Коментари - НАСА с важна пресконференция за екзопланети | IT.dir.bg
назад

НАСА с важна пресконференция за екзопланети

На 14 декември в 20:00 българско време НАСА ще обяви важна информация относно своята програма, търсеща екзопланети.

Обратно в новината

Коментари - НАСА с важна пресконференция за екзопланети | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истина е,че има планети като тази на която живеем.Ето пример.В САЩ,Русия,Великобритания живеят хора от различни етноси. На другите планети има същества от разлини видове,от различни планети.

Как може да е истина нещо което не е протвърдено с факти? Това е хипотеза в най-добрият случай. При земните животниски видове породите и при човека етносите са първоначално запложени в генофонда на видовете. Има много породи кучета или котки при които чрез изкуствена селекция се избират определни черти или характеристики желани от селекционерите които съществуват от начало в генфонда на вида. Но селекционера не може да направи от котка друг вид животно. Котките винаги си остават котки и кучетата кучета. Нашият свят Създател е уточнил този факт в книгата Битие.

Много ясно че има живот и по други планети. Сигурни сме че химията и физиката там са същите. Много добре знаем че въглерода единствен образува дълги химични вериги, които са достатъчно леки - предпоставки за живот. Химията по другите планети е съвсем същата. И живота със сигурност го има и то на въглеродна база. Тук става въпрос за предположение с 99% сигурност, което си е направо факт

А руснаците в това време се чудят какъв закон да гласуват за да намалят алкохолиците в пРоссия. Различни държави - различни хора, викаше баба ми.

При предишното "откритие", пак не откриха нещо повече от това, което се знае досега.

Никоя сила няма съзидателен ефект, когато не е контролирана прецизно от интелигентно съзнателно, морално и рационално същество за да постигне своите предварително обмислени цели подчинени на неговите духовни и физически нужди. Никое разумно същество не изполва ограниченият енергиен ресурс безпричинно. Практиката ни показва че колкото по-сложни и прецизни изделия създава съзнателният интелиегнтен и морален човек, толкова по- прецизно трябва да управлява силите чрез които манипулира материята. Производството на микропроцесори или финна механика са ярък пример за тази необходимост.

К

Един ден, рано или късно ще се появи доказателство за извънземен живот. Много ми е интересно тогава какво ли ще ти е обяснението

Вашата надежда е класически пример за религиозна вяра, но тази вяра не спасява, както спасява вярата в нашият свят Създател Поддръжник и Спасител Исус Христос първо от грехът, който е несъвместим със вечният живот, а после от смърта, която не е необхоидма в свят изчистен от грях.

На практика, за да бъде 100% сигурно, че няма извънземен живот трябва да бъде претърсена цялата Вселена, което е практически невъзможно.

И това в каква връзка си го написа?

Планети има навсякъде. Вселената е безкрайна. Масата, която не е била привлечена от звзездите, с милионите години се е превърнала в планети.

Сигурно ще обяват че Люк Скайуокър е открит.

не бе,те го откриха в шита наречен 7а серия,сега ще дират на вейдър каската