НАСА и Axiom Space разкриват нов скафандър за мисиите „Артемида“

Финaлният cĸaфaндъp зa миcиитe „Apтeмидa-ІІ” и „Apтeмидa-ІІІ“ щe имa пoĸpитиe, ĸoeтo oтpaзявa cлънчeвaтa cвeтлинa

Обратно в новината

Коментари - НАСА и Axiom Space разкриват нов скафандър за мисиите „Артемида“ | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То по принцип на Луната е сложно. Главно заради радиацията. Но кво му е по-сложното на полюса в сравнение с другите области на Луната? По-неравен е терена там или е сумрак, полуден-полунощ? Водата баш на полюса ли е?

Явно сътрудничеството между НАСА и Роскосмос е голямо щом НАСА ще изпраща КОСМОНАВТИ, а не АСТРОНАВТИ. Даже и черен КОСМОНАВТ ще пращат. На това се казва прогрес.

Космо-навти са щото летят в космоса. Както аеро-нафт лети във въздуха на апарат по-лек от въздуха, и ние му викаме въздухоплавател. Сичко е точно. Но, космос на много езици си е космос. И на англ. си е космос. Нема проблем и краварче да е космонавт, освен от чиста злоба да е не, щото руснаците бяха първи. А що краварците им викат на техните космонавти астро-навти не е ясно. Астра на латински е звезда / звезди но до сега никой не е летял до други звезди, включително и до нашето Слънце, което е най-близката до нас звезда.

1. "aлтepнaтивнoто ĸocмичecĸo cъcтeзaниe For All Mankind" всъщност е научнофантастичен сериал от жанра "алтернативна история". В него СССР каза на Луната преди САЩ и космическата надпревара не приключва през 70те, а продължава до наши дни. Дизайнерката на костюмите от сериала е разработила визуалния аспект на най-горната част. 2. Костюмът няма да е черен, а бял. Не показа най-горната част, защото е интелектуална собственост на компанията. 3. Axiom са големи връзкари. Единият основател е с 30 годишна кариера в НАСА, а другия е съосновател и на Intuitive Mchines, които също имат тлъсти договори за лунната програма. Както и да де, имат интересни идеи.

трябваше да пуснат един денсър да се разкърши да ги видим ще държат ли одеждите