Коментари - Какви тайни крие центърът на НАСА в Хюстън | IT.dir.bg
назад

Какви тайни крие центърът на НАСА в Хюстън

Космическият център на НАСА "Линдън Джонсън" в Хюстън е дом на мистериозната "Камера А". Какво се крие в нея?

Обратно в новината

Коментари - Какви тайни крие центърът на НАСА в Хюстън | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

проблематични..

Tози център е един обикновен музей и е една от забележителностите на града.

Ето ви една тайна - Джеймс Уеб трябваше да бъде изстрелян още преди години, но какво стана - оказа се, че изключително скъпоструващото покритие (специална тъкан) е деформирано поради презатягане про монажа на различните уреди. И сега - хайде пак в първи клас

"който е безгрешен да хвърли първия камък" - тая приказка чувал ли си я? когато решат, че са готови тогава.

Най-голямата им тайна всички я знаят. Американците НИКОГА не са стъпвали на Луната. Холивуд си свъши работата едно време. Другата тайна е, че нямат ракетни собствени двигатели та се налага да си купуват руски всяка година. Другото е пропаганда...

Не уцели и с двете тъпотии. И кацнаха на Луната, и имат най- добрите двигатели с отношение собствено тегло-мощност 1:200 почти 2 пъти подобри от руските.

И затова руснаците опикават близкият космос

Шибан руски трол, може ли да мине новина споменаваща НАСА или луната без умствено изостаналите ти излияния бе. А да, може. Когато се споменава и участие на съветските другари, тогава заекваш от предпазливост. Отде ви изравят все такива нископълзящи бе.

НАСА нищо не крие. Ако криеше нямаше да знаем почти нищо дори за Слънчевата система. Всъщност 98% от знанието ни за Космоса идва от НАСА, която единствена е пратила Сонди до всички планети и Слънцето и ни е дала десетки хиляди техни снимки.

А знанието което е дала НАСА за космоса дали е истина, замислял ли си се? Човек и дори да е много информиран и с тонове книги и снимки и клипове информация да е заливан, ако тя не е истина си остава в невежество.

Викаш, нищо не пречи на безкнижния глупак да отрича всичко, казано от другите...

Почти като при руснаците . . . .

Заглавие: Какви тайни крие центърът на НАСА в Хюстън След като ги разкриват, значи не са тайни. Такива може да изнесе някой хакнал ги или след шпионаж. Примерно китайци, руснаци, Уикилийкс и подобни.

И тия да ги вземат мътните, само го отлагат тоя телескоп.

...тайната за "малката стъпка..."

а па в холивуд кой знае какво се крие за наса

Отг.- Едно Голямо Нищо

Отг.- Едно Голямо Нищо

За американците вече знаем всичко, руснаците пазят пълна тайна. Шпиономанията ги тресе и никога няма да ги напусне.