17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И женките ще са много загорели...

Страхотно!! Направо ми се приходи !!! Ще взема да искарам лятото там, вместо на Черно море!

Ментета - дада, дп и мъск Последния поне прави кинти а другите са на заплатка

Даааа, на заплатка. Последната заплатка която някой ми е плащал е била преди >25 години, 8000 марки 13 пъти в годината + процент от продажбите на продукт разработен от мене който инак не би бил по силите на фирмата. Един мой ден генерира повече отколкото ти имаш шанса да изгенерираш пожизнено с жалката си надница на щатен трол към сайта. Знаеш, че си жалък и че вършиш жалка работа за жалки стотинки и продължаваш да го правиш защото те мързи да се хванеш на истинсак - пък макар и физическа - работа. Отде ви изравят бе.

БСП са кандидатствали да учатват в експедицията до Марс. Искали по екватора на Червената Планета, на червения фон да напишат "ТЕХНОИМПЕКС".

Аха, а отдоле щело да има с малки букви "хикс", "игрек" и една славянска буква.

Няма да им се получи на хамериканците. Това там място, заедно с целия Марс е исконна македонска земя още от времето на Александър Македонски. Ех ти, Марсо, след Месечината и за тебе ли ке се тепаме?!

Боже, боже! С един нищо и никакъв 'вирус' не могат да се справят, щели на Марс да ходят. Смешници ...

Това щатните агитатори само мокри да ви бяха гащите ...

И като се събудиш, гащите мокри!

Мъск не случайно отиде в страната на неограничените възможности - там само може да убедиш матриала да пие дезинефктант за здраве и да плати да го извозят на Марс

Нито един американец не е умрял от белина, та тая легенда не минава. Виж от Бояришник измряха стотици в Руслямска държава.

Белина, умрели, къде прочете... ? Освен да преписвате не ви ли учат да четете?

Що най-умствено изостаналите сте и най-вресливи бе, отде ви изравят.

Айде напредналите господа... пийте си дизинфектанта и на ракетата за Марс...

Ще си изпия всичкия дИзинфенктант, дааа. Поне грамотни да ви подбираха откъдето и да е дето ви изравят, да говориш мйеко как да е ама ти и пишеш мйеко, LOL. Та и америката вкарваш в пътя от висотата на селото си, ти да видиш.

да приключиш коментар с отде ви изравят един два пъти добре , ама те са повече от 1000 , баси изтрещелника комплексарски

Като не ти харесва хората да се чудят отде ви изравят си намери свястна работа вместо тая на щатен трол. Така няма постоянно да бълваш глупашки постове за които и въпросът "отде ви изравят" е ласкателен.

Това ли е идеята? Да се иде на Марс за да се заврат там в дупки , като плъхове? Доста извратено.

Няма атмосфера. Слънчевата радиация ще ги изпече, като пържени яйца, на открито.

Така е. Затова и не виждам смисъл да ходят да живеят в дупки там.

Миграцията/експанзията на вида ни се диктува не от търсене на лукс и комфорт а от желанието за самостоятелност, измъкване от неприятни дупки в каквито много хора на тоя свят карат живота си. Свободата, Санчо.... не сте ли го учили в училище как продължава това.

Американците мечтаят с ракетите си да долетят до Марс, а 76% от зомбираните руснаци мечтаят руските ракети да долетят до Флорида. За това и статуята на свободата се намира във Ню Йорк, а не в москва. В москва има само статуи на убииците на милиони руски граждани - като ленин, сталин и царя путин

100% от американците мечтаят да не ги хване К19. Защото повечето от тях нямат 100% здравни застраховки. Само до Марс и до ракети им е. Явно си трол и комплексиран провинциалист - лоша комбинация, която ти пречи да видиш реалния свят. Мечтател....

прилича ва ада тая планета който иде там все едно в ада е отишъл

те и китайците са намерили място за марсианска колония, но тяхната ще я тренират в Сибир

Напред, към пещерите!

Ем, тя работата на 90% свършена. Остава само да направят ракета и да пратят хора. Там. Но може би, все пак. Не е лошо, като за начало, да качат хора на МКС.

Като за начало се научи да вършиш нещо смислено вместо по цял ден да вряскаш в тъпашки постове. Да си щатен трол е толкова жалък поминък.

е най-тренираното животно. Затова пишат под всяка статия.

От твоите "постове" по-тъпашки няма. И си единствения, който всеки ден, по цял ден вряска. Ако беше нормален, щеше да го осъзнаеш и да се скриеш обратно в кенефа, откъдето си изпълзял да умирисваш.

Всеки ден те пресичам по няколко пъти само за да те накарам да се върнеш обратно в клиниката. Още малко ако се позабавиш и манията ти да пишеш поезия с химически молив по стените на обществените тоалетни изрецидивира сериозно електрошоковете ще са малката мъка, която те очаква. Иди си в клиниката да те лекуват вместо по цял ден да врякаш тук и да се гърчиш от яд с пяна на уста като те порежа някой-друг път насред стотиците умствено изостанали агит напъни дето ги бръщолевиш на ден.

Намериха перфектната локация за марсианска колония Щом е перфектна пращайте световният политически "елит" там.

Нормалните руснаци имат достойнство, за разлика от българските копейкаджии. "Рогозин поздравил главу NASA с 50-летием высадки американцев на Луну"

И тук идва лъжливостта на американците, защото имат доказателства, че никакъв Гагарин не е летял, но се правят на ударени.

Само фактът, че нито един радиолюбител не е засякъл комуникации от орбита по време на "полетът" на Гагарин, говори ясно, че имаме добре скалъпена уйдурма за мълчание.

Стенли миличък, и не под 100 а под 1000 различни имена да се напъваш си оставаш все същият вряскащ пациент на психиатрията. Прибирай се в стаята, стига вряка за днес.

Просто напишете "гагарин не летал в космосе" и ще излязат ТОНОВЕ ДОКУМЕНТИ в потвърждение. Излъгаха света най-безцеремонно.

Ако не беше Стенли Кубрик от Холивуд на 4-и километър да бълва конспиративни теории като тая за мисиите Аполо или за Гагарин тук нямаше да има кой да ги бълва въобще. Но не е единственият с обсесивно-компулсивно разстройство на тая тема, има и други трудещи се по мрежата та се намира какво ли не. Не и нещо смислено разбира се, всичко е празен врякот.

Блядовете наистина са жалки в сравнение не само със САЩ. Дори в сравнение с Китай, Япония и Европа, които развиват собствена космонавтика, без да просят съвместни програми в замяна на двигателите си. Смятайте, още използват старите Семьорки от времето на Георги Иванов и Рукавишников... 70-те години... Никакъв технологичен разтеж!

Колко са жалки говори само фактът ,че почти нямат даже самолетостроене. Аерофлот лети на 90% с Еърбъс и Боинг.

Оу - перфектната локация за марсианска колония е в щата Невада, разбира се!

Всъщност: остров Девън в Канада. Знаеш ли кой е Девид от ника ти?

Уви, да … Скоропостижен рак на панкреаса … Много знаеше ...

Винаги сте били смешляци и пикляци в сравнение със западняците. Даже най-голямото ви "светило" Сталин, дето го мислите за велик, защото Чърчил и Рузвелт го имали за съюзник и се срещнали с него на преговори за поделяне на Европа. Чудо голямо хахахахахаха

русоблизци решиха ли вече в коя пустиня на земята са правени снимките, или още чакат инструкции от Посрано? За един приятел питам...

Решетников на Румби, Румби на Кори, Кори на Кутю, Кутю на нас.

Бързо да пратят мъск, да го колонизира.

Ако не Мъск, друг ще го колонизира, само вие дивите азиатски примитиви ще гледате отстрани и ще хейтите. Не става и хой от вас, и от джобното ви педерастче Пупи.

Тебе те пращат тук и там по задачи, него ще се озориш да го пратиш където не иска да отиде. Аман от смачкани вресляри.

Това с пещерите е прекрасно, американските гастронавти ще се чувстват като у дома си. Обаче почвата подходяща ли е за отглеждането на картофи? За един приятел питам.

Ше я правят подходяща. С атомни бомби.

Призовавам всички български патриоти да правят като мен, намирате няколко руски форума и започвате да ги ругаете яко. На тема история, днешни дни, скапаната им държава, имперската им политика, пдерастията на Путин.... каквото се сетите. Не пропускайте да им дадете да разберат, че сте българи. Нека ни мразят мамицата им, и ние ги мразим!

Пак си пропуснал хаповете.

Станах русофоб, когато разбрах, че България се управлява от купчина платени рубляри-петоколончици. Такива карат русофобите в България да се множат и за съжаление обикновеният руснак бива плют и обиждан заради такива нищожества. Рублярите-петоколончици правят лошото име на Освободителката, не обикновеният руснак. Отначало харесвах Путин, защото виждах, че има надежда да сложи малко ред в Болшая КочинЪ, след елциновата разсипия. После разбрах, че е един червен фашист, който просто иска да върне старите зони на влияние, към които бяхме и ние, и да се обгради с "пояс" от придворни помяри, които да използва просто като буферна зона против НАТО.

Днес говорих с един руснак - живее на нашата улица от 10-ина години. Не харесваше Путин, заради него му се обезценили имотите в Русия, загубил бил към 200 хиляди евро от това. Казах му "а бе не знаеш следващият дали ще е по-добре или по-зле", той беше категоричен: "по-зле не може. Путин от домакин на сградата на КГБ в Лайпциг и айде президент...."

Като псувам руснаците по техните форуми, те самите си признават , че са били космическа сила до 70-те години. От тогава не могат да се мерят с америкаците ни на йота.

Тегли им една и от мене, нека знаят, че ги мразим.

Не знам кви филми гледаш - но американците не са космическа сила изобщо - нито сега, нито преди. Те даже до орбита не могат да стигнат, милите. Затова всичко се инвестира в CGI и пропаганда. :)

Прав сте, народа обаче не схваща иронията.

М. Калашников е неграмотен колхозник със седмо-класно образование, той с трудност е писал дори името си. Миша Калашников в 1947 е бил 27 год. бивш ранен танкист, алкохолик и е работил в бюрото на пленения немец Хюго Шмайзер в Ижевск. Когато през 1952 год. се разбира че Хюго ще умре от рак, ватенките за да не се изложат че немец им е изобретил новият модернизиран немски автомат STG-44 набеждават Миша за конструктор. След това през целият си живот Миша калашников нищо повече не е изобрети, а само е давал интервюта и е рекламирал любимата си водка. Митът за Миша е същата раздута фалшива история както и на Стаханов, Александър Матросов, Зоя Космодемянская…и др. подобни. За времето си е бил необходим обикновен съветски гражданин, по който да се равнява останалите крепостни ватенки в зомбираната държава. За съжаление на паметника на калашника в Москва е поставена и схема на оръжието, от което се вижда истината за немското оръжие АК-47. И тъпите съветски патриоти са искали да бъде премахната плочата със схемата от паметника, за да не се вижда истината. Така и пистолета Макаров е копие от Валтер ППК – „изобретен“ в 1948 год. Нищо ново в ватното блато, всичко е старо. Кражба - това е "уникалността" на Русия

колхозник на стакан водка.

Като е бил толкова велик този Хуго защо цял живот не му стигна да направи АК47 в Германия? Защо всичко което успя да постигне там за десетилетия безплодни напъни е жалкия безусловен и тотален провал StG-44, който трудно ще откирете и в музея, а в Русия моментално направи най-успешния продаден в милиони бройки по света автомат КАЛАШНИКОВ? Защо, бе? ЗАЩО?!

Простичко е гъпако. Подобрение и развитие се казва. Отделно,че не е бил сам, а с още 20 други германски оръжиейници

Продължение: Така че не слушайте сегашната НАСА - които сами си казват, че още много време няма да могат да отидат на Луната, защото не могат да решат проблема с радиацията - те са жалки пикльовци. Слушайте СТАРАТА НАСА - която без много да се помайва за няколко години закара десетки чистокръвни американци на пи*ка си майчина - че и ги върна живи и здрави. И всичко това с негърка със сметало за изчисляване и на най-фините сметки по маршрута, където една-единствена малка грешчица те оставя завинаги в космоса - вместо със сегашните супер-компютри, които явно не стават за нищо. Но за сметка на това пък совалките на НАСА - които са си земни превозни средства, а не космически - гърмят като избомбени консерви. Какъв е изводът? Да стигнеш до орбита е безумно трудно и опасно - както ще се уверят след десет дена, като пробват пак след десетилетия НАСенцата. Но колко по-далеч отиваш - толкова по-лесно и безопасно става! Луната - просто като фасул. Марс - още есента сме там. Нептун - малко далечко, но няма никаква опасност по пътя. Събираме желаещи за дълга безопасна почивка, които да изпратим дотам и обратно. Нали така, овчита? ;)

Другари, позват ни за товарни милета, Протон гърмят като бомбирали буркани, американците пратиха HD снимки от Плутон, ние - ТРЪНЦИ. Диви сме, само лъжем и мажем като с Луноход и Гагарин. Добре, че е САЩ да ни даде някой долар по линия на съвместни програми, та да изстреляме нещо в Космоса и ние.

Прибирай се в клиниката докато не си се олигавил пак до степен да си докараш поредната серия електрошокове.

излагаш въртиш едно и също като развален грамофон

Лъжливият путлераст съвсем изнагля и плямпа безочливи лъжи. НАСА никога и никъде не е казвала, че не могат да отидат до Луната, защото не можели да решат проблема с радиацията. Негърка със сметало не е смятала маршрутите. Совалките, които построиха МКС били земни превозни средства, а тогава руслямските какви са? Стигането до орбита изобщо не е трудноб и това е видно от десетки хилядите сателити стигнали орбита. Трудно е връщането на нещо голямо на Земята когато се движи със скорост 28 000 км. Когато е малко е лесно да се постави термичен щит, но когато е голямо това е проблем. Та така плужек.

Другари кутки, насочете се към темата за Божков и Борисов, оставете го този Павел.

Полетът на Гагарин е най-голямата ИЗМАМА на 20 век, заедно с : македонската нация, извънземните в Розуел, партийната вещица Ванга.

Е, чак пък най-голямата. Недей така скромничи. Аполо си е сто пъти по-голяма измама. Американците винаги трябва да са най-най.

Много измами много нещо все ви се въртят в главите на пациентите на психиатрията ей. Да беше се върнал в клиниката да те лекуват.

Завършх Електроника в МГУ Москва далечната 1988г. Имах "удоволствието" да видя от близо какво представляват руснаците и ме хвана срам, че такива са ни освободили, и че са ни карали насила да ги обичаме. Пълни нещастници и кретни.

А в Америка даже ти знаеш, че не трябва изобщо да се ходи. Щото са още по-зле.

само дето САЩ имат близо 400 нобелисти, а СССР (Русия) - няколко десетки, някои от тях полуруснаци, живеещи далеч от Руския рай.

Никакъв Гагарин не е летял, изстреляха празна ракета , а него го пуснаха с капсулата от самолет. Руски, лъжци!!!

Факт!

Дам, виж как знаеш. Същото и с Аполо на НАСА измамниците.

Много често ми се случва напоследък: влизам в научния портал на Дир - и попадам в Клуб Фантастика... Иначе, в много статии вече се появяват проблясъци, като цитатът от тази новина: ""Това е един от най-сериозните проблеми, които стоят пред бъдещите заселници на други планети и според мнозина именно космическата радиация може да направи подобна мисия невъзможна."" Така ли? Невъзможна? Опитът на НАСА (макар и недоказан с никакви факти) показва точно обратното! Ето, Армстронг например, и останалите набедени 20тима астро-актьора... Да, според науката трябваше да са се изпържили като цаци, много преди даже да доближат Луната Но според твърденията на НАСА се получава точно обратното: не само че прекарват цели седмици без защита срещу космическата радиация - ами и после си живеят цял дълъг живот, без следа от рак. :) Да, въпросният Армстронг поне пукляса - но то беше от гузна съвест и много напреднала възраст, а не от каквото и да е загатващо радиация.

Самият СССР следи полетът на Аполо 11 и доказва, че американците са били на луната.

Хахаха - доказва ли? Дай ми един милиард (а руснаците са взели много повече да си мълчат) - и аз самият ще се закълна в майка си, че съм видял Нийл Армстронг да ми маха от Луната! И ще си сменя името тук на "Аполо-УРА!". Виж колко хубаво работят доказателствата. :)

Гле'й к'о ста'а по- долу.... Пуснах една муха и целият копейкаджийски тролеж, състоящ се от две кутки на смяна, наскача веднага. Сеир майкаааааа, сеир....

белината е подействала на трола Павел щом той се гордее със глупостта си присъща на сороските пиячи на белина

Хората правят наука, а в Матушка, Алеша Водкин постави световен рекорд по изпит Боярщник - 3.5 литра з час.

Веднага мога да ти кажа, че очевидно си нямаш и понятие какво е реалната наука.

И по какво съдите, товарищ?

Че малко постижение ли е? Я ти изпий и половината на това, като си толкоз отворен.

съветвам те да пиеш повече белина и тогава да четеш за науката