Коментари - Curiosity засне странен метален обект на Марс | IT.dir.bg
назад

Curiosity засне странен метален обект на Марс

Curiosity засне странен метален обект на Марс, а учените бързо обясниха произхода на "лъскавата топка".

Обратно в новината

Коментари - Curiosity засне странен метален обект на Марс | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дарадонка от космическа крава! Хамерите и макетата май и там ще се сбият...

Ей, земляни, да спрете да снимате играчките на детето, че ще дойдем на планетата ви, че ви гърбим!

Тъмнозелените дали ще дочакат експедицията до Марс да почнат да бЕрат жилезо или ще започнат да скачат нагоре с надеждата да гепят някое жилезо от Марс?

Тва си е бронзова глава на Александър Македонски. Ако се завърти марсохода, ще се види и самия паметник...

Па това не е ли на Мат Деймън бараката дето беше си измайсторил :) Що картофе изяде тоя там на марс.

Лъжат краварите би не им вярвайте!Те и за Луната лъжат,че са кацали.Като кацнат там руснаците тогаз ще повярвам

Руснаците ще кацнат на Луната га цъфнат налъмите.

Само га ти лично кацнеш тогаз ке повервам Серьожка.

Ако човек се поразрови из мрежата ще открие материали и коментари от сериозни хора, които отразяват като "истина" обратното на всичко онова, което офиц. медии казват. В случая с Марс нещата са в областта на фантастиката: на планетата отдавна има земна колония и убежища за елитите в случай на катастрофален катаклизъм на Земята. Същото се отнася и за Луната. Никой обаче не потвърждава, или пък да отрича, публично тези неща. В същото време в ютюб вървят материали и доказателства, че всъщност Земята е плоска и че човек никога не е прекрачвал в открития космос и т.н.

олеле..още един 'конспиратор' с птичи акъл. Колко плоска е земята? Може ли да се върви по страничния и ръб, или да се кара кола там ?

Моля те не обиждай птичките.

олеле чети и осмисляй, човека ти е написал, че в 'тубата има бум на всякви неща, ти си баеш 'цецка президент'

Всички медии ( в св. мащаб) манипулират и лъжат повече, отколкото по време на Студената война, въпреки "свободата" всеки да приказва и изразява каквото си ще. И това е така, защото (писано е в Библията) живеем във времена, коигато всичко ще излезе наяве (това вече става) и нищо няма да остане скрито и неразбрано. А този момент не е желателен за св. управници. Затова са всички тези шоу програми за зомбита, реклами,които са престъпно манипулативни и какво ли не, за да не може човек да мисли и чувства нормално и да не се усеща за какво става дума и какво всъщност се случва около него.

похвата се нарича 'информационно претоварване' и е един от основните. Прилага се във всякакви случаи и с всякакви вектори - физическа болка (изтезания, медицина), емоции(заплахи), новини, лъжи, удоволствия (порно, сладки храни, газирани напитки, пържени храни). Почти няма хора, имащи съзнание за това.

Какво прави това превозно средство на фалиралата империя на Комунистическата планета, където след построяването на Светлото бъдеще е останало само червен пясък?

Почва да се изяснява замисъла на индийския проект "Мангалиан".

Спрях да чета за това чудо, като видях първото му "селфи" с истински снимки, но обработени (без селфи-пръчката :) ). Оттогава се съмнявам колко е обработено всичко, кето ни се поднася.

Ама ако имаше малко акъл, можеше да видиш и снимките, от които е комбинирано "селфи"-то, щото и те са дадени, като специално е казано, че от тях е комбинирана снимката "селфи"

Имам малко акъл и съм видял как се сглобява селфито от много картинки, Това го правя ежедневно с няколко програми почти професионално. След това гледане как се сглобява в главата ми обаче всеки кадър подлежи на "пипан ли е? не е ли пипан? аааа пипан е, аре другия ... ", а преди това им вярвах :( Наивник съм бил, ясно е, ВСичко се обработва, сурови снимки няма за простолюдието, Махат и слагат което си искат, а аз искам сурови снимки. Анализът ще си ги правя както мога - не искам да ми казват какво да виждам.

Друг метален обект се е прицелил в Кюриосити.

Я, джилязу!

Нещо не се връзва , АКО е паднал метеорит с висока скорост къде КРАТЕРА , който би трябвало да се образова от сблъсъка ?

паднал под ъгъл, търкулил се, оттам и цилиндричната форма... или пък е осколка от по-голям метеорит

Изрод

Имаш ли представа с каква скорост се забива в тази разредена атмосфера ? Това да не топка да отскочи и да се търкаля !

Не е задължително да има кратер до парчета. При удар метеорити може да се разпаднат на части, които да изхвърчат като осколки и при вторичното падане особено върху скала да няма кратер и дори следа.

Изрод

Абе то европейския пишман марсоход направи малък кратер като се разби та метеор ще се търкаля ! Никога няма да разберем !

Интересно, как стават тия селфита на марсохода... Дрон ли има на него, та го снима от далече?

От тролене ти се е разбъркал мозъка вече. Сглобяват ги от няколко изображения, направени от различен ъгъл.

То е добре човек и да попрочете нещо, а не само да троли И то да прочете от "извора", а не от разни молоумни блогъри, особенно руските такива. Та там хората са си написали, че едно такова "селфи" се сглобява от десетки снимки направени от марсохода.

трола си ти. По цял ден висиш тук и дращиш глупости. Днеска специално за 4ти път ще ти го напиша тъй като имам малко време.

вече съм убеден, че биеш ДЕТРОЙТА и Гангнам Стайл по тъпащина. Обяснено е подробно от NASA как става, има го на хиляди места в интернет, ама то чугунената глава си търси конспирацията и това е.

Взето от руския интернет, а, брато?

Щом има никел значи има и злато.

Туй джилязо ша го глътнат одма в местния пункт на фторични сурвини!Дайте някой бакърен, принчен или халуминтен метроит, че са по скапи. Само да не ма фане бордигарда докат бера.

Пътуващ македонски зарзаватчия изпуснал топуза на теглилката.

Това е парче от шарнир за Голф 2. Ако Кюриосити завърти камерата, може да заснеме и бял Голф с рег. номер РК..... АС. Не можахме да го дотеглим до гаража.

Здравейте, dir.bg, Искам да споделя, че отваряне на снимка от галерия през мобилната версия не работи.

То да беше само това. Ако коментарите са на повече от една страница, то 2, 3 и т.н. страници с коментари излизат празни. Само първата страница с коментари се показва. Отделно плюсовете и минусите на коментарите от първото ниво не се виждат, а само на отговорите от 2, 3 и т.н. нива. Бъгава работа и някой взима пари за това.

Доживях да дам +1 на Иво (ако е онзи Иво, де). Ама наистина мобилната версия си е голяма мъка.

Целия им сайт е една голема мъка. братче!

На тоя не му ли се изтощиха батериите?

Има дизелов агрегат! ;-)

Термогенератор си има. Ама, е много по-яко да се правиш на забавен пред неграмотните, предполагам? Щото грамотните не те разбират и не те ценят най-вероятно. :))

Пълни глупости! Работи с ластици!