Коментари - НАСА публикува уникална снимка на Земята | IT.dir.bg
назад

НАСА публикува уникална снимка на Земята

НАСА публикува уникална снимка на Земята, заснета от около 385 000 километра.

Обратно в новината

Коментари - НАСА публикува уникална снимка на Земята | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всъщност тези снимки не са снимки, а художествено изображение. Всъщност американците никога не са напускали атмосферата на Земята. Виж, руснаците направиха голям пробив в изучаването на космоса - то не беше Кюриосити, то не беше Розета, на комета кацнаха, снимки на Плутон направиха хората. А американците гледат и завиждат.

Крайно време беше някой наистина да стъпи на луната !

ъъъъ , не е . снимката е от сателит

впрочем снимката с Луната и Слънцето ми е любопитно как са я направили....

Взели са една снимка на Слънцето и една на Луната направени от Земята. Махнали са всичко около тях, за да не може да се определи позицията на камерата по звездите в кадъра и после със софтуер за фото-обработка са ги насложили така, както ги виждаме на представеното изображение. Софтуера не е PhotoShop, защото изображенията от него съдържат особености, които са нещо, като своеобразен подпис. Тези нямат такива особености.

особености на фотошоп бухахахаха, чуваш ли се ко говориш хаха

Ехеее, НАСА-фотошопа ще й викам вече... То бива, ама това тяхното вече на нищо не прилича: 1. Къде са ви звездите бе, миндили?!? Или искате да кажете, че това е снимка от тъмната страна на Луната, където Слънце и звезди не огряват, може би? Глупчовци, нали тъмната страна затова е тъмна, защото там и Земята не се вижда бе... 2. Земята реално не е толкова синя, колкото управляващите искат да ни накарат да си мислим... Разберете го това един път завинаги... Било 3/4 вода, ама друг път! Защо тогава всички хора живеем по сушата, а не във водата, а?

Безнадеждно тъп, даже и си смел да го демонстрираш.

Момче, ходи да коментираш политическите теми. Хората, пишещи тука имат ниво на интелигентност над средното и само ги разсмиваш с подобни "задълбочени" разсъждения.

Е как що? Сума народ ходи по малка нужда в моретата... ходи живей ти в тая пиклива вода!

Ех пак забравиха да сложат звездите.....много му стана на Холивуд нещо.

"Колонизирането на Луната"... И Луната ли ще осерем? Разсипахме хубавата Земя- ще търсим майка си на Луната....Пустош, студ, прахоляк и пепел....Няма и какво да се диша... изпусни питомното-ходи да гониш дивото. Няма да има колонизиране на Луната, защото ТСВ чука на вратата.

Наскоро четох в ютюб "материали" от разни хора, които твърдят, че Земята била пялоска и превеждат доказателства. Абе, нищо вече не може да ни учуди. Та си викам да не би НАСА да са решили да ги опровергаят.

от чисто математическа гледна точка е напълно възможно равнина всъщност да е закръглена като сфера :) За съжаление тези дето цитираш не ги разбират тея работи...

Къде е знамето, оставено при стъпването на луната?

У Люлин 7 част у един кратер на бул. Джавахарлал Неру......

Прекрасен син цвят.

Само Левски!

Някой чете ли интервюто на Стенли Кубрик, по повод "кацането" на Луната от 1999г.?! Който не е, да го прочете или гледа, ако го намери!

Ще, ще...и ония професор от дневниците на уфолага ще гледаме...истината е само там

Марс им отесня вече и търсят други възможности за колонизация!

Къде са свездите ?? Джордж Лукас да не ги е пропуснал ?

Звездите не се виждат оттам, поограмоти се.

Звездите са си там. Просто нямах време да оставя апаратчето да експонира по-дълго. Съжалявам :)

Не се виждат да, все едно е да видиш звезди посред бял ден. Те са си там, но не ги виждаме. Ако вечер си на силно осветен паркинг например звездите също не се виждат, е най-ярките ще се забележат. Пробвай.

Оставил съм покаятелно писмо до човечеството за голямата измама, която извърших тогава.