Коментари - Пилотираният кораб ”Союз МС-04” излетя към МКС | IT.dir.bg
назад

Пилотираният кораб ”Союз МС-04” излетя към МКС

Руският космически кораб "Союз МС-04" с екипаж от двама души беше изстрелян от космодрума Байконур към Международната космическа станция.

Обратно в новината

Коментари - Пилотираният кораб ”Союз МС-04” излетя към МКС | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие не разбрахте ли вече, че двете най-велики държави си работят заедно, но не обичат да го показват много явно, че веднага се намират малоумници които съзират предателство и тем подобни глупости. Няма лошо, само Русия и САЩ могат да променят и поддържат световния ред. И слава Богу, че ако зависехме от рязаните диваци от Азия и Африка щяхме да живеем в колиби.

пак ли статия за тия изостанали руснаци? не ви ли писна? щото на мен ми писна и ще ида да сложа нещо на кокошките да ядат и да оправя вратата на външната тоалетна вместо да си губя времето...

Какво да се прави като космонавти и астронавти ги изтрелват руснаците.. виж можеш да почетеш за 2 убити в Париж и 3 ма убити в Калифорния..

То не бяха Шатъли, Чаленджъри, Колумбии.. накрая пак до Съюзите опряха американците да им возят астронавтите в космоса! Сори!

Ефтинийка.

Русофил

ДА ДЕ,НО ЗАД ТАЗИ ЕВТИНИЙКА СТОЯТ МНОГО УМНИ ХОРА С РАЗВИТА И УНИКАЛНА ТЕХНОЛОГИЯ,МОЖЕМ ДА ПРИБАВИМ И ГОЛЕМИЯ ОПИТ НА БРАТУШКИТЕ В РАЗВИТИЕТО И ОСВОЯВАНЕТО НА КОСМОСА!!!

Горките космонаФти. Сигурен съм, че са излетяли гладни горките.

Попитали радио Ереван, кое е по-надеждно, автомат Калашников или космическия кораб Съюз. След едноседмично мълчание радиото отговорило - в съвършенството няма превъзходство.

Абе сигурни ли сте че някой лети в Космоса?! Фъркат само в околоземна орбита, и защо ги наричат космонафти и астронавти, а не ОРБИТАЦИ?! И въобще, защо няма преки предавания от там? Странна работа, дали въобще летят .... Най вероятно изнасят плутоний за извънземните, иначе не мога да си обясня толкова много ракети да летят ежегодно!!! Егати контрабандата ...

В контейнера - вече водката легално!.

Седят си американските астронавти в Баконур и бичат карти. Сутрин на физзарядката се ослушват дали ще има свободно място на кораба за някой от тях или не. Бай руснак, снощи прекалил с водката, не му се ходи рано до станцията и вика, бляд качвай се. Днеска я нема да ходим на работа!

Поредните клетници са изпратени на клетъчно заточение в космоса!!

Те в букаи ги държат оковани в едно мазе и като дойде време за старта с тояги и електрошокови палки ги вкарват в ракетата, даааа.

тия хамериканците какви са прости, що не летят със Space X!?

Защото Space X e съкратено от Space Хуй

Доброо. ..! Кефи.

Айде пак остави химическия молив и стените на обществените тоалетни и дойде тук с поезията си. Напълни се с поети ей, отде ви изравят бе.

И защо да не летят с руснацитв?

"Най-великата нация", "ходили на луната N пъти" ...

Значи великата американска нация. Повелителите на космоса. Чакат на резервната скамейка, дали ще ги закарат руснаците до МКС или не. Ако има място, ако руснаците решат да си намалят космонавтите там горе, тогава ще извозят и астронавтите на НАСА. Ех къде си Илоне? Да прославиш нацията отново. Поне в 3D филмче.

Голямо постижение - няма що. Но пък руснаците се радват. Подобно на сев. корейците при "великото" постижение на изстрелване на ракета. Гледах едни документални филми за разработката на Фау-2. И там са имали проблеми. огромни. И вероятно са се радвали, когато са ги решили успешно. Но такава маймунска радост както в страната на Ким Трети никъде нямаше. А при изстрелванията на съветски космически кораби имаше. И се питам дали пък все пак в Третия райх не са били прави че руснаците са второ качество. При такива рефлекси....

Ти май даже не си прочел какво си написал?

Чукча само писател. ...Чукча не читател.

със союз пак, а 'що не с фалкон драгончето :) 'щото едното е космически кораб надежден корав, а другото е шарена играчка като тия от корекома :) предпочитам и нося корав часовник восток амфибия, отколкото американски боклук таймекс или прехвален швейцарски скъпарник... соц колите от '70 '80 все още са здрави и надеждни, а западните изгнили таралясници за многото пари вече ги няма... сега караме пластмасови кошове за много пари, но комплексите ни бодат :) тря' се избиват комплекси... инак мно' хубав сайт spacex . com ама само с 3д и видео не става!

Леле.

Друго си е да произвеждаш високо технологични тостери!

все съм се чудил, дали на МС всички разчитат на чесността на всички останали. дали земните различия са напълно загърбени или всяка страна си е скатала някъде по някой таен нож, пищов, бомба ... евентуално да превземе станцията ако прецени. как мислите?

всички са работен екип, ако искат да оцелеят и да се върнат с овации, а не в дървени сандъци или да ги чакат от някоя от тайните служби за арест. След престой в космоса, не можеш да ходиш по земята веднага след кацане. Имаш нужда от помощ. Много филми гледате. Даже Гравитация не беше съвсем достоверно направен.

кат си говорим за филми ето го сценария: "една сутрин екипажа без 1-2-ма мужика/рамбовци на станцията се събужда, обаче на оня свят с прерязани гърла. Очевидно никой не може да се скачи с МС ако на борда не те искат. В същото време родината на тия мужици/рамбовци, като част от обръщението с което обявява следваща световна война, вмъква: МС ний си я заплюхме наша е. Съответните мужици/рамбовци на Земята ги посрещат тайните служби, за които спомена, за да ги инструктират как да се държът пред телевизионните камери докато бъдат награждавани с безчет ордени ... " пиша мужици/рамбовци защото според мен Русия и САЩ биха направили нещо подобно. И двете имат разработени планове за превантивна ядрена атака, които все още са част от военната им стратегия. Представи си, че това се случи. Космонавтите на МС какво? Ще се прегръщат и целуват ли? пп. за Русия конкретно съм чел за разработвани методи за космически абордаж. Тъй че не ми разправяй, че никому през ум не му е минавала идея за война в космоса.

МКС е едно от малкото обитаеми от човека места, където враждата е напълно безсмислена и абсолютно безперспективна.

Разни били там разказваха, че там се говорело на англоруски. ;) И че американците там знаели руски. Обаче се говорело на някаква смес.

Чак такива простотии - едва ли. Обаче доколкото съм чел, официално има секретни модули, в който естествено не може да влизат иностранци. Между другото, нали Путин построи нов космодрум, що не изтрелват от там ами плащат на Казакстан.

По-близо е до Екватора. От там по-лесно излитат ракети. Както и телескопите ги правят около Екватора и където няма светлинно замърсяване - примерно има такива в Чили. Така че си има чисто физически причини. Както дори посоката на излитане е завъртяна май по посоката на движение на Земята. Ако бъркам точно наобратно. Но това са физически закони някакви.

Защото е по евтино :) Поради същата причина американците имат ли шанс да летят евтино се възползват веднага на момента. Ама руските глупци тук веднага помислиха спейс мейс и други глупости. Всичко е капитализъм.