Коментари - Задължителен паник бутон за телефоните в Индия | IT.dir.bg
назад

Задължителен паник бутон за телефоните в Индия

Всички мобилни телефони, включително и смартфоните, които се продават на територията на Индия, трябва да бъдат оборудвани с паник бутон.

Обратно в новината

Коментари - Задължителен паник бутон за телефоните в Индия | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честно казано много по ефективно би било ако слагат малко с4 в телефона и при натискане и задържане на бутон или комбинация да се мята по насилниците... пък после роднините им да си ги познават по разните там чаркалаци. Вероятно за година две нападенията ще се смъкнат от 13 хиляди до едно две...

толкова лесно. Проблема им е, че както в Китай заради традиционните идиотизми хората искат мъжки деца, женските са нежелани. Получава се голям дисбаланс между мъжко и женско население и доста пърчове, дето хем не ги огрява, хем звяра в гащите не е научен на поведение и втора сигнална система. Паник-бутона е опит за решение на СИМПТОМА и не виждам как ще реши проблема в дълбочина. Истинското решение е да намерят начин да си ценят жените и момичетата наравно с мъжката част. Ама как ще си жертват изгнилите разбирания? И е тъпо - всеки един мъж би се радвал на повече избор, но би ненавиждал вероятността да остане сам с натопорчен салам.