17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"на Луната да кацнат първата жена и чернокож мъж" =я напряво чернокожа жена лесбийка инвалид ...

Време е да забият гей флага и на луната

Този път пазете записите, че ми е много интересно как се скачат два модула при 1/3 гравитация на Земята, като единия лети хоризонтално с 25000 км, а другия ВЕРТИКАЛНО с двигател на твърдо гориво....

Първо провери за яйца в курника.

Пояснение за хехе: Налъма в гъъза беше за варела на мъск. Не се пипай отзад, там ще стои твоя докато казана не литне :) Но може да сложиш малко вазелинче пак, това е окей

Като гледам как все те избива на педерастия, си направо идеален за руската армия. Там и без това се плющят здраво в палатките, направо ще им станеш любимец. Заминавай.

Да вземат и те да се изтрелят на там!

Брей, ще вземат и да кацнат сега Има шанс да стъпят на луната някой ден след 150 години

За руснаците говориш, нали?

Не говори за руснаците, понеже много добре знае, за да стъпи руснак на луната, ще трябва американците да го закарат там... да им чисти тоалетните.

Много преди да ти дойде акълът в главата...

_stankow

Браво ! Поздравления за американските инженери и учени ! Жалко, че целият свят коментира някаква друга ракета - 40 годишна, ударила трактор в Полша ... Какво да се прави - медиите трябва да плашат и видиотяват населението, а не да го запознават с прогреса на научните изследвания ... :(

така ще е, след като империята на злото е започнала война

Жената от същия пол ли ще е или от другия?

Твоята ли ? Леле, още ли не знаеш ?

Ката ден ни занимаваха с тази ракета... А за индийската мисия до Марс бегло ни споменаха чак когато индийския апарат отработи 8 години около планетата.

Кой е виновен, че си проспал новината около старта?

Твоите работодатели разбира се... Новината вместо да е на първа страница, както тези в които се споменава как някой в НАСА бил кихнал... за пореден път, сигурно е била сбутана някъде в долния ъгъл, затрупана от реклами които никой не чете-)

Сайтове за тая работа - space.com, nextspaceflight.com - чакаш дир бг да уведоми Твое Величество лично ли ?

Луно,земьо Македонска,на те даваме ,наша си!

Не е към Луната, това е просто тест на носителя извел тестов апарат на висока орбита. Отделно как на 4-та минута имат 11км/сек (2-ра космическа) а двигателите са работили 8 минути? Определено нещо сте объркали.

БИНГО

На висока орбита около Луната. Въпрос на конкретика.

Бро, мисият ще трае дни. Ще го пратят до Луната и върнат обратно. Сега просто е началната фаза. Потрай малко.

Леле, колко прости хора има на тоя свят - 5 секунди отнема проверката Artemis 1, officially Artemis I, is an ongoing uncrewed Moon-orbiting mission, the first spaceflight in NASA's Artemis program

"първата жена и чернокож мъж" Не е достатъчно, трябва да се преработи до LGTB-проект.

Пусни си кандидатурата.

Не може ли с черна негърка - гайка да се покрият и трите критерия и да се даде шанс на мисията с бели хора...

..."По време на "Артемида 3" се очаква на Луната да стъпят първата жена и първият цветнокож човек."... ..."Що се отнася до Луната голям интерес представлява Южният ѝ полюс. Смята се, че там може да има воден лед, както и зони, богати на ресурси."... Попрегледах отново "Желясно Небе" :) Дали ще срещнат там Ренате Рихтер?

Туй много убуу, ама много скоро SpaceX ще започнат да си правят кръгчета около Артемис с техния Starship, при това когато и колкото си поискат. А Artemis ще си остане с 3-4 полета в историята и многото похарчени пари...

Глупости!

Цитат: "Целта е до 2026 година на Луната да кацнат първата жена и чернокож мъж." Сексисти и расисти. Самата цел е абсурдна и с нищо в полза на човечеството. И най-практично е, да пратят там роботи, да изградят база.

А педалите кога ще фъркаме?

Като седнеш на "ракетата" и подскочиш няколко пъти...

Цитат: С програмата "Артемида" САЩ трябва да върне американците на естествения земен спътник. Целта е до 2026 година на Луната да кацнат първата жена и чернокож мъж. От днешното историческо изстрелване зависи дали този план ще се реализира. Звичи абсурдно, но явно woke идеологията вече дефинира дори целите на американската космическа програма.

А първия педераст на луната за кога е предвиден.

Още ли се надяваш да спечелиш това място?

Ако някога американци кацнат на Луната, може да се повозят на някой руски луноход.

Верно ли бе тролче непоръбено?

Рисифилистия и луноход...те телефон не могат да направят дебилите

Защо не кандидатстваш за секцията вицове.

Евала на янките.Първо ще пратят негър и жена.Ако всичко е ок после ще пратят човек.Специални поздрави че няма да ползват виСши животни като кучета за опитите.

Добри опитни животни са руснаците но не стават за целта защото са тъпи и без алкохол не се знае какво ще направят.

Като се има на предвид че едно от тези те е родило а друго явно те е направило ясно е от къде иде тази психоза

ОК, ако имат максимален късмет оттук-нататък, може и да закарат най-сетне човек на Луната - след 100 години, другия век. След още 100 може и да се научат как да го върнат жив.

Залагаш ли пак налъмите? Ще цъфтят ли пак?

Керванът си върви, Нанайси си лае... Обаче ме кефи, как си вярва! Всичките му прогнози се сбъдвали, само дето реално досега веднъж не позна! :)))

В неговия си свят няма налъми !:) Там Гагарин е праскал майка му а кучето лаика му е сестра :) В неговия свяр Рогозин е велик инжинер а Луната е попринцип награда на Путин за заслуги към Хитлер :) В Аполото главата е пълно с ментови носорози

за какво не съм познал ве, пикльо? :) като разправям, че обявяваните от НАСА планове са неосъществими и са лъжа - вече няколко години! и всеки път след това планът се отлага, променя и преобразува - и всички зомбита си оставате само с пяната по устата днешния полет (ако изобщо стигне донякъде) по план трябваше да стане ПРЕДИ ШЕСТ ГОДИНИ! даже преди 20, защото това тук нищо не е - ракета без хора

Защо тогава не им даде 4 млд. долара и да го осъществят? Не техниката беше проблем, а не се отпускаха финанси. Това не е картонената ти ракета, палиш я и бегаш на Луната, както си мислиш че става! Всичко опираше до отпуснати средства.

Пуделите на путин пощръкляха. То не беше "тая ракета е холивудска" пък после стана така, че летяла с руски двигатели... пък като кацнат на луната, ще изкарат, че негъра бил с руски корени и бил първият руснак на луната... мани, мани....явно е много труден живота, като си путински пудел...

Като кацнат на Луната американците ще видят един движещ се руски луноход, който руснаците са пуснали през 60 - те години на миналия век

Сериозно ли? Движещ се? На 60 години? Вярваш ли си?

И предава информация на Земята

Си одеколона там, и не говори смешки.

Един руски и няколко американски. А! И един китайски, един разбил се израелски и един индийски.

ㅤ

Голяма радост, че поредния космически ковчег, плод на явната руско-американска дружба се е отлепил от земята и за пореден път е "доказал" колко скъпо и трудно е да се фърка до космоса. А Слънчев Вятър потъва все по-дълбоко и по-дълбоко в тайна от масите. Да, онзи проект с по $25 000 за тоалетни чинии. Народът е сляп.

И хайде всички: "Чичко Гьорги излетя, В космоса с ракета. Колко хубава е тя, Лъскава и свети!" А тази дивотия е "царят е гол " Гледахме изстрелването, на 30тата секунда се изгуби картината, стана точка. И започнаха да прожектират анимация и графики... Браво! Мъск прави по яко шоу, приземява цилиндър вертикално.

Хо, хо, това куплетче много ми хареса, не го знаех, а помня излитането на Георги Иванов в Космоса. Тогава по радиото пускаха една песен: "Дочакахме и този миг във безвъздушното пространство с ракета бъларин да странства..." После имаше и припев: "Колко е хубаво, че сме двама. Щом сме двама страшно нямаа. Рамо до рамо, крило до крило, както винаги е било." Идеология, к' во да прайш.

_stankow

И кое е идеологическото тука ? Даже и да има такова - летя ли българин ? Летя. А американците за 33 г. колко пъти ни повозиха до МКС ? Нали уж "съюзници". Съюзници - ама докато вземат милиардите за изтребители. После - "ще видим" !

Американците още купуват руски двигатели за своите мегаракети. Собственото производство нямат. Един руски двигател струва 86 млн долара. Сделката е добра и за САЩ и за Русия

И коя е тази американска мега ракета с руски двигатели? За сега има само две тежки ракети - слс и фалкън хейви. Нито едната не е с руски двигатели.

Хилоу? Коя година сме? Това беше така преди 10 г.

Я прочети малко бе тролче сибирско

Хаирлия да е! Дано постигнат целите си!

Целта е до 2026 година на Луната да кацнат първата жена и чернокож мъж. Обезателно, чернокожият мъж да е педераст, а жената бисексуална!

Като гледаме по клипчетата ква йебан става из руските военни палатки, май педерастията е на едно друго място, бляд.

на Холивуд

Холивуд, моливуд - зашлевиха пореден шамар на господарите ти. Тичай да плачкаш в ъгъла, пуделчо.

Двигателите RS-25 са руско производство.

Под "мъдрото" ръководство на другаря Путин Русия(наследник) на СССР от космическа сила се превърна в Червено джудже..

е полуумрял

Знаех си аз, че совалката е копирана от Буран! А... чакай бе... то било обратното... бляяяяяяд.....

И на двете бащата е Фон Браун

Ха сега познай кой е бащата на Протон и Съюз. Нека ти подскажа - пак е немец. И името му съдържа фон.

Хората бутат човечеството напред и изстрелват космически апарати, а путлерасткия руслямски хаганат изстрелва бойни ракети по съседите си... Ясно е цивилизационно кой къде се намира...

Америка потвърди че е украинска Боклуци като теб трябва да се бият до посиране

Украйна не е съсед на Русия така ли ?

Не говорим за Полша, а за едни други ракети, та май ти си вече посрания...

Украйна май си е създадена от руснаците и без тях нямаше да съществува. Преди Киевска Русь/Русия. Сега се бият едни руснаци с други руснаци. Тяхната Северна Македония.

То не беше изстрелване три месеца

След като вече Петров и Баширов откраднаха американското знаме от луната, сега ще откраднат и ракетката им.

Македонската Луна не си я даваме.

Браво! Най-накрая излетя ракета , която да може да изведе не само чернокож но и ЛГБТ в космоса.

От кой павильон на Холивуд е изстреляна ракетата ?

А ракетата си лети.

Ха ха ха

Ще извиняваш, ама самоварите са полезно нещо - вършат работа. Блядки и путински пудели нито работа вършат, нито са полезни с нещо. Това си е направо обида, за самоварите.

Къде са тръгнали да барат имота на македонците, аааа!

американски смешки

Честито на всички хора , вълнуващи се за добриването на планетата ни! На дълъг път се тръгва с малка крачка е казал един древен китайски философ. Нека се завърнем първо на Луната и след това да опитаме към Марс! И докато вчера един изрод изхаби 100 ракети за да унищожи съзграденото от братския му народ, то една друга цивилизация се опитва да даде бъдеще на всички хора по света! Каква е разликата? Докато Русия хвърля всичките си пари за военни цели - дори и в Космоса, цивилизованите държави се стремят да съградят Бъдещето!

май тролиш :)

Нормалните хора изстрелват ракети към Луната и Марс, руснаците - по жилищни блокове и електроцентрали! Приоритети, сър!

Тази хамериканска мегаракета сигурно е с руски двигатели. Хамериканците нямат такива

Я прочети пак?

ЕПМ

Американците винаги лъжат

а в Раша все още ходят във външни тоалетни, чакат по 20 години за Москвич и мечтаят да избягат към прогнилия Запад :)

И още ли вярвате , че преди са кацали на Луната?????

да

Има такива тъпанари като тебе?

няма какво да се вяряра. Има архивни кадри. Има преки предавания и то 6 пъти в реално време. Видея, снимки и т.н.... не е като "полета" на Гагарин който го убиха млаз и зелен на тренировъчно самолетче.

Да бе, тъпанар, предаваха некодиран тв сигнал, който се пеленгова като излъчен от Луната.

целият зор сега е кой ще сложи ръка върху запасите от хелиум-3 на луната - сащисаните или дръпнатите заедно с руснаците

Така и не разбрах, къде е новината? Някаква ракета Фръкнала и извела на орбита Нещо! Ама била най-тежката и голяма! Та, нали затуй има най-големите двигатели, бря!? Логично!

Ми тя новината е малко зле преразказана. Първо, че ракетата не е извела просто "нещо", а космическа капсула, която може да транспортира екипаж от живи хора. И второ, че не е просто извела тази капсула в орбита, а се очаква да я изведа до Луната, а после капсулата да се върне от там. Самата ракета не е технологично нова, но тя въобще и не е акцента. Артемис е по-скоро програма за завръщане на човечеството на Луната, този път по-трайно. Ракетата е важна част, но е просто транспорт. Самата програма, обаче, е доста смела, особено в наши дни, когато човечеството мисли за по-дребнави неща.

Добре де, не могат ли да го обяснят простичко, като теб!? Бах'ти в Журналята!

Пак няма звезди!

Веднага в час по физика.

Време е България да направи космическа програма до Луната. Вместо ракета ще използваме стълба да стигнем до естественият спътник. За стълба ще ни служи носът на Иво Мирчев "Ивайло Мирчев зове Гълъб Донев да приеме офертата от Нидерландия за Ф-16"

по интересен е марсохода бродещ немил не драг в някоя от земните пустини

Айде намери го и после ела пак да пишеш..

Си тъп на гадулка

издирват сорошки Козяшки тролове

Да ми пръднеш на шопския дедов

спермата сорош

105 коментара за 20 мин... е това е повече от рекор да злобарчетата русороби :))) Браво. Дерзайте друзя.

Навремето Фон Браун ги изстреля в Невада,пардон на Луната където няма вятър но знамето се вее.Космонавтите са с плоски ходила на обувките, но следите са с грайфер и пр.Холивудски тъп сценарий

чукундур

Тъпо Козяшко теленце

Стига простотии бе идиоте!

Умен си, като руски самовар. Гледай внимателно защо се вее знамето.

И недоучил си, па и нагъл на всичкото отгоре.

Знамето има хоризонтална пръчка в горния край на дръжката. Вее ти се насраното дънце на потурите.