Коментари - НАСА ще изследва вътрешността на Марс | IT.dir.bg
назад

НАСА ще изследва вътрешността на Марс

НАСА се готви да изстреля космически апарат през май, който ще изследва вътрешността на Марс, съобщи PhysOrg.

Обратно в новината

Коментари - НАСА ще изследва вътрешността на Марс | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да си обясня какъв е физическият механизъм чрез който могат да се формират централната звезда и скалистите планети от бързо разширяващ се хипотетичен газов облак. Досега не съм прочел едно правдоподобно обяснение по темата. Ако разгледаме слънчевата система ще видим голямо разнообразие по размери и химичен състав на планети и естествени спътници. Необянсимо е за мен как всички тези тела могат да се формират в един бързо разширяващ се хипотетичен газов облак с хомогенен състав?

Статистически погледнато 97% от постовете ти започват с израза "Не мога да си обясня", а бях останал с впечатлението, че в Библията всичко е обяснено. Много странна работа... Там не се ли споменаваше нещо за формирането на планети за някакви си 4-5 дена барабар с тераформирането и биологичното разнообразие? Всъщност се сещам и да те питам Слънцето и Земята едновременно ли са сътворени или имат няколко часа разлика в процеса на генезиса?

Наистина не мога да си обясня съгласно действащите физични закони как е възможно да се формират звезда и планети с толкова разнообразна големина и химичен състав при условията които ни описват натуралистите. Ти също не ми предлагаш обянение и продължавам да се чудя.

Бог създаде Бездната (Земята) на вторият ден. На третия отдели водата от сушата и създаде растителността. Едва на четвъртият ден Бог създаде Слънцето и Луната да осветяват Земята през денят и нощта.

Чакай да се разберем, ние натуралистите си пием биричката голи, гледаме женски дупета и мечтаме гледайки звездите. Кое не ти е ясно, за нас?

Проктолози... Богът на войната едва ли ще хареса някой си да му бърка в ... потайностите. US army ще има тежки времена.

Пак ЩЕ, а соросите се смеят на руското ЩЕ. Каква е толкова разликата ... и двете са в бъдеще време, просто руското е по-голямо - от 50 нагоре години. Няма как краварите с техните 2-3 месечни миниатюрни ЩЕ-та да се сравняват със огромните ЩЕ-та на великата страна.

Разликата между двете "ще"-та е очевидна дори за умствено изостанали като рускуте слуги - стига да бяха зрящи разбира се, такива не съм срещал досега. На едните можеш да им посочиш безброй нереализирани "ще"-та, на другите ще се поозориш да намериш някое колкото да кажеш "и те". Драматичната разлика иде от там, че манталитетът на тия във властта в Русия е 100% този на лъжливото овчарче - съответно отдавна никой не си и прави труда да им слуша плямпанията.

сомо, че за триизмерно сканирани са необходими поне, 2-3 сонди на различни места!

Въпрос на разстояния и на прецизност, дори няколко метра могат да дадат сума значими резултати в много случаи.