Коментари - ”Прогрес” беше изстрелян към МКС (видео) | IT.dir.bg
назад

”Прогрес” беше изстрелян към МКС (видео)

Товарният кораб "Прогрес М-28М" беше изстрелян към МКС с ракета-носител "Союз-У" от космодрума Байконур и беше изведен успешно на орбита.

Обратно в новината

Коментари - ”Прогрес” беше изстрелян към МКС (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази не можа да гръмне като краварския кьор-фишек! Ще има папо за ентусиастите горе! :)

Това не е Космос а корабите и станцията е измама да се наричат космически!Ниска орбита около 100км. и летят под закрилата на земното магнитно поле!Поскледното ги пази от радиациата в противен случай щяха да измрат от радиационна болест като плъхове в атомен реактор!Още дълги години ще гледат дълбокия космос през крив макарон!Абсолютно техническо безсилие и жалък опит да задоволят алчноста си за енергия и нови "технологии"естествено първо за военни цели!Какво да се прави !Само 2% сме по-различни по ДНК от маймуните!!

Да де. А Марианската падина е само на 11 км и там е бъкано с хора. За Джомолунгма да не говорим.

А ти си най-големият нещастник. Примерно МКС е на 400 км, а не на 100

А дано този кораб стигне, че ония,на борда, ще започнат да се дебнат помежду си, кого първи да изкльопат.Да му мисли най-младия, че по презумция трябва да е най-крехък.

Стига бе - имат храна до есента (дори без този товар). А и винаги могат да се качат на един от Прогресите и да се приземят обратно. Те затова са оставени там като спасителни капсули - стане авария, мятат се в капсулите и се спускат без много много корекции на орбитата.

Ти мани това, ама аз така и не разбрах от статията, въздуха и кислорода, отделно ли ще им ги носят ?:)

Троловете могат да започват с глупостите.

Е, ти постави добро начало.