Коментари - Първата чернокожа астронавтка на НАСА за МКС | IT.dir.bg
назад

Първата чернокожа астронавтка на НАСА за МКС

НАСА обяви, че е избрала двама астронавти за работа на Международната космическа станция (МКС) през 2018 г., едната от които е афроамериканката Джанет Епс.

Обратно в новината

Коментари - Първата чернокожа астронавтка на НАСА за МКС | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Досега няма нито един негър или мехико пилот от палубата авиация. Не е расизъм а просто не могат да летят и мислят едновременно в екстремни условия. Тази "физичка" е пътник в "самосвала" на руския вице Рогозин. Ще я качат и свалят като чувал с банани. И ще направят политическа реклама.

"Тя е физичка." ?!?! Шок и ужас! Такава дума в българския език няма.

Поредния прах в очите. Ама много кълве населението.. Този космос..,тази идея за галактики и планети е базирана на тотална лъжа и манипулация. От ЦРУ била..от къде другаде. И в най смотаната компания се подписва договор за секретност на информация, а там..представяйте си какво е. Но на въпроса. Звездите са представени като слънца.. Това го знае всеки който се е интересувал от космоса. .. Проблемът е че това е нищо повече от измислица..с толкова издишаща логика. Земята се върти с 1800км около оста си. 110 000км около слънцето. Цялата слънчева система с нещо около 650 000км. И цялата ни галактика с около 1 000 000 км..лол:))). Супер.. Обаче звездите НИКОГА НЕ се променят.. Година след година, все същите съзвездия..от хилядолетия. Е..които иска да продължи да вярва.. И на Лунната са кацали.. На Марс ше ходят. А да вземем да си отворим очите и да помислим по нещо различно. Нещо различно от това което учителката по география ни е казала.. Заблудата е толкова голяма че е трудно да ти я побере ума... Направете research.. Вижте данните и помислете сами. Пълно е с боклук по темата за Плоската Земя. Който има разум ще отсее истината. Успех. Ако някой коментира.. Искам отговори на въпросите по горе..и факти! Не хейт!

Тапир. Ама истински ТАПИР с главни букви. Звездите СА слънца. Знае го всеки, който се интересува от космоса. Доказва се експериментално, с наблюдения. Поне от 200 години. Земята няма как да се върти с 1800 километра около оста си - ако беше учил физика в училище, щеше да знаеш, че въртене не се измерва с километри. Звездите не само се променят (преди 20-тина години избухна свръхнова, която се наблюдаваше от Земята), ами и съзвездията се променят. Полярната звезда, която са ползвали гърците (преди около 2000 години) не е тази, която ползваме днес. Ама това го знаят тези, дето са учили астрономия, а не тапирите като теб. По тъпата ти ЛОГИКА един тежък предмет пада по-бързо от лекия и на учените са им трябвали около 1500 години да го проверят и опровергаят. ЛОГИКАТА и ФИЗИКАТА са две дисциплини, които не трябва да се смесват - където има физични закони, логиката не вирее. Вземи се образовай малко - като за начало почни с учебниците от училище, вместо да пишеш глупости по форумите.

За някои професори и умници по долу/ В Космоса няма раси , скоро и нации,езикови различия , религиозни и пр.

намерил се кой да го каже,мангалчето от столипиново

Ама тя афроамериканка ли е? На мен ми прилича на негърка, та затова се чудя! А негрите от Африка как ги наричат - афроафриканци ли? ;-)

симо

А то как изглежда американеца????

И кое е новото ? Жена като всяка жена.

Не. Това е вагиноафроамерикански астронавт. Толерантно казано.

Тъй като толкова години учените не можаха да открият тъмната материя решиха да пратят малко тъмна материя :)

не трябва да има дискриминация, нека и агентка на цру да се срещне с кагебистите горе..

малко разнообразие за руснаците

Преди няколко месеца руснаците си бяха пратили жена космонавт, разнообразяваха тогава.

Адмирации за всяко постижение по пътя ни към звездите! Изтъкването на цвета на кожата е или расизъм или комплекс за такъв. Виждаме и поредното двойно стандартизиране от САЩ - в космоса руснаците са им първи дружки, а за тези на земята - санкции.... Двуличие...

сигурно ша сади палми за бъдещи мамуноастронавти

Ааааа...Ква стана тя?:) Лудите говеда от тая кочина Краварника, пак са молили на колене братушките, да ги качат в космоса, а?:) Жалко че не взеха да изстрелят кенийската маймуна -Обонго на някъде..Примерно към Марс или Слънцето, та да си отдъхне Земята!

Така е според теб, а в свинарника, в Красноярск, още четири жертви пили някакъв препарат.

"чернокожи са 16, от които 5 са жени. Сред тях е и Генерал-майор от USMC Чарлз Болдън" Чарлз Болдън сред жените ли е?....

журналистически правопис - копи/пейст с грешките

Подобни материали с изтъкване на цвета на кожата приемам като самозащитна реклама. Нещо като "Ето, вижте ние в НАСА как се борим за равенство, вече не може да ни упреквате, че нямаме чернокожа космонавтка на МКС". Може би някой ден нещата ще се изродят до степента НАСА да се бори да има съизмеримо представителство на брюнетки и блондинки ... спрямо червенокоси? Все пак, пожелавам успех на мисията. Без значение от цвета на кожата, очите, косата.

Треска ги тресе, за съжаление. Колкото и да е добра жената - всички се хващат за цвета на кожата. Особено след фразата "първата афроамериканка на МКС". След като цвят/ориентация и т.н. са по-важни от професионалните умения дали ще доживеем да видим първия мюсюлманин-гей там? Или канибал-веган?

И ся ко стана бре. Нали ФАЩ от Фашинктон бие тимпани на Обонго, за санкции. Нема ли да се наложат санкции и на космосо? Нали това искаха Обого и Хитларито /опс - Хиларито/.

Дават възможност на Путлер да наложи контрасанкции, че с гоненето на отиващи си след месец-два дипломати даже и Путлер разбра, че няма да стане.

Черна е, жена е, ама ако беше и обратна!!!!