Коментари - НАСА започна тестове на нов марсоход | IT.dir.bg
назад

НАСА започна тестове на нов марсоход

Националната космическа агенция на САЩ (НАСА) провежда тестове на спускаем модул, който ще бъде изстрелян към Марс през 2016 година.

Обратно в новината

Коментари - НАСА започна тестове на нов марсоход | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези най-после разбраха, че няма за тях място на Зенята и вече бързат с бягството към небитието?   Амин! 

А бе какви марсоходи бе!? Танкове, танкове и ядрени ракети му е майката и то все за мир! Разбира с е и водка да не забравим...

Бе, тия смешни американци, още един марсоход не са успели да пратят там, нови модели почнаха да правят. Алооо, чшшш, ейй, краварите спрете се малко, а? Момент... обаждат ми се по червния телефон... О... о... о... Хм.... ами.... тука таковата.. Виждате ли... Те били кацнали, едни други не били кацнали... Няма!! Те всъщност не са кацнали, а всичко са Холивудски трикове пък!!

Ами отиди с руския марсоход да докажеш твърденията си. Най вероятно ще паднеш в Тихия океан.

Opportunity, Curiosity. Образовай се, мисли, че тогаз пиши :-)

А пък руския марсоход е по-голям, както и руският слон е по-голям от хамериканския.

марсоходите си пътуват до марс русофилите си лаят на кой му пука :)))

А астронавтите сигурно ще пътуват с друг модул - до студиата на Холивуд :P

С други думи казано- сега оборудват студиото от което после юе ни показват снимки от Марс, за да не питаме в кои джобове потънаха поредните няколко милиарда, защото не зная дали си давате сметка но всичко това го плащаме ние по най-различни индиректни методи.После .... -измамници като оня Брансън....- големите капиталисти!

кво точно плащаш ти бе, сульо ? Това са пари от НАСА, т.е. американския данъкоплатец! A това за студиото дори не си струва да се коментира. Само за инфо - плюейки по, и отричайки постиженията на НАСА и САЩ, не помагаш на руснаците да спрат да и падат масово корабите и ракетите, както и не ги правиш от нищо нещо. Те, чибурашките, са си едно голямо нищо.

Голямото нищо си ти! Откъде ви намират такива дето не можете да помните и 10 месеца?! Ракетата "Антарес" в Русия ли гръмна малко след изстрелването си и разруши стартовата площадка?! Спейс Шип Ту дето затри единия си пилот руски ли е?! (подсказка: най-преданите американофили се опитват да се измъкнат с "не е американски, британски е")

Сульото си ти!!!след като нямаш елементарна икономическа грамотност и нямаш представа как функционира световната икономика, моля не се изказвай!!!Или как то казва един познат- От хора дето мислят със задника си акъл не ща!!!

Там Путин ще изпълнява ролята на Нерон!!!!