Коментари - Може да има цели планети, направени от тъмна материя | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да те съществуват по същия начин по който съществуват северното и южното полукълбо на земята само че видимата материя съществува в горната полусфера на кръглото време в което стрелата на времето е насочена нагоре а тъмната материя с тъмните планети съществува в противоположната полусфера където се намира антиматерията и затова тя е невидима за нас и в която стрелата на времето насочване надолу това е така в новия модел на вселената в който времето е кръгло относителното време описва кръг и тъй като стария модел на големия взрив е решен може да си търсят тъмна материя докато са живи и докато свят светува но няма да я намерят защото копаят кладенец там където няма вода ако се позова на новия модел всичко си идва на мястото

По-вероятно от това е тъмна материя да няма изобщо. Както няма доказан етер. А навремето не са могли да си представят Вселената без етер. После се оказало, че си може. И етера някак си отпадна от интереса. Никой не доказа , че го има, което не пречи че може и да го има. Просто никой не се интересува от него. Айнщайн реши парадоксите с движението, за които етера беше необходим като абсолютна отправна система. А квантовата механика реши проблема с разпространението на светлината без среда.

За да няма излъчване в космоса от материя, то тя привлича абсолютно всичко. И там няма вещества и хим. елементи а структура на по-ниско ниво. Та как така едно такова "нещо" ще се нарича планета, че и щяло да обикаля около слънцето на конкретна слънчева с-ма а планетите от "светла" материя наоколо, няма да се влияят? Хмъ?!

ДА , за сега на Земята има само 3 държави " черни дупки " в които изчезват парите на останалите !

Цели планети??? Има ли половинки или четвърт планети:))))))))))

Няма такова нещо "тъмна материя", има дупка в знанията, която запълват с нея, за да им излязат верни изчисленията.

а може и да няма. И да има и да няма, какво от това?

„направени от тъмна материя“ ... А един мармот ги е правил :)