Москва ще имитира полет до Луната

Експериментът ще събере ценни психологически данни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За 120 денонощия тия могат да пробват всички комбинации.

"Двама от сащ"? Кои са тия? Миркадиров - азер, Повилайтис - литовец, аз американци не видях. А ако все пак искат да стигнат някога до Луната имат МНОГО да учат....

И дащо да ,,имитират”? Що не отидат на Месица и да кацнат там със сичка сила и да земат да докажат,че американците не са стъпвали на Месица ами са са търкаляли...(:

...тия двамата и оня другия...

Защото им е значително по-трудно да стигнат до Луната, отколкото Аполо мисиите да стигнат до пустинята Мохаве.

Стигането до Луната е изключително трудно за Руслямска държава и затова имитират пътуване до Луната. Ще си останат само с имитацията. "Пустиня Мохаве" няма на Луната. Но има "Море на спокойствието" 0°41′15″N, 23°26′00″E, "Океана на Буриите" 3.01239°S, 23.42157°W , "Фра Мауро" 27°1′S 172° 39′W, "Хадли Апенини" 26°7′N 158°8′W, "Равнината на Декарт" 20°N 31°E, "Долината Таурус-литроу" 20°N 31°E На на нито една от посочените координати няма "Пустиня Мохаве".

направо се замечтах...

в тази конфигурация подозирам че "мисията" ще завърши с повече хора от колкото е започнала ;)

"НАСА разкрива тайните..." "Москва ще имитира полет..." Ето точно така стоят нещата.

Абе някои караха по две години казарма в затворени поделения, тия за 4 месеца се кахърят.

BajMihal

Дада, ти му пускаш координати, ама откъде си сигурен, че му стига пипето да разбере какво е това, па и как да го ползва? Троловете си знаят едно - да живеЙ и венсеремос. Или каквото там джуджака каже (ако има извънредни опорни точки).

я кажи типични американски фамилии. Индианци ли искаш да пращат? 5% от американците са избягали руснаци (и то умните които не са искали да се подчиняват на еврейчето което води държавата преди и другото еврейче в момента). 20% китайци. 20% индийци. останалото от Европа.

Продължавам да нямам отговор на въпроса защо онези, които уж ходиха до Луната и то преди 70г., сега се подготвят да отидат на същото място в "изостаналата" Русия???

ако има и румсървис...

ей и да ми донесете мидичка от луната на връщане!!!

Няма и да получиш отговор, защото преди 70 години никой не е ходил на Луната. Първата мисия (безпилотна) е била 1961 г., т. е. преди 58 години. Ако искаш да получиш отговор, задавай въпросите коректно! А защо искат с Русия ли? Вече света се обединява, нормално е такива неща да са от международни екипи. Само тука, в българските форуми, се делим и спорим за глупости. Студената война отдавна свърши, но някои тук още "взривяват влакове"...

Аз ти отговорих ма модератора те обича. Ето и отговора: Така и няма отговор на въпроса: Защо ТАСС и руското разузнаване 6 пъти гледа това ходене на луната и 6 пъти не пуска статия че американците лъжат за тези постижения а ТАСС мълчи като посрано вестникарче. А все още в руските учебници пише за тези постижения та чак у руската википедия. Що ли? А що ли не разселретяват подробности от фалшивия полет на Гагарин който уж бил в космоса ама имало само аудио лента.... все едно да дикажеш с аудио запис че си бил на Еверест или на южния полюс. Честито троле.