Коментари - Ревю: Мoto X4 | IT.dir.bg
назад

Ревю: Мoto X4

Мoto X4 е един от най-изгодните смартфони на пазара, чиито характеристики в някои отношения са сравними с тези на Samsung Galaxy S9.

Обратно в новината

Коментари - Ревю: Мoto X4 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, и ще влиза в сервиз през един месец. Да не забравяме все пак, че това е Леново с надпис Мото

Две години ползвам Леново безпроблемно. Вече му личи, че е морално остарял и това е еединственият му проблем.

като говорим за телефони: Lenovo притежава Motorola, HMD притежава Nokia, TCL притежава Alcatel, Google купи миналата година HTC ... и какво от това? между другото Леново не просто ползва Моторола като дъщерна фирмичка. Под името Моторола се обединиха и двата отдела занимаващи се с телефони (бившите на Моторола и Леново). Нещо както навремето се бяха обединили Сони и Ериксон. за качеството не мога да се съглася. в момента ползвам Леново от последните им модели преди да правят Леново. Върви си перфектно и не е стъпвал в сервиз вече година и половина. е сигурен съм че дефектни бройки се случват във всички марки.

Боже, какво некадърно ревю - двойно по-мощната камера сигурно означава двойно по-голяма резолюция, което пък няма нищо общо с качество и мощност...

ARM боклуци за балъци като редактора!

Тези устройства са вече демоде, новите са с рамер на кредитна карта, само малко по-дебели. Справка в USA.

По-непрофеионално ревю не бях чел. По тази логика ще кажа: и Лада Самара и Ролс Ройс имат по четири колела. Болидите използват кормило за управление на задвижваните с едно и също гориво двигатели. Еднородните им ауспуси, разположени в задните части на лимузините изхвърлят газовете в атмосферата по идентичен начин. Ив Самара , и в Ролс Ройс се използват стъкла за наблюдение от вътре навън.

Ами господин тъпанар купете си роус роус ако може да си го позволите.