Коментари - Мнозина започнаха да връщат VR-очилата Apple Vision Pro | IT.dir.bg
назад

Мнозина започнаха да връщат VR-очилата Apple Vision Pro

Очакванията са второто поколение на джаджата да е по-леко и функционално

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Мнозина започнаха да връщат VR-очилата Apple Vision Pro | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички подобни статии са винаги от някой с арабско име. Има доста такива и за коли. Минута слава за някой, който света и без това не е трябвало да чуе.

От където и да го погледнеш, Епъл нямат продукт, който да си струва парите, който му искат. Но шаманът Джобс успя да омагьоса по податливите. И парадоксално но факт - с неговите очила хората прогледнаха и се усетиха, че той Гуруто, може би ги мами. .

Га ги напраат като ги сложа да виждам жените голи, тогава ще си взема и нема да ги свалям денонощно. Иначе файда 0.

Тестваха водата. Това устройство е апотеоз на сървейлънс и метавърс логиката. Както от Върдж казаха: Сигурни ли сте, че искате някой постоянно да ви следи ръцете какво правят? Извън това, просто Апъл. Няма го Джобс, който от 5 идеи уцелваше поне 3. Дизайнерите глобално са изпълнители на идеите на отдел Маркетинг. И това се вижда и в автомобилните изцепки. Да мъкнеш на лицето си половин кило за да може да покажеш статус не е решение на дизайн проблем. Много по-логично щеше да вземат нишата на Майкрософт Хололенс, да направят олекотена версия с адекватни материали и да се фокусират върху ЕйАр приложения за професионалисти. Но няма как. Апъл са вече сървис компания. Тря се продава екосистемата и да се друсат комисионни за участие. Като в Апъл стора. Ми не стаа. Балъци има, ма не са много. Да не говорим, че Куест на Мета е 700 долара и основната му аудитория са ВИАР игрите. Апъл в лакомията си решиха, че ще хапнат и двата пазара. ЕйАр и ВиАР. И са обратно на чертожната дъска:) Да не говорим, че станага за смях с тия очила за гмуркане.

Айде, айде...връщат ги, защото вече си направиха YouTube видеата с тях и сега искат да си вземат парите обратно.

От видеа не са им проблем 3к доларес. Виж на мишоци като тебе е ясно.

Истинската причина е, че с тях не може да се гледа VR порно.

"Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!" - Йордан Йовков. Човекът преди колко години още го е казал.

Да чакат чип в главата, не остава много време.

Е нали с ваксините уж го сложиха ....

епа за Apple едно е ясно, продуктите им са скъпи та скъпи! всичко друго е под-огромен въпрос!!!

За използването на Mac за графичен дизайн и видео съм съгласен, хубав софтуер, отлични дисплеи. Но екосистемата им е като за дебили, консюмеризъм на макс.

т.е. еко системата им е направена идеално и прекрасно за крайния потребител... Не като андроид правена и недоправена :) Както и да е... като фен на някои устройства на марката, тия очила са супер тъпня... Чудят се вече фирмите от коя ноздра да извадят нещо

еми после що се чудят, че има 3-4 (може и повече да са) милиарда устроийства и потребители (може и повече да са) с Android и няма толкова с iOS или MacOS!? Дори приблизително няма толкова! Даже и наполовина намя толкова! Да не говоря че и на 1/4 няма! :))))))))))