Коментари - Може да изпратите името си на Марс | IT.dir.bg
назад

Може да изпратите името си на Марс

НАСА ни предлага да изпратим името си на Марс.

Обратно в новината

Коментари - Може да изпратите името си на Марс | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ромите може ли да ги изпратим на Марс?

А как да пратим мИмето на Марс?

Името и ДНКА-то...

А там на кого , на арменския поп ли ?

Аз искам да кръстя някой голям вулкан на Марс...

"шум в обещството около тази бъдеща 100 % неосъществима пилотирана мисия " Защо да е неосъществима аз не разбирам, обясни по-подробно какво би попречило?

Вие изприщехте тотално бе!!!Сменете си дилъра или психолога!!!

Ебати тъпизма. Аз искам да ида на Марс и събирам пари да се кача на кораба на Елън Маск. Вижте колко са назад държавните учреждения като НАСА и Роскосмос сравнени с частната инициатива? Аз в 2024 мисля вчв да тичам по марсианските полета и да дишам волно марсианският въздух,а тука ми редлагат да се запиша в някакъв безсмислен глупав чип?

обикновено в карлуково се тича на воля и се диша чист въдух

Crazy Space

Е да ама Карлуково си е твоето село и не е на Марс.Представи си излизаш сутрин по потник от палатката на Марс и отиваш до близкия водоем където ври от марсиански риби. Къцаш си цял ден и след това одмараш с две три шишенца марсианска сливова не по-лоша от троянската,а даже по-силна понеже сливите на Марс ще са по-големи поради по-малката гравитация. Това важи и за циците на жените родени на марс и за пенисите на мъжете. Само след 3-4 години престой се връщаш с 35 санта лопатар който можеш да пласираш във всеки порнофилм на земята като топъл хляб практически без да се потиш:)