НАСА готви нов полет на марсианския си хеликоптер

Апаратът ще осъществи шестото си издигане в много по-рядката атмосфера на Червената планета

Обратно в новината

Коментари - НАСА готви нов полет на марсианския си хеликоптер | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой друг не пише под идиотските ви статии вече, НО местният изрод-психопат задължително ще напише (с усилие, защото е неграмотен) обичайните си повърни от МОЕ име, след което ще се включи под ДРУГИ имена, за да "оборва" написаното... :) И така всички нормални хора тук ОТНОВО ви виждат колко струвате, лизачите на НАСА. :) Благодарение и на вас НАСА и Мъск вече са станали обект на подигравка за всички и стават само да си избършем краката в тях.

Хахаха, да се посмеем поне на краварските мечти и измишльотини. Китайците, които ползват изключително руски технологии и устройства, за пръв път в човешката истрояи успяха да приземят ровър на Марс и изпратиха на Земята, снимани от руски фотоапарати, първите исторически снимки от Марс. На тез снимки пределно ясно се вижда разликата с краварските, които са анимирани и генерирани от Холивду в пустинята Мохаве, в Северна Канада, пустинята Гоби и на Марс. Истината вече лъсна и сега на 100% е доказано, че Хамерика никога не е ходила на Луната и програмата им е наистина Аполо Нанайси, както аз я кръстих още миналия век*

И да не забравяме, че Земята е плоска, лежи върху гърбовете на три кита / или костенурки по Ваш избор/!

в оригинала (Тери Пратчет) костенурката е една, но върху нея има 3 слона, така че на практика е подслон и не може да я вали космическия дъжд.