Москва е готова да удължи споразумението с Вашингтон за съвместни космически полети

Подготвя се ново споразумение, което да позволи съвместните полети да продължат и през 2024 и 2025 г.

Обратно в новината

Коментари - Москва е готова да удължи споразумението с Вашингтон за съвместни космически полети | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Илон Мъск не ги ли измести тези ?

Se taia

Точно, че ги измести и сега руснаците се умилкват за евтини полети до МКС

тия полети ги изпълнява SpaceX на Мъск. Раша се сампизключи и от тази ниша, понеже са много умни

Алооо Щатите, пак ли искате да влизате с куче в чувал????? Никакъв алъш вериш повече с тази пропаднала държава. Пълна изолация от цивилизования свят. Да се другаросват с кимчо......

ㅤ

В твоя "цивилизован свят" да си педераст звучи гордо. Халал да ти е.

За сметка на това, блядките отивате в казармата да минете през дедовщината, та да станете мъже... макар е малко странно да смяташ, че като те опъват всяка вечер в палатката, ще станеш мъж. Руский мир.

Истинският проблем е севернокореец на станцията :)))

Всъщност оригиналната новина е тази 25 август (Ройтерс) - "Руските и американските космически власти се договориха за допълнителен полет за американски астронавт на борда на руския космически кораб "Союз МС", съобщи агенция Интерфакс в петък, в рядък знак за двустранно сътрудничество във време на високо напрежение около Украйна." ... щото американците са се ожалили на руснаците че имат договор с руснаците в периода 22-224 година да качат на Станцията трима американеца с руски кораби. Но като се пропусне предисторията и се допълни с още нещо от журналята и става лавина от фейкове;)

А ти сигурен ли си че новината не е "Планетата Земя лежи в краката на Путин и моли за милостиня" ? Някак си по вървежно е като опорка. Между другото, руснаците са тези, които миналата година тръбяха на всеослушание, че напускат МКС и ще си правят своя станция. И само пет дни по късно, обърнаха плочата и решиха да продължат поддръжката на МКС. Както и да въртите и сучете - целият свят вече ви знае простотията и детските лъжи.

Миналата година щяха да късат, да продължават самостоятелно, а бе голяма сме работа! Мене ако питаш да ги режат и да не се занимават.

Абе, дека е смешника Рогозин? Да обясни как американците ще си летят на метлите ... Скоро руснаците ще бъдат наритани и от Байконур, щото много обичат да си изпълняват договорите, и най-вече да плащат. Ама едно е договори, друго е да нападнеш съседна държава ..

Не.

Явно дръпна топките дрогаре, не щат мислите на тяхната космическа станция. И крепостниците, пак опреха до " гнилой запад" А мисловния нема ни една успешна мисия до луната. Има СеСе СеРе. Ама тва е друга държава, отдавна разпаднала се на 15 други. Иначе по тази логика и Киргизстан има мисии до луната.