Коментари - НАСА и Lockheed Martin тестват нов самолет | IT.dir.bg
назад

НАСА и Lockheed Martin тестват нов самолет

НАСА и Lockheed Martin тестват нов самолет, който е с доста нетипична форма.

Обратно в новината

Коментари - НАСА и Lockheed Martin тестват нов самолет | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами мога да кажа само на европидорите : МиГ-8 Утка ............ Не не от 2045 година....А от 1945 година!!!!

Кво общо има тази Утка с този самолет, бе кретен посран. Всички знаем историята. Най-големият руски ас от ВСВ е с Аерокобра, Сталин копира всички американски самолети още тогава. Ми подобни, но много по-добри американците имат още от 1940 , като примерно Curtiss-Wright XP-55 Ascender Това че си тъп трол, който си няма понятие за световните достижения, а е вперил поглед само в съветските откраднати и копирани такива, е голяма трагедия за цялата ти фамилия.

Абе уйояд малоумен посран! Тъп лайновоз като тебе, дори не знае че най-големия съветски въздушен ас е Иван Кожедуб бе факи недосрано !! И Кожедуб е летял на съветските суперизтребители Ла-5 и Ла-7!! Дори е свали две краварски бараки Р-51 Мустанг на своя Ла-7 в един въздушен бой над Берлин! Краварските бараки, не стават за нищо! Нищо чудно че 80 % от загубите на нацитата са на Източния фронт, а некви си жалки 10-15% на Западния фронт! И добре че е бил Сталин, та е спасил лудите говеда при немското настъпление на Ардените, Рузвелт и Чърчъл са му правели свирки за да ги спаси, хахахахаха....Разбрали ве педик недосран! Дебилоди като тебе, дори не знае какво значи комповка на самолет ве говно! Лудите крави могат само да крадат, или от руснаците или от немците! Крали са идеи от съветските БОК-5 БИЧ Делта 1 ДБЛК К-12 и т.н Като не знаеш, не сери говновоз!

Пак копират от руснаците. Подобна концепция ги имаше в съюза преди 30-40 години. Хехе

Играят си от НАСА и Lockheed Martin. Самолетите с X са май някакви тестови. Имаха такъв и за обърнатите криле, макар такива да има още от ВСВ.

Самолети с такава компоновка правехме в кръжока по авиомоделизъм, по чертежи от сп. "Моделист конструктор".