSnJDgs И това дали е майтап: www.youtube.com/watch?v=1MbJpTQD2Uk Сигурно не си чувал за медии като New York Times. Да ти кажа - доста сериозна медия, която също пише за тези неща.

НЛО не значи извънземни. Ако изобщо знаеш какво е това НЛО. Журналистите си плямпат глупости. И след 1000 години няма нищо да научим от доклад за извънземни. Няма как да дойдат без мегакораб пътуващ хилядолетия, а такъв ще видим години преди да стигне до нас

Знам много добре какво означава НЛО, но сигурно ти не знаеш, че откакто нещата се раздухаха преди няколко години и стана ясно, че Пентагона официално се занимава, вече се наричат Unidentified Aerial Phenomena (UAP), за да се избегнат асоциации със зелени човечета. Друго, което не знаеш, е че в момента много хора даже не коментират дали някой наистина има тази технология, а кой или какво я притежава. Ако предпочиташ да мислиш, че това са руснаците или китайците - ок. Никой няма да пътува хиляди години между звездите. Пътуване със скорости близки до светлинната е абсурдно, защото изисква неизмеримо количество енергия и време. Преди няколко месеца имаше публикации, които отбелязаха напредък в така наречение warp drives, които са технология за пътуване със свръсветлинна скорост, но за момента са също толкова непосилни за нас, но поне са теоритично възможни. Защо ги споменавам ли? Ами защото те биха обяснили всички характеристики на тези НЛОта - големи ускорения, които биха унищожили всеки апарат, еле пък живо същество, преминаване от въздух във вода и обратно без да трепне, невиждани скорости, преминаване във свръхзвукова скорост без бум. Сигурно мислиш, че това съм си го измислил аз или някой със станиолена шапка - уви, тези характеристики идват от групата в Пентагона, която проучва феномените. В смисъл, видеата с НЛО даже са качени на сайта на Пентагона - трите най известни FLIR, GOFAST и GIMBAL, а те идват от армията, а не от някой селянин. Самите видеа може да не са впечатляващи, докато не чуеш свидетелствата на пилоти, командири, техници и кой ли не, защото тези неща са станали пред очите на стотици хора военен персонал.

В България услугата ще се предлага през 2022, а миналата година имаше регистрации

Докато нащте и Боци се осират и крадат , други правят прогрес, при положение ,че българин е измислил компщтъра

те затова троловете кендзат зад клавиатурата и бият чекии на камера

не е нужно да си признаваш.

В момента се вижда,че един от сателите(старлинк 18) е минал по траекторията си над София и Букурещ

тернет за автономните коли, за България старлинк ще предлага 2022 ,напук на А1,теленор и виваком

А защо напук ?... проверил ли си цените за старлинк. И каква скорост постига ?

Ало,сателитите не се движат . Те са в геостационарна орбита. Това са НЛО. Дори да са сателити щяхме да ги виждаме всяка нощ. Сателитите не светят .

Идиотите като теб са прекалено много. На геостационарна са само GPS и тези на които им трябва да са стационарни. Другите си обикалят на ниска околоземна.. ама то трябва и малко четене.

Прав си, сателитите не светят а мигат... само при изпреварване!

Това са изнасящи се гербаджии в индианска нишка след Винету , глупаци !

Брех, колко верващи на "учените" овце има навсякъде!!!

Какво блееш там, бре? Отивай да пасеш.

Днес пък ще видят падащи отломки от китайска ракета.

След толкова пиенье и розови слончета може да се видят :) Вица е следния: Пред една кръчма две пиандета спорят колко са муните, 2 или 3. Илиза трети и го питат: Брато, кажи сега, колко са луините? Онзи поглежда и казва: На кой ред?

Май и ти си на две ракии, а?

Мъск продължава да замърсява. Щяли да са общо над 2000 сателита, за интернет. Само да припомним че предния подобен проект (на Безос), който беше с аеростати и беше много по-евтин се провали.

Това че се е "провалил" проекта на Безос според вас автоматично означава , че на Мъск или на другите които почват да изтрелват и те спътници за интернет ще се ? Много ограничено мислене имате , добре че хората действат и успяват и продължават да измислят нови и нови неща. Вземете прочетете малко Project Kuiper ( на Безос ) си е жив и здрав и продължава напред и скоро ще има и негови спътници. Просто за момента проекта на Мъск е най-широкообхватен и се движи с много добра скорост.

12 000 карайна бройка ! Те днес вече са 2 0000

Навръх - наречие, една дума. Вземете и някой с образование да работи при вас, е така, за разнообразие.

Здрасти Гери! Имаш ли си гадже?

Навръх - наречние, една дума. Вземете и някой с образование да работи при вас, е така, за разнообразие.

амче то не е от сега това е от миналото лято после дойде болестта всички сте овце

Чипа, провери си Чипаааа!

Душичките на агънцата...

те идват те са тук

ни чака занапред,вместо звезди,ше виждаме сателити за поголовно следене под формата на интернет

Тебе и сега те следят ... гласовете

На връх? На кой връх? Има връх, който се нарича Гергьовден?

Защо това е новина???

Ами защото е интересно и необичайно. Пък и на част от хората ни писна да четем какво е казала Мая Манолова, Бойко или Слави...

Необичайно беше 2019та , сега като изтреплва на месец по 3 ракети с по 60 спътника всяка няма нищо необичайно. Има необразовани хора които виждат във всичко няква конспирация за да им отнемат смотания неадекватен животец дето имат , всякаш на някой му пука за тях.

Егати интересното и необичайното. Некво ТПЗ видяло светлини в небето, ама те били безшумни и решило да се изсере във фейсбука. На всичкото отгоре явно е решила, че са НЛО. А Дир-а го нахакали на първа страница. Колко прост трябва да си, че това да ти е интересно?