Коментари - Мръсният въздух увеличава престъпността | IT.dir.bg
назад

Мръсният въздух увеличава престъпността

Изследователи от САЩ и Индия са установили, че замърсеният въздух подтиква хората да извършват престъпления и измами.

Обратно в новината

Коментари - Мръсният въздух увеличава престъпността | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мдааа! Поредното тъпоумие! Абре нямате ли си ишки да си играете ми хабите пари за подобни тъпоумнии малоумни изследвания бре???????

ТО 1946год.НЯМАШЕ ТОЛКОВА КОЛИ,НЯМАШЕ И ПРОИЗВОДСТВО ТАКОВА,ЧЕ ДА СЕ ЗАМЪРСИ ВЪЗДУХЪТ, А НЕБЕТО БЕШЕ ЧИСТО И СИНЬО НЕ БЕШЕ МРАЧНО , ОТ КЪДЕ ТОГАВА СЕ ПРЪКНА ТАЯ ПРЕСТЪПНА ЧЕРВЕНА СГАН , ЧЕ ТОЛКАВА ГОДИНИ НА ТЕРОРИЗИРА !? И ОЩЕ ПРОДЪЛЖАВА !

а аз съм установил, че тъмнината още повече увеличава престъпността!

Както казаха по-надолу: "Учените" бъркат следствието с причината. Връзка е по друга по-бедните и по-малко образованите хора, живеят в по-бедни райони, които са по-мруъсни и по-пренаселени. Пренаселването е сред основните причина за мръсотията, насилието и престъпноста. Най-големите престъпници и корупционери, живеят там където е най-чисто. Примери политици и богати бизнесмени, като Путин, Тръмп, руските олигарси и западните лобисти и "инвеститори" като Тони Блеър... А в България най-големите престъпници живеят в Драгалевци, Бояна, Симеоново, ... където е най-чист въздуха.

"Пренаселването е сред основните причина за мръсотията, насилието и престъпноста." === Тъкмо се готвех да напиша това в коментар, изпревари ме. И си абсолютно прав, мръсният въздух е следствие, а не причина.

спрете престъпното готвене по терасите

А може би логиката е обратната. Престъпниците замърсяват повече околната среда и въздуха. Както тук циганите горят гуми и други неща, и замърсяват въздуха. Освен това е по-чисто сигурно където има ред. А както се казва, с каквито се събереш, такъв ставаш. В САЩ мръсните градове може би са където са повече негрите и мексиканците.

Спрете престъпността!!!!!!!!!!!

Аз пък съм забелязал, че като ми се пикае ставам нервен, почвам да пристъпвам от крак на крак, и ставам невниматен и разсеян.

Правилно...МРЪСНИЯТ въздух виновен...Пък той се генерира от МРЪСНИЯ капитализъм.....

Да знаеш колко чист беше въздуха преди 89-та. Що недовлни хора протестираха в Русе, заради чистия въздух

Че заглавието е точно - мръсен въздух, мърсотии и мръсни хорица. Дори и Мермерски или Вучков са безсилни.

Не разбирате ли, че подобни пасквили са подготовка към нови по-високи екологични такси. Нещо като истерията с Пъцко уби Кунка с дванадесет хиляди удара с нож, защото пресолила манджата.

значи всички пушачи, металурзи, миньори и др. изложени на мръсен въздух да бъдат съдени като престъпници априори :))) няма кво да ги чакаме! според тая писаница въпрос на време да се проявят ;)))

На най-чистичко живеят най-големите престъпници! Но ше не влизат в изследванията, за тях не се говори - тези, избили милиони, ограбили милиарди. Много ясно, че на местата с мръсен въздух живеят ниските прослойки на обществото, и там престъпността е висока! Учени по поръчка. Който плаща - той поръчва музиката - може би нови квоти за емисиите, може спиране на някое конкурентно производство ... Много изгоди може да има. Както например в София - безумни такси се гласят за автомобилите на центъра, като се изтъкват причини като прах и изгорели гуми в гетата. Такси, които ще бъдат откраднати и ще су увеличат милионерите с още няколко крадци.

престъпленията срещу ,,човечеството,, се ,,решават,, в ,,кабинети,, с регулиран климат и ,,чиста,, атмосфера от ,,хора,, хранещи се с ,,екологически,, чисти храни...!!!

Корупцията увеличава престъпността. Какво направихте за това другари?

Как какво? Станах демократ. За пари и джендър ще стана.

Доста по-просто е. В районите с мръсен въздух живеят по-бедни и по-необразовани хора, защото в тези райони жилищата са по-евтини заради замърсяването. А в по-бедните райони престъпността е по-висока. Богатите и образованите живеят в по-чисти райони - могат да си го позволят. "Учените" бъркат следствието с причината.

Учените не бъркат в случая, а просто им плащат лобитата.