Коментари - НАСА откри още 20 потенциално обитаеми планети | IT.dir.bg
назад

НАСА откри още 20 потенциално обитаеми планети

НАСА откри още 20 потенциално обитаеми екзопланети.

Обратно в новината

Коментари - НАСА откри още 20 потенциално обитаеми планети | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До кога ще ни пълнят главите с имиджен талаш?Няма ли да се заемем да ги "тераформираме" след 10000 години път със сегашните ни кораби "камили" до там?!?!?!

Бо Бо

След като НАСА разпространи екзоновината за стъпване на луната от американец, сега НАСА откри още 20 потенциално обитаеми екзопланети...

поредният талаш за запълване на страницата! Учени на НАСА откриха с данни от телескопа "Кеплер" още 20 планети...?! Телескопът "Кеплер" обаче се повреди и вече не се вижда ясно с него!!? Абсолютни кретенизми!!!!

тия от наса все още търсят къде да заселят соросите от цял свят

Хора, тук каквато и да е темата, винаги я коментирате по един и същ нелеп и смотан начин. Вярвате ли си? Защото тази ваша захлюпеност ми се отразява зле. Не може навсякъде и за всичко все за Путин да се говори! Много сте тъпи. А времето не е безкрайно за никого!

Автор на статията е Стоян Гогов. Стоян Гогов пише основно да руски постижения. Руските постижения са не в науката, а свързани с оръжия. Поради липса на постижения, Гогов пише статии за дрифт с руски трошки или показва военни руски джипки с лети бели джанти)))) Както и да е. Мисълта ми е, че троловете, едните и другите, щом получат инфо за статия на Стоян Гогов, веднага се активизират. Последствията са, че нормални и мисещи хора, като теб, се чудят как е възмогжно всичко да се полива с една и съща помия. Дано съмбил полезен.

А от роскосмос откриха 20 нови вида дълбоководни риби!

"Колумбия" намери само пиявици в тексаските блата.

Аз пък открих стотици планети и то със... счупен МИКРОскоп :) Сега ми дайте 1 милиард да си го поправя, че да ви барна още планетки. Който плати, може да си поръча планети по свой вкус - студени, топли и най-вече кухи, като тия дето ги откриват на килограм колегите "учени". Ай ся малко Кванти да открием, после пак нано-тръбички, що не. Няма само оня холивудски палячо с Ай Интелекта, Бричките, дето били "еко", гърмящите ракетки и т.н. щуротии да лапа милиардите :)

за щастие нищо не зависи от теб...

Каквото не са поискали, това не са открили.

Засега са открили подобни на Земята планети. Скоро могат да открият и самата Земя. ;)

ами то с толкова потрошен телескоп повечето планети изглеждат годни за живеене...

Едно филмче от Снимачното Студио Мохаве

"Открихме към 20 нови планети годни за живот, ама ни се счупи телескопът. Дайте пари за поправка!"

Само да взема още един банков заем и веднага съм готоФ

меи министър- председател? Това кажете

изразът "20 планети извън Слънчевата система" е за скудоумни....Слънчевата система има всичко на всичко 8 планети, от които едната е Земята, така че израза е абсолютно и излишно "разкрасен" с допълнение....!

кое му е разкрасеното? ако някой каже "открихме 20 планети в Слънчевата система" на теория няма причина да не е прав

изказване! Браво! Аз го слагам графата: "Требе да надраскам нещо тука, ама нищо свестно не ми иде ...а чекай, сетих се"

Нищо ново под Слънцето. Тази ледена планета е открита преди около 30 години от Джордж Лукас. На нея живеят едни големи мечкоподобни същества, които се хранят предимно с месо. Един човек за малко не беше разкъсан от такова мечкоподобно...но го отърваха...

А пък нашите ще правят Сатана 2

След години хората ще ходят там на ски ваканция.

Учени милорд!