Коментари - Топ 10 на най-глупавите мобилни приложения | IT.dir.bg
назад

Топ 10 на най-глупавите мобилни приложения

Вестник „Индипендънт” състави списък с десетте най-тъпи приложения, до които ни дава достъп нашия смартфон.

Обратно в новината

Коментари - Топ 10 на най-глупавите мобилни приложения | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

10 си е супер, ти ако не правиш пари от глупостта на богатите, от какво да ги правиш.

Класацията е правена от пълни идиоти.Номер 7 бих го включил в 5те най-полезни приложения.Това за пълния памперс е също доста полезно.Да сте живи и здрави и непременно си свалете 7 ще ви спести много неприятности и нерви

Най-глупавите мобилни приложения генерират най-глупавите поколения...

всъщност 7 е адски полезно. веднага го свалям. досега ползвах разни женски, с розови интерфейси... ето че и от тази статия имаше полза! Който се занимава с няколко жени едновременно ме разбира много добре. Другите да си мислят колко е глупаво - също като този, който го е включил в класацията :))))

За съжаление, приложението е само за иос....

Фрапиращото е, че наистина има хора дали 600 долара за приложение, което не прави нищо.

Всъщност струваше 1000 долара и беше страшен хит преди няколко години

За самобръсначката, преди няколкко години, в китайския саййт dx, имаше гелвфон със самобръсначка

За самобръсначката, преди няколкко години, в китайския саййт dx, имаше гелвфон със самобръсначка

Последното приложение е едно от най-печелевшите за Епъл, а приложението за хвърляне на височина е накарало много от купувачите на последното да се оплакват от счупен Айфон и се наложило да бъде премахнато от апстора заради многото рекламации.

Най-глупавите апове са тези сделани в моя россия. Нация техническа сме. процесор байкал, ос беларус, ушанка путинка ... даже ЗаЗ вече го правим с френски двигатели

Трол

Я обади как рашките са ти виновни, че си бил двойкаджия в училище.

80-90% от мобилните приложения са тотална простотия.

Най ми харесва "I am Rich. Това е идея! Може и на сайт да ги изписва по име.

За 7 вобще не съм съгласен, това е критична информация когато планираш семейната отпуска

Последното трябва да го вградят в софтуера на АйФонЯ. и без него си ги гърбят, но ако им обяснят че това е най-доброто и смислено приложение и го има само за айфон екслузивно ще ги изгърбят лесно още 600 долара. ахахахах

Що бе? Мен това да можеш да измериш колко високо можеш да си хвърлиш телефона ми се струва много добро. Стига после да можеш да го хванеш, а не да се разбие на земята. Че и замерването няма да видиш.

В последните години технологиите напреднаха мног. Замерването се пуска по интернет, доакто телефонът е във връхната точка. После се праща по имейл ако не е успял да изпрати и потвърждение за меко кацане.

телефона има акселометар! приложението изчислява височината на полета

Ако си хитър може да го правиш на някоя ливада с гъста трева. Шансът да не оцелее след падане намалява значително :)

Добре е, че има милиони зомбита да купуват тъпни и дават работа на "великите" програмисти. Иначе ще трябва да пасат овците ако няма зомбита.

Братле, трябва да знаеш, че си много прав! Само да те допълня: програмиста пише такъв код , какъвто му възложат да напише. А в повечето случаи, този който дава парите е бизнесмен, който хабер си няма от програмиране...

Така е, програмистите са като футболистите - "дават всичко от себе си" за интереса на безгранично алчни милиардери, които се удоволстват да баламосват и зомбират малоумниците и да им изсмукват парите.

последното изглежда изключително престижно - би трябвало всеки, който претендира, че е заможен и важен, и който си сменя телефона веднага щом излезе по-нов модел, да си го инсталира, накрая на всеки месец да го трие и пак да си го инсталира.

99% от приложенията са напълно безмислени и тъпи.

Всичките до едно ги има в ГооглеПлау. В АппСторе е друго - все пак балъците с Айфон не са кой знае колкомного за разлика от другите Андроид.

Приложението I am rich няма за какво да го пускат в AppStore. To e интегрирано в iPhone по нова специална и патентована технология - не хаби нито процесорно време, нито памет.

Хахахахахахахахахахахаха. Така е, в едното разчита, че или имаш поне критичния минимум от два грама работещ недозомбиран мозък и няма да ги инсталираш, или ако и тях нямаш се задейства естествения отбор. При другото не се разчита, а явно се знае, че и толкова няма и за това в интерес на обществената безопасност на зомбитата им махат от Store програми, дето те няма да се сетят да НЕ инсталират.